billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Peru

 

Hjem > Peru

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Peru. Biludlejning i Peru inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Iquitos Lufthavn

Trujilio Lufthavn

 

Peru guide

Lejebil Peru
Biludlejning Peru

Indledning

Republikken Peru var hjemsted for en af ​​verdens store civilisationer. Inkaerne regerede området i 300 år, indtil 1500-tallet. Mange aspekter af civilisation forbliver indhyllet i mystik, fordi inkaerne ikke havde skriftsprog, kun en mundtlig historie passeret ned gennem generationer. Men de efterlod omfattende eksempler på indviklede arkitektur.
Beliggende i det vestlige Sydamerika, er Peru omkranset af Stillehavet mod vest, Ecuador og Colombia mod nord, Brasilien og Bolivia mod øst og Chile i syd. Det menes, at kartoffel, tomat og avocado opstod i Peru.
Landet er geografisk spredt og omfatter Andesbjergene bjergkæde, ørkener og regnskove.

Befolkning og sprog
Befolkningen i Peru er mere end 30,1 mio.Den største etniske gruppe er de Mesitzos, der nedstammer fra både de indfødte indianere og europæiske nybyggere, der var for det meste fra Spanien og Italien .
En tredjedel af den peruvianske befolkning er indianske. Forud for ankomsten af Spanish nybyggere i begyndelsen af 1500-tallet, blev der anslået ni millioner indianere.Hundrede år senere var der kun omkring 600.000, decimerede de indfødte ved kopper og krig.
Europæerne, hovedsagelig efterkommere af spanske og italienske bosættere, udgør 18 procent af befolkningen. Der er også små antal af asiatiske peruanere, overvejende af kinesisk og japansk afstamning, og afro-peruanere, efterkommere fra slaver.
Spansk, det officielle sprog, tales af 80 procent af peruanere, med omkring en ud af seks talende quechua, et Amerind sprog, der er almindeligt i det østlige Peru. Der er også godt over 100 indfødte sprog, der tales i hele Peru i forskellige små stammesamfund.
Peru er primært en katolsk land, men med en voksende evangelisk indflydelse.

Større byer og turistmål

Lima, hovedstaden i Peru med næsten otte millioner indbyggere, er kendt for sine kunstfærdige katakomber og Museo de Oro, eller Gold Museum, der udstiller en enorm samling af guld, sølv og kobber. Andre større byer er Arequipa (841.000), Callao (813, 00), og Trujillo (747.000).
To gange så dybt som Grand Canyon, Colca Canyon er den anden dybeste i verden. I bunden af ​​kløften er den snoede Colca floden.
Titicaca er den største sø i Sydamerika. Beliggende i Andesbjergene nær den bolivianske grænse, det er en af ​​de højeste farbare søer i verden. Der er snesevis af små øer i søen, som er populære steder at udforske.
Formentlig det mest berømte seværdigheder i Peru, hvis ikke verden, er Machu Picchu.Beliggende 8.000 meter oppe i Andesbjergene, Machu Picchu er et 15. århundrede Inca site, menes at være en ejendom for kejseren Pachacuti.

Klima

Vejr og klima varierer fra region til region. Kysten er overskyet og våd fra juni til september. Klimaet i Amazonas er tropisk året rundt, med en regntid fra december til april.Regnskoven i det østlige Peru kan få op til 125 inches af regn om året.
Lima har et moderat klima, der i gennemsnit 70 ° F (21 ° C) i sommeren og 50 ° F (10 ° C) i vinteren. I almindelighed jo større højde er, desto køligere temperaturer.

Økonomi

Perus varierede geografi spiller en vigtig rolle i landets økonomi, der bruger Nuevo sol valuta. Peru er den største producent af guld, zink og jernmalm i Sydamerika. Det er også et stærkt landbrugsland, der producerer en række grøntsager og korn samt bomuld og kaffe, som alle er vigtige eksport.
Primære import omfatter olie, plast, farve-tv-apparater, telefoner og telekommunikationsudstyr, jern, stål og vacciner.
Perus bruttonationalprodukt er omkring 174 milliarder dollar.

Transport

De fleste peruanere rejse i landet med bus, som er økonomisk og omfattende. Togene er også populære, mest på grund af "train oplevelse", selvom rejse tager længere tid end busrejser.
Biler er god til at udforske ud af vejen steder, men kan ikke anbefales til Lima, som er berygtet for forfærdelige trafik. Busser og taxaer anbefales for at komme rundt i byen.
De fleste af de populære turistmål er en to timers flyvning eller mindre fra Lima, så flyver rundt i landet er også stigende popularitet blandt de besøgende. De top lufthavne omfatter Rodriguez Ballon Lufthavn (Arequipa), Alejandro Velasco Astete International Lufthavn (Cusco) Crnl. FAP Francisco Secada Vignetta International Lufthavn (Iquitos), Jorge Chávez International Lufthavn (Lima): Cap. FAP Guillermo Concha Iberico International Lufthavn (Piura.)

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler