billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Polen

 

Hjem > Polen

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Polen. Biludlejning i Polen inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Warszawa Lufthavn

fra kr.144,-

per dag

 

Kraków Lufthavn

fra kr.135,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Bydgoszcz Lufthavn
Gdańsk Lufthavn
Katowice Lufthavn

Kraków Lufthavn

Łódź Lufthavn
Poznań Lufthavn
Rzeszów Lufthavn

Szczecin Lufthavn
Warszawa Lufthavn

Wrocław Kopernik Lufthavn

Polen guide

Lejebil Polen
Biludlejning Polen

Indledning

Når polakkerne siger, at deres land er i hjertet af Europa, at de mener det bogstaveligt. Den geometriske centrum i Europa er placeret på byen Schowola i det østlige Polen.
Republikken Polens grænser mod nord af Østersøen og mod syd af Karpaterne. Det grænser med Belarus, Tjekkiet, Ukraine, Slovakiet, Rusland, Litauen og Tyskland .
Det meste af landet består af lavtliggende områder med mange skove og ferskvandssøer. Selvom det ikke er normalt tænkt som en solbadere drøm, Polen har nogle af de bedste strande på Østersøkysten. Men svømmere blive advaret: vandtemperaturen er kun omkring 550F (130C).
Meget af Polen blev ødelagt under Anden Verdenskrig og genopbygget i årtierne efter så landet er en interessant blanding af moderne bycentre og historiske steder, der fejrer Polens tusind års eksistens.

Befolkning og sprog

Befolkningen i Polen er 38 millioner, 97 procent af dem er etnisk polsk.Resten af ​​befolkningen er en lille smule af tyskere, hviderussere, ukrainere og andre. Ligeledes Polish er både den officielle og den primære talte sprog.
Polen er fortsat et stærkt katolsk land med 90 procent af landet at identificere sig med tro og tre ud af fire anses praktiserer, kirke-går katolikker. Den resterende del af befolkningen er hovedsagelig ortodokse efterfulgt af en lille protestantisk befolkning.
På grund af sin centrale beliggenhed, polsk kultur som traditionelle kostumer, mad, musik og sociale skikke har elementer af både vestlige og østlige indflydelser.

Større byer og turistmål
Hovedstaden i Polen er Warszawa, med en befolkning på 1,7 millioner.Andre større byer er Łódź (pop: 768.000) med velanskrevne botaniske haver, Kraków (755.000), som tilbyder ture i den nærliggende berygtede koncentrationslejren Auschwitz, Gdańsk (461.000), med populære parker og zoo, og Wrocław, med dens mange kirker (635.000).
En anden favorit destination er Sopot. Beliggende langs den nordlige kyst, er det kendt for sin smukke strand og vandreture muligheder samt butikker, restauranter og natklubber. En off-beat destination er saltminen nær Kraków der er mere end 700 århundreder gamle.
For naturelskere, er der også treogtyve nationalparker i Polen, hjem til unikke dyr, herunder den europæiske bøfler og hvide ørn.

Klima

De gennemsnitlige temperaturer varierer afhængigt af, om du er i kyst / plains region eller i eller i nærheden bjergene.I de største byer er de somre overvejende solrigt med lejlighedsvise brusere og moderate temperaturer, selv om temperaturerne kan nå 1000F (400C). Vintrene er kolde og overskyet med temperaturer gennemsnitligt til under frysepunktet.

Økonomi

Trods en beskeden bruttonationalprodukt (BNP) på 514,50 milliarder dollars, var Polen et af de få lande for at undgå en recession i den globale nedtur, der startede i 2008.
Primære eksport omfatter civilt fly, alkoholholdige drikkevarer og forarbejdede varer, mens importen omfatter militærfly, kemikalier, landbrugsprodukter og tekstiler. Den enhed af valuta kaldes zloty.

Transport

Polen har flere internationale lufthavne, herunder Warszawa Frederic Chopin Lufthavn, Kraków-Balice Johannes Paul II International Lufthavn, Katowice International Lufthavn, og Gdańsk Lufthavn .
Inden for landets grænser, er togrejser almindelige, med Eurail Pass tilbyder en økonomisk måde at komme rundt. Der er masser af udlejningsbiler til rådighed, men Polen betragtes som en af ​​de mere farlige steder at køre i Europa, så gå videre med forsigtighed. En international Driving Permit er nødvendig, og skal indhentes inden ankomsten til landet. Indenfor byerne taxaer er let tilgængelige både på gaden og ved at ringe til afhentning.
Biler med chauffører kan bestilles fra flere selskaber, herunder Fabrykawsel (Chrzanow) Carprestige (Warszawa), Prestige linje (Gdańsk), Speed ​​SP (Lotz) og Kraków Lufthavn Express.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler