billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Østrig

 

Hjem > Østrig

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Østrig. Biludlejning i Østrig inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Salzburg Lufthavn

fra kr.117,-

per dag

 

Wien Lufthavn

fra kr.135,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Graz Lufthavn
Innsbruck Lufthavn

Klagenfurt Lufthavn
Linz Lufthavn

Salzburg Lufthavn

Wien Lufthavn

Østrig guide

Lejebil Østrig
Biludlejning Østrig

Indledning

Østrig er blandt de mindre lande beliggende i det centrale Europa, omgivet af Tjekkiet samt Tyskland på landets nordlige grænser, Ungarn mod øst, Italien mod syd og Schweiz og det lille land Liechtenstein mod vest.
Østrigs landmasse udvider i løbet af 8300 mil ², og dette smukke land er mest kendt for sit alpine klima, maleriske landsbyer, dets bjerge, og selvfølgelig dens hovedstad Wien.Som en af ​​de ældste lande i Europa, har Østrig har oplevet to verdenskrige, utallige imperier og republikker. Østrigsk historie strækker sig tilbage til de dage af Det Osmanniske Rige, og besættelse af keltiske stammer.

Befolkning og sprog

Fra 2012 anslået befolkning på Østrig er lige over 8 millioner indbyggere, med dets hovedstad Wien hjem til lidt over 1,5 millioner indbyggere. De vigtigste sprog, der tales i Østrig er tysk, mere specifikt østrigsk-bayerske dialekter af det tyske sprog, selv om de påvirkninger af nabolandene, herunder Kroatien, Slovenien og Ungarn også tales til en vis grad i landet.

Religion

Etniske grupper i Østrig er hovedsageligt sammensat af østrigerne, efterfulgt af mindre end 10% blandinger af jugoslavere, tyrkere, kroatere, serbere og nyere indvandringer fra mellemøstlige krigshærgede lande.
Den største religion praktiseres i Østrig er romersk-katolske, efterfulgt af protestantiske observans, samt et lille flertal af de praktiserende muslimer.

Større byer og destinationer Turist

Wien er hovedstaden i Østrig, men mange andre byer i landet tilbyde de bedste i turisme, herunder Innsbruck, en smuk by, der har været vært for to Vinter-OL (i 1964 og 1976). Større byer i Østrig også Salzburg (Mozarts fødeby), Linz, Graz og Klagenfurt.Når du er i Østrig, kan du besøge:

  • Amadeus Mozarts (Mozarthaus) fødested i Salzburg
  • Besøg Tiergarten i Wien, en af verdens mest berømte zoologiske haver
  • Tour de spanske rideskole, hjem til de berømte Lipizzaner hingste
  • Ære de døde på stedet for den tidligere koncentrationslejr i Mauthausen
  • Besøg Alpine Flower Garden i Kitzbühel

Klima

Klimaet i Østrig byder hovedsageligt køligt og tempereret alpine klima. Vintre i Østrig kan få helt koldt gennemsnit mellem -10 og under 0 ° C, selvom sommertemperaturer er behagelige og kan få helt varm, med den højeste registrerede temperatur på lidt over 100 °.

Økonomi

Østrigs vigtigste valuta er euroen. Østrigs økonomi betragtes som en af ​​de mest stabile og rige i verden, med en høj levestandard. Den internationale turisme har en stor og gavnlig virkning på Østrigs økonomi. BNP i Østrig når næsten 350 US $ milliarder om året, hvoraf ca US 173 milliarder dollar om året i eksporten, primært biler, tekstiler, maskiner og udstyr, samt papir varer. Importen gennemsnit ca US 183 milliarder dollar, med store import består af fødevarer, kemikalier, olie og olieprodukter samt maskiner og udstyr.

Transport

Hvis du har en mulighed for at besøge Østrig, anbefales det, at du udforske landets U-Bahn samt den tyske autobahn, og drage fordel af en lang række biludlejningsfirmaer muligheder, der tilbyder turister og besøgende mulighed for at roame forskellige områder af Østrig i deres fritid .Jernbane transport i Østrig er meget almindeligt, med lige over 6.000 km jernbaner nå ind i alle dele af landet og på tværs af hendes grænser.
Større østrigske lufthavne omfatter Innsbruck Lufthavn (også kendt som Kranebitten) i Innsbruck, den Linz Lufthavn (Blue Danube Lufthavn) i Linz Wien International Lufthavn (Schwechat Lufthavn) i Wien, og Salzburg Lufthavn (WA Mozart Lufthavn) i Salzburg.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler