billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Timisoara Lufthavn

Hjem > Rumænien > Lejebil Timisoara Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Timisoara Lufthavn. Biludlejning i Timisoara Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Timisoara Lufthavn guide

Lejebil Timisoara Lufthavn
Biludlejning Timisoara Lufthavn

Almindeligvis benævnt Giarmata Lufthavn, Timişoara Lufthavn (IATA kode TSR) er den næststørste lufthavn i landet efter Bukarest Henri Coandă. Lufthavnen også går under navnet Traian Vuia, til ære for landets flyvning pioner. Lufthavnen har leveret indenlandske service til passagerer siden 1964 og internationale ruter siden 1980 - mere end en million passagerer bruger faciliteterne på Timişoara Lufthavn hvert år! Der er en enkelt landingsbane og store passagerterminal. Timisoara Lufthavn er en af ​​kun fire lufthavne i landet i stand til at servicere jumbojets.

Flyselskaber og destinationer

Som et knudepunkt for Carpatair og Wizz Air, giver disse to flyselskaber passagererne med de fleste ruter. Derudover giver Lufthansa Regional og TAROM service til Munich og Bukarest, hhv.Populære destinationer omfatter Barcelona, Bergamo, Rom, Stuttgart, Bologna og London .Charterfly er tilgængelige via Aegean Airlines, Tunisair, Air Bukarest og Pegasus Airlines sæsonmæssigt til destinationer som Antalya, Heraklion og Tunis.

Lufthavn Faciliteter

Vælg faciliteter udbydes gennem terminalen i Timişoara Lufthavn. Snackbarer, som El Mundo og So Café giver et udvalg af varer til ankommende og afgående passagerer. VIP lounge, biludlejning, bank og posthus, butikker og handicap-tjenester tilbydes også til besøgende. Offentlig transport er til rådighed samt biludlejning, herunder Bayern Lej en bil, Avis, Budget, City Car, Sixt, Thrifty og API Rent.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler