billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Norge

 

Hjem > Norge

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Norge. Biludlejning i Norge inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Oslo Gardermoen Lufthavn

fra kr.262,-

per dag

 

Bergen Lufthavn

fra kr.244,-

per dag

         

Stavanger Lufthavn

fra kr.280,-

per dag

 

Trondheim Lufthavn

fra kr.289,-

per dag

         

Tromsø Lufthavn

fra kr.253,-

per dag

 

Bodø Lufthavn

fra kr.271,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Ålesund Lufthavn
Alta Lufthavn
Bardufoss Lufthavn
Bergen Lufthavn
Bodø Lufthavn
Brønnøysund Lufthavn
Fagernes Lufthavn
Florø Lufthavn
Forde Lufthavn
Hammerfest Lufthavn
Harstad Narvik Evenes Lufthavn
Haugesund Lufthavn
Kirkenes Lufthavn

Kristiansand Lufthavn
Kristiansund Kvenberget Lufthavn
Lakselv Lufthavn
Leknes Lufthavn
Mo i Rana Lufthavn
Molde Lufthavn
Mosjøen Lufthavn
Namsos Lufthavn
Narvik Lufthavn
Oslo Gardermoen Lufthavn
Røros Lufthavn
Rygge Lufthavn

Sandane Lufthavn

Sandefjord Lufthavn
Sandnessjøen Lufthavn
Skien Lufthavn
Sogndal Lufthavn
Stavanger Lufthavn
Stokmarknes Lufthavn
Stord Lufthavn
Svolvær Lufthavn
Tromsø Lufthavn
Trondheim Lufthavn

Vadsø Lufthavn

Norge guide

Lejebil Norge
Biludlejning Norge

Indledning

Kongeriget Norge er kendt for sine fjorde, midnatssol, naturlig skønhed, og dens Viking historie. Landet er omgivet på tre sider af havet: Vesterhavet mod syd, Norskehavet langs østkysten, og Barentshavet på den meget nordlige spids. Alle tre hav er en del af den nordlige Atlanterhav. Dens kyst er 12, 473 miles lang. Norge deler de fleste af dens østlige grænse med Sverige, med små grænser med Finland og Rusland i nord.

Befolkning og sprog

Befolkningen i Norge er lidt under fem millioner mennesker.Det er den anden tyndest befolkede land i Europa. Det officielle nationale sprog er norsk, men Sami er det officielle sprog i seks kommuner. Mindretalssprog omfatter finsk og finsk-lignende Sami talt.
Tæt på 95 procent af landet er etnisk norsk, som omfatter omkring 60.000 Sami. Resten af ​​består af andre udlændinge.
Norge er et protestantisk land med 86 procent af landet evangelisk-lutherske, der hører til statskirken Norges, selv om kun 10 procent deltage i gudstjenester. Seks procent tilhører andre trosretninger, mens den sidste seks procent ikke hører til nogen religion.
Før konvertering til kristendommen i slutningen af ​​10. århundrede, tilbeder nordmænd hedenske guder, herunder Odin og Thor.

Større byer og turistmål
Oslo er Norges hovedstad, travleste havn, og største by med mere end 586.000 indbyggere.Det er en finansiering, fremstilling og kulturelle centrum med mange kunst-og historiske museer. En populær destination er den Nordmarka rekreative område. I løbet af vinteren besøgende kan stå på ski og i løbet af sommeren, de kan vandre, cykel, og fisk.
Oslo er en kunst center. The National Gallery er hjemsted for Edvard Munchs "Skriget", eller besøgende kan tage T-Bane eller Metro, til Vigelandsparken skulpturpark.
En populær dagstur tager færgen til Bygdoy Island, hvor Vikingeskibsmuseet er placeret.
Bergen, den næststørste by med 266.000 mennesker, var Norges gamle hovedstad og er kendt for sin middelalderlige arkitektur.
Trondheim blev grundlagt i 997 af Kong Olaf I så byen var hjemsted for en kongelig residens i mange år.Det er i øjeblikket en shipping og industrielle centrum, med lidt mere end 150.000 indbyggere. Byens gentrified gamle bydel, kaldet Bakklandet, er et populært shopping-og dinng område.

Klima

Trods sin placering er Norges klima tempereret på grund af Golfstrømmen, der løber langs kysten. De indvendige regioner oplever barske vintervejr med stærk vind, sne, kulde, men i løbet af sommeren temperaturerne kan nå tæt på 90 ° C. De kystnære områder har milde, regnfulde vinterforhold.

Økonomi

I modsætning til mange andre europæiske lande, der har indført euroen, har Norge bevaret sin egen nationale valuta, kronen.
Norge har et bruttonationalprodukt af 477 milliarder kroner. Sin eksport afspejler sine omfattende naturressourcer: olie og olieprodukter, maskiner, mineraler, skibe og fisk. Vigtigste import omfatter food varer, kemikalier og metaller.

Transport

Der er flere store lufthavne i Norge: Bergen Flesland, Oslo Lufthavn Gardermoen, Kristiansand Lufthavn Kjevik, Trondheim Lufthavn og Stavanger Lufthavn i Sola .
Norge er en veldrevet offentlige transportsystem. Tog, busser og færger er ofte planlagt til at forbinde med hinanden. Båd og bus tidsplaner skifter afhængigt af årstiden og dagen. Den nationale norske jernbaneselskab tilbyder højtratede togforbindelse hele landet og går så langt nordpå som Bodø .Landet har også et omfattende færge system.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler