billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Rumænien

 

Hjem > Rumænien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Rumænien. Biludlejning i Rumænien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Bukarest Lufthavn Baneasa

fra kr.82,-

per dag

 

Bukarest Lufthavn Otopeni

fra kr.117,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Bacau Lufthavn
Bukarest Lufthavn Baneasa
Bukarest Lufthavn Otopeni
Clujnapoca Lufthavn

Constanta Lufthavn
Iasi Lufthavn
Oradea Lufthavn

Sibiu Lufthavn
Suceava Lufthavn

Timisoara Lufthavn

Rumænien guide

Lejebil Rumænien
Biludlejning Rumænien

Indledning

Det er den litterære hjem Grev Dracula og fædrene hjem Vlad Dracula, inspirationen til Bram Stokers blod lusting vampyr.For næsten et halvt århundrede efter Anden Verdenskrig, blev Rumænien lukkes af fra det meste af verden bag Jerntæppet, dets historiske og naturlige vidundere off-grænser. I dag er dets grænser er åbne, og landet hilser turister, der er på udkig efter en mere unik ferie oplevelse.
Om størrelsen af Oregon er Rumænien ligger i Centraleuropa og grænser op til Ungarn og Serbien i vest, Bulgarien mod syd, Moldova, Sortehavet, og en del af Ukraine mod øst, og resten af Ukraine mod nord .

Befolkning og sprog

Rumæniens centrale beliggenhed har gjort det lidt af en smeltedigel. Selvom 90 procent af de 19 millioner indbyggere er etnisk rumænsk, der er også mindre bestande af ungarere, Romanis daglig tale kendt som sigøjnere, ukrainere, tyskere, Russere og tyrkere.Det officielle sprog er rumænsk. Ungarske og Romany tales blandt de etniske grupper.
Den fremherskende religion er ortodokse, med mindre antal protestanter, katolikker og muslimer.

Større byer og turistmål

Bukarest er langt den største by i Rumænien, med en befolkning på 1,9 mio. Byen er kendt for sine træ-foret gader, Belle Epoque arkitektur og overraskende pulserende natteliv. To af de mere populære seværdigheder er det kongelige palads og Cantacuzino paladset.
Provinsen Bucovina er kendt for sine kirker byder freskomalerier. Donau-deltaet er det største naturreservat i Europa. Tag et skridt tilbage til middelalderen Rumænien med et besøg til Transsylvanien ligger ved foden af ​​Karpaterne. Området rummer på dens folkemusik historie med beboerne ofte dressing i traditionel dragt og bruge oksetrukne vogne i deres hverdag.Mange slotte og fæstninger blive stående.
Den Dabrogea region er berømt for dets dyreliv reservoirer, hjem til mere end 300 arter af fugle, mere end 1000 planter, og mange vandlevende dyr.
Sortehavets kyst er især populær i sommeren og om vinteren, kan de besøgende nyde en dag på ski i bjergene.

Klima
Rumæniens tempereret klima minder om den amerikanske nordøst. Somrene er solrig og varm, med trecifret temperaturer almindelige i juli og august. Vinter kan afstivning, især i bjergene. Sne er ikke ualmindeligt mellem december og marts.

Økonomi
Rumæniens økonomi har kæmpet. Som et resultat, har landets befolkning faldet med mere end 12 procent siden 2002, folk flytter til andre lande søger arbejde, og da fødselsraten falder. Trods et bruttonationalprodukt (BNP) på 185.300.000.000 $ der er ikke meget af en middelklasse og fattigdom er fortsat et udbredt problem, med én ud af fem rumænere, der bor under fattigdomsgrænsen.
Top eksport omfatter maskiner, metalvarer, biler, tekstiler, fodtøj, smykker og landbrugsprodukter. Førende import omfatter korn, mineraler og brændstoffer. Den enhed af valuta er leu. Et hundrede amerikanske dollars hente 346 lei.

Transport
Rumænien har to store lufthavne, Traian Vuia Timisoara International Lufthavn og Bukarest Henri Coanda International Lufthavn -og tre regionale lufthavne: Cluj-Napoca, Bacau og Bukarest Aurel Vlaicu .
Bukarest-baserede Limousine Services tilbyder biludlejning, der dækker alle Rumæniens for dem der ønsker komfort i en bil uden besværet med at køre selv.
Busser og tog er de mest almindelige måder at rejse mellem byerne, mens taxaer og bybusser er let tilgængelige inden for byerne.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler