billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Rusland

 

Hjem > Rusland

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Rusland. Biludlejning i Rusland inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Moskva Lufthavn Domodedovo
Moskva Lufthavn Sheremeyevo

St Petersburg Lufthavn

Yemelyanovo Lufthavn

Rusland guide

Lejebil Rusland
Biludlejning Rusland

Indledning
Ikke alene er vikingerne krediteret med at opdage Amerika, er de også ansvarlige for afregning Rusland. Vikingerne etableret en løsning i det, der nu Kiev i slutningen niende århundrede.Men over tid Kiev beboerne udviklede en identitet adskilt fra deres Viking arv, der lagde fundamentet til, hvad der blev russisk kultur. Siden da har Rusland haft en kompleks politisk, men rig sociale og kulturelle historie.
Det er det største land i verden, der omfatter mere end 14 procent af jordens landmasse. Der er otte tidszoner fra øst til vest. Det har grænser med flere lande end nogen anden nation, herunder Aserbajdsjan, Belarus, Kina, Estland, Finland, Georgien, Kasakhstan, Nordkorea, Letland, Litauen, Mongoliet, Norge, Polen og Ukraine .
Rusland omfatter tolv hav inden for dens område, og er hjemsted for den ældste bjergkæde (Ural) samt den dybeste sø på planeten (Baikal). Der er fyrre nationalparker og fyrre UNESCO biosfære-reservater, men også døde zoner såsom Chernoble, scenen historiens værste atomulykke, og arealer over-minerede og forlod golde.
De fleste besøgende koncentrere sig om den vestlige del af landet, men for den eventyrlystne, byder Rusland nogle af verdens mest afsidesliggende, uberørte-by-mennesker arealer tilbage på planeten.

Befolkning og sprog
Ruslands befolkning er skøn at være 143 mio, med hovedparten ligger i den vestlige del af landet. Russerne er den fremherskende etniske gruppe med mange andre repræsenterede herunder Tatar, ukrainsk, Bashkir og Cuv. Russisk er det officielle sprog med mange minoritetssprog tales i forskellige steder.
Rusland har ingen statsreligion, og et relativt lille antal mennesker aktivt praktiserer nogen religion. Et skøn 20 procent af befolkningen er russisk ortodokse, op til 15 procent muslimer, og kun to procent en anden form for kristendom. Men mange flere russere identificere sig med en tro, men ikke praksis, en fremførsel fra sovjetisk styre.

Større byer og turistmål
De store byer i Rusland bl.a. Moskva, hovedstaden, (pop: 10,5 millioner), Sankt Petersborg (4,6 millioner) Novosibirsk (1,4 millioner), Jekaterinburg (1.344.000), Nizhniy Novgorod (1,28 mio.)
Den øverste turistdestinationer nævnes Røde Plads i Moskva, Kreml, Lenins Mausoleum, Vasilij-katedralen og Bolshoi Theater, hjemsted for den verdensberømte ballet selskab.Moskva har også 80 museer,
Petersborg betragtes som en af Europas smukkeste byer og er undertiden benævnt Venedig i Nord.Grundlagt af Peter den Store i 1703, byen er berømt for sin arkitektur, som repræsenteres af attraktioner, herunder Sommerpaladset, Vinterpaladset og St. Isaacs katedraler. Hermitage Museum er en af ​​de største i verden og dens sollection indeholder værker fra da Vinci, Rafael, Rubens, Monet, Renoir, Cezanne, Picasso, Matisse, Michelangelo og Rodin.
For en mere unik oplevelse, besøge byen Murmansk under festivalen i nord, der finder sted sidste uge af marts og har en ski maraton og rensdyr racer.
Sochi er en af ​​Ruslands mere populære Sortehavet resorts, beliggende nær Kaukasus-bjergene. Sochi nyder et køligt subtropisk klima og varmt havvand plus tilbyder moderne indkvartering. Der er også nærliggende vandfald og mineralske fjedre kurbade.
Vladivostok, i det sydøstlige Rusland, er det kulturelle centrum for den russiske Fjernøsten og hjem til kunst teatre og et philharmonic symfoniorkester. Vladivostok er omgivet af Ussuri Nature Reserve og Fjernøsten Maritime Reserve, hvor besøgende kan se brune bjørne, sibiriske orner, Ussuri tigre og sjældne leoparder.

Klima

Den enorme mængde af landet betyder, at der er en bred vifte af vejret. Mens Sibirien kan være en frigid ødemark for det meste af året har de europæiske områder i Rusland er langt mildere.
I Moskva og Sankt Petersborg, forår og efterår er meget kort.Det er normalt sner fra november til april. Somrene er varme i St. Petersburg, mens Moskva tendens mere i retning af varmt vejr.

Økonomi
Efter opløsningen af ​​Sovjetunionen, gik Rusland fra en isoleret økonomi til en mere markedsbaseret en med privatiserede industrier, undtagen i energi-og forsvarssektoren. Det har et bruttonationalprodukt på 1821 milliarder $ og import maskiner, køretøjer, kød, frugt, nødder, og medicinske instrumenter. Større eksport omfatter olieprodukter, naturgas og træprodukter.

Transport
De store internationale lufthavne omfatter Moskva Lufthavn Yemelyanovo, Roschino, Magnitogorsk, Krasnodar, Vladivostok, og Vnukovo.Offentlig transport såsom busser og metrotog er overkommelig og pålidelig.
Den bedste måde at udforske Ruslands enorme område mellem sine europæiske og asiatiske side er via den transsibiriske jernbane, der passerer gennem birke-og fyrreskove, hyggelige landsbyer, maleriske stepper, og Lake Baikal, hjem til verdens eneste ferskvand segl.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler