billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Moldova

 

Hjem > Moldova

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Moldova. Biludlejning i Moldova inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Chisinau Lufthavn

 

 

Moldova guide

Lejebil Moldova
Biludlejning Moldova

Indledning

Moldova er et østeuropæisk nation dannet, da Sovjetunionen opløst. Det ligger mellem Ukraine mod nord, mod øst, og mod syd og Rumænien mod vest. Det har de samme grænser som tidligere moldoviske Socialistiske Sovjetrepublik, og et samlet areal på 13.070 kvadrat miles (33.851 sq km).De fleste af nationen ligger mellem to floder, Prut og Dnestr. Mens meget tæt på Sortehavet, Moldova er et land. Terrænet omfatter en lav elevation hældning og rullende bakker.

Befolkning og sprog

Befolkningen i Moldova er ca 3,6 mio.Det nationale sprog er moldovisk, selvom rumænske anvendes til de fleste formål, og sprog er næsten identiske. Russian bruges også i mange sammenhænge. Samlet set mere end 540.000 mennesker (16% af befolkningen) taler Russian som første sprog.Gagauz, tyrkisk dialekt tales også her. Engelsk er ikke udbredt i de fleste dele af Moldova. For 78% af landets befolkning er etnisk moldoviske / rumænske, mens 8% er ukrainsk og 6% er russisk.Ortodokse kristne udgør mere end 93% af Moldovas befolkning.

Større byer og turistmål

Hovedstaden, Chisinau, er beliggende i centrum af landet og har ca 710.000 indbyggere.Andre store byer er Balti (mod nord) og Bender (i sydøst). Comrat fungerer som det administrative centrum Gagauzia, en autonom region beboet primært af tyrkiske folk fra Gagauz etniske gruppe. Tiraspol, med omkring 160.000 indbyggere, er hovedstaden i den løsrevne område Transdnestrien, som har været under kontrol af en separat regering siden 1990. På grund af den politik omkring denne situation er Transnitria mindre populær blandt turister end i resten af ​​landet.
Turistmål er fokuseret på landets naturlige landskaber og sin rige arv vinfremstilling.Vin ture tilbydes i hele landet, til vinmarker og vinkældre såsom Purcani, Ciumai, Romanesti, Cojusna, Milestii Mici og Cricova.

Klima

Moldova har en varm, solrig klima med sin nærhed til Sortehavet. Somrene er varme og lang, med temperaturer i gennemsnit 68 ° F (20 ° C). Vintrene er tørre og relativt milde, selvom de kan være kolde gange. Januar temperaturer gennemsnit 25 ° F (-4 ° C). Den årlige nedbør varierer fra region de tungeste nedbør sker i begyndelsen af ​​sommeren og det tidlige efterår. Tordenvejr er fælles, da er lange tørre perioder.

Økonomi

Siden sammenbruddet af Sovjetunionen har Moldova været et af de fattigste lande i Europa. Landet blev hårdt ramt af den verdensomspændende økonomiske krise i de seneste par år. Det har medført et stort antal vandrende arbejdstagere til at vende tilbage, i væsentlig grad berører den moldoviske økonomi, som er afhængig af pengeoverførsler fra udenlandske arbejdstagere.
Økonomisk set er det bedst kendt for sin vinindustri, som har trivedes i hundreder af år. I øjeblikket er mere end 360.000 acres (147.000 ha) af landet er dækket af vinmarker. Moldova er også et produktive landbrugsområder region takket være sin rige jord og milde klima. Økonomien afhænger i høj grad vinfremstilling og landbrug, med en relativt lille industrialisering. BNP Moldova er ca 12 milliarder dollar USD, hvor eksporten værdi på 2,3 milliarder $ USD og import på 5,1 mia $ USD. Valutaen er den moldoviske Lei.

Transport

Chisinau International Lufthavn er den største lufthavn i Moldova, og den eneste der tilbyder internationale flyvninger.Inden Moldova, er de vigtigste transportmidler jernbaner og motorveje. Der er mere end 700 miles (1100 km) af jernbanen, sammen med 6700 miles (10.900 km) af asfalterede veje. Overvej en billeje, hvis du ønsker at udforske de landlige områder af landet, der ikke er almindeligt tilgængelige via jernbane. Vær opmærksom på at vejenes kvalitet kan variere, især uden for byområderne.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler