billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Podgorica Lufthavn

Hjem > Montenegro > Lejebil Podgorica Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Podgorica Lufthavn. Biludlejning i Podgorica Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Podgorica Lufthavn guide

Lejebil Podgorica Lufthavn
Biludlejning Podgorica Lufthavn

Podgorica Lufthavn (IATA kode TGD) er placeret 11 km syd for byen i Podgorica i Montenegro og er en af ​​to internationale lufthavne placering i landet. Podgorica lufthavn fungerer som hub for Montenegro Airlines og byder på daglige ruter til utallige europæiske destinationer - næsten 620.000 passagerer gennem lufthavnen hvert år. En moderne terminal er en ny funktion i lufthavnen og indeholder ti porte, sammen med en asfalt bane.

Flyselskaber og destinationer

Internationale og indenlandske flyvninger ankommer og afgår fra Podgorica lufthavn på daglig basis. Flyselskaber omfatter Air Serbien, Montenegro Airlines, Turkish Airlines, Ural Airlines med sæsonen service til Moskva -Domodedovo og Ufa, Ryanair og Austrian Airlines for blot at nævne et par stykker.Disse ruter transporterer passagerer rundt omkring i verden til destinationer såsom Wien, Beograd, Istanbul, Charleroi og Sankt Petersborg .

Lufthavn Faciliteter

Inden for terminalen i Podgorica Lufthavn, er der talrige check-in skrankerne, biludlejning og udlejningspriser optioner, specialbutikker, toldfri butikker, rejsebureauer og to restauranter. Snup en bid at spise før en international flyvning i den rummelige fødevare domstol eller nippe til Costa Coffee. Biludlejningsfirmaer virksomheder omfatter Rokšped Lej en bil, Sixt, Ideal Rent a Car, Rent Meridian a Car, Avis, Budget, Renault og Europcar Montenegro.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler