billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Portugal

 

Hjem > Portugal

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Portugal. Biludlejning i Portugal inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Faro Lufthavn

fra kr.81,-

per dag

 

Lissabon Lufthavn

fra kr.90,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Beja Lufthavn

Braga Lufthavn

Evora Lufthavn

Faro Lufthavn
Funchal Lufthavn Int Madeira
Ilha Terceira Lufthavn Azores

Lissabon Lufthavn

Mirandela Lufthavn
Ponta Delgada Lufthavn Azores

Portimão Lufthavn

Porto Lufthavn

Porto Santo Lufthavn

Santa Cruz Lufthavn

Viseu Lufthavn

Portugal guide

Lejebil Portugal
Biludlejning Portugal

Indledning
Portugal ligger på den iberiske halvø, grænser mod vest og syd af Atlanterhavet og i nord og øst af Spanien .Landet er ekstremt geografisk forskelligartet, og byder på bjerge, sletter, sub-tropiske vulkanske øer og smukke strande. Der er 21 vandløb i Portugal, som er den vestligste af alle europæiske lande.
Portugal var det første globale imperium, på én gang kontrollerende Brasilien og områder i Afrika og Asien.I dag, portugisisk er stadig de officielle sprog i ni lande. Det er også den ældste nation i Europa.

Befolkning og sprog

Der er 10,6 millioner mennesker i Portugal.De fleste mennesker bor langs kysten, med en tredjedel af befolkningen er bosiddende i Lissabon og Porto storbyområder. Det officielle sprog er portugisisk og Mirandese, der tales i et lille hjørne af landet.
Portugal har en af ​​de mest homogene befolkninger i Europa, en blanding af mange etniske grupper og påvirkninger, herunder Celtic, arabiske, Berber, jøder, karthageniensere, romere og vestgoterne. Det eneste anerkendte mindretal er 100.000 eller så afro-portugisisk der flyttede til fastlandet under afkoloniseringen.
Der er ingen officiel statsreligion, men mere end 80 procent af landet er katolik.

Større byer og turistmål
Lissabon (pop: 1.960.000) er Portugals hovedstad og også den største by, efterfulgt af Porto, en forretning og økonomisk center, der har 1,3 millioner indbyggere.
Lissabon blander det moderne med det historiske. Attraktioner omfatter slotte og andre gamle vartegn, parker, førsteklasses restauranter, natteliv,
Figueira da Foz Beach tiltrækker tusindvis af besøgende i løbet af sommeren, især surfere og andre på udkig efter vandaktiviteter. I aften er der mange klubber, hvor turister kan slappe af og hænge ud.
Evora er berømt for sine historiske steder, monumenter og bygninger, der tager besøgende tilbage i tiden.
Og ingen tur til Porto er komplet uden en tur i nogle af de 50 portvin beslutningstagere.

Klima

De forskellige geografi betyder forskelligartet vejr. Klimaet har tendens til at være vådere og køligere i nord, varmere og mere tørt i syd. Samlet klimaet er tempereret, med temperaturer i gennemsnit i 70'erne F.

Økonomi

Portugal har en service-baserede økonomi og over de seneste 20 år har regeringen privatiseret mange statskontrollerede virksomheder. De vigtigste industrier omfatter landbrug, tekstiler, fodtøj, træmasse, papir og metalbearbejdning. Portugal er også verdens største kork producent og eksportør. Top importerede poster omfatter landbrugsprodukter, kemiske produkter, biler, computer dele, og olieprodukter.

Transport
Portugal har fem internationale lufthavne: Lisbon Portela Lufthavn, Faro lufthavn, og Francisco Carneiro Lufthavn på fastlandet og Funchal International Lufthavn på øen Madeira og Ponta Delgada International Lufthavn på øen São Miguel.
Lissabon byder på mange sporvogne at tjenesteydere populære turistattraktioner samt fire metrolinjer.Porto har også en metro, der kan bruges til at komme til og fra lufthavnen.
Der er en nationale jernbanenet, der tilbyder high-speed togforbindelse til flere områder. For områder, der ikke serviceres, er der busforbindelse og biludlejning.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler