billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Tivat Lufthavn

Hjem > Montenegro > Lejebil Tivat Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Tivat Lufthavn. Biludlejning i Tivat Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Tivat Lufthavn guide

Lejebil Tivat Lufthavn
Biludlejning Tivat Lufthavn

Som den anden større lufthavn i Montenegro, Tivat lufthavn (IATA kode TIV) - kun 80 km fra Podgorica lufthavn, passerer mere end 647.000 passagerer gennem terminalerne på årsbasis til at afvige til utallige europæiske og internationale destinationer. Lufthavnen ligger tæt på Budva, en af ​​de populære turistmål i Montenegro. Somrene er den travleste tid for Tivat lufthavn og tegner sig for 80 procent af sin årlige trafik. En enkelt terminal og landingsbane giver service til passagererne.

Flyselskaber og destinationer

Passagererne har et udvalg af flyselskaber, hvorfra man kan vælge, når afgår fra Tivat Lufthavn. Mange af flyselskaber tilbyder kun sæsonflyvninger, herunder Air Berlin til München, Belavia til Minsk-National, Jet Time til Oslo og Kolavia til Moskva-Domodedovo .Air Serbien, Montenegro Airlines og Jat Airways giver daglige afgange til Beograd.

Lufthavn Faciliteter

Den lille passagerterminal i Tivat lufthavn giver rejsende med en lang række faciliteter, såsom dissemineret check-in skrankerne, toldfri butik, biludlejning og biludlejning, offentlig transport, mad domstol og rejsebureauer. Rejsende har tre muligheder, når det kommer til biludlejning, herunder Sixt, Avis og Meridian Car.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler