billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Iquitos Lufthavn

Hjem > Peru > Lejebil Iquitos Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Iquitos Lufthavn. Biludlejning i Iquitos Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Iquitos Lufthavn guide

Lejebil Iquitos Lufthavn
Biludlejning Iquitos Lufthavn

Kendt som Coronel FAP Secada Vignetta International Lufthavn, Iquitos Lufthavn (IATA kode IQT) yder service til Perus femtestørste by.Lufthavnen fungerer som en af ​​to vigtigste knudepunkter for peruvianske Airlines og giver utallige forbindelser til internationale og indenlandske destinationer. Rejsende interesseret i at udforske Iquitos og de mange seværdigheder, anbefales at ankomme i Iquitos lufthavn. Lufthavnen har en enkelt bane og terminal.

Flyselskaber og destinationer

Kommercielle flyselskaber og fragt tjenester udnytter de faciliteter, Iquitos lufthavn. Passagererne har et udvalg af kommercielle selskaber, herunder Star Peru, Copa Airlines, LAN Peru, peruvianske Airlines og SkyWay. Populære destinationer fra disse flyselskaber inkluderer Lima, Panama City, Tarapoto, Yurimaguas og Pucallpa.To cargo flyselskaber - Tradewinds Airlines og Centurion Air Cargo yde service mellem Lima og Miami .

Lufthavn Faciliteter

Få bekvemmeligheder leveres på Iquitos lufthavn. En Caral VIP Lounge er åben dagligt i indenrigsterminalen, foruden en lille café og toilet. Banker tjenester er tilgængelige i form af pengeautomater. På grund af den geografiske placering af Iquitos, er transport muligheder begrænsede - bus transport eller brug af mototaxis er normen.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler