billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Dujnapoca Lufthavn

Hjem > Rumænien > Lejebil Dujnapoca Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Dujnapoca Lufthavn. Biludlejning i Dujnapoca Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Dujnapoca Lufthavn guide

Lejebil Dujnapoca Lufthavn
Biludlejning Dujnapoca Lufthavn

Kendt som Avram Iancu International Lufthavn Cluj, Cluj-Napoca Lufthavn (IATA kode CLJ) er den tredje travleste lufthavn i landet med mere end 931.000 passagerer hvert år. Den bekvemme beliggenhed og kapacitet gør det til en primær løsning for dem, der bor i det nordvestlige Rumænien, også kaldet Transsylvanien.Cluj-Napoca Lufthavn har to landingsbaner og en nybygget terminal, der indeholder en afgang og ankomst hallen. Lufthavnen er også en hub destination for Wizz Air og TAROM.

Flyselskaber og destinationer

Kommercielle flyvninger til passagerer via Wizz Air, TAROM og Lufthansa Regional til destinationer som Bukarest, Wien, München, Prag, Rom, Madrid og Treviso.Charterfly er også tilgængelige på Pegasus Airlines, Aegean Airlines og Corendon Airlines Antalya, Heraklion og Rhodos .Cargo service leveres af TAROM gods, ABC Air Ungarn og sølv Air yde service til Bukarest og Budapest .

Lufthavn Faciliteter

Et udvalg af tjenester leveres via Cluj-Napoca Lufthavn, herunder biludlejning, bank-og valuta-tjenester, internet, konferencecenter og posttjenester. Restauranter og cafeer giver et sortiment af snacks, drikkevarer og måltider - tjek Brava Café eller Air Café i afgangs-og ankomsttider haller. Passagerer kan vælge mellem store biludlejningsfirmaer inklusiv Sixt, Avis, PHP Rent a Car, Dollar, Europcar og Rodna leje en bil.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler