billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Warszawa Lufthavn

Hjem > Polen > Lejebil Warszawa Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Warszawa Lufthavn. Biludlejning i Warszawa Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Warszawa Lufthavn guide

Lejebil Warszawa Lufthavn
Biludlejning Warszawa Lufthavn

Warszawa Lufthavn (IATA kode WAW) har undergået et par navneændringer i er historie. Tidligere navne faciliteter inkluderer Okecie International Lufthavn eller Warszawa-Okecie Lufthavn og officielt skiftet navn i 2001 til ære den tidligere beboer og komponist, Frédéric Chopin. Men Okecie er stadig en almindelig og populær reference for denne lufthavn. Der er planer om at integrere de to terminaler i et enkelt, ekspansiv plads i 2015. Lufthavnen er også udstyret med to krydsende landingsbaner. Mere end 9 millioner passagerer besøger Warsaw Lufthavn, hvilket gør det til det travleste i landet.

Flyselskaber og destinationer

Som en international lufthavn og de travleste i landet, er Warszawa lufthavn er ansvarlig for at se næsten fyrre procent af landets rejsende. Cargo, kommercielle og charterfly er alle tilgængelige fra Warszawa lufthavn. To indenlandske luftfartsselskaber, Wizz Air og LOT Polish Airlines, yde service til utallige destinationer som Rzeszów, Kraków, Wrocław og Poznań at nævne et par stykker.Internationale flyselskaber inkluderer Finnair Air Berlin, Air France, Qatar Airlines og Turkish Airlines.

Lufthavn Faciliteter

Warszawa lufthavn tilbyder et udvalg af faciliteter, herunder cafeer, offentlig transport, biludlejning, forretningsservice og lounger. The Voyage Café har et udvalg af snacks og drikkevarer til passagerer i afgangshallen. Butikker og kiosker såsom Discover Warszawa tilbyder et udvalg af gaver og toiletartikler. Biludlejningsfirmaer findes i Terminal A og omfatter Europcar, Avis, Budget, Thrifty og Express Rent a Car.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler