billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Mexico

 

Hjem > Mexico

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Mexico. Biludlejning i Mexico inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Mexico City Lufthavn

fra kr.82,-

per dag

 

Cancun Lufthavn

fra kr.82,-

per dag

         

Guadalajara Lufthavn

fra kr.82,-

per dag

 

Tijuana Lufthavn

fra kr.117,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Acapulco Lufthavn
Cancun Lufthavn
Chetumal Lufthavn
Chihauhua Lufthavn
Ciudad Del Carmen Lufthavn
Ciudad Juarez Lufthavn
Cozumel Lufthavn
Cuernevaca Lufthavn
Culiacan Lufthavn
Guadalajara Lufthavn
Hermosillo Lufthavn
Huatulco Lufthavn

Ixtapa Zihuatanejo Lufthavn
Jesus Teran Peredo Lufthavn
La Paz Lufthavn
León Lufthavn
Los Cabos Lufthavn
Manzanillo Lufthavn
Mazatlan Lufthavn
Merida Lufthavn
Mexicali Lufthavn
Mexico City Lufthavn
Monterrey Lufthavn

Oaxaca Lufthavn

Poza Rica Lufthavn
Puebla Lufthavn
Puerto Vallarta Lufthavn
Queretaro Lufthavn
San Luis Potosi Lufthavn
Tapachula Lufthavn
Tijuana Lufthavn
Tuxtla Gutierrez Lufthavn
Veracruz International Lufthavn

Villahermosa Lufthavn

Mexico guide

Lejebil Mexico
Biludlejning Mexico

Indledning

Mexico dækker mere end 760.000 kvadrat miles (næsten to millioner kilometer sq) i Nordamerika. Landet grænser mod nord af USA, syd og vest af Stillehavet, og mod øst af den Mexicanske Golf.Mod sydøst løgn Belize, Guatemala, Belize, og det Caribiske Hav. Mexico omfatter også mere end 2.300 kvadrat miles af øer i Stillehavet, Gulf of Mexico, Caribien og Gulf of California, og har mere end 5790 miles (9330 km) kyststrækning. Det er den trettende største land i verden. Mexico er kendt for sit køkken, som omfatter sådanne retter som tacos, quesadillas, burritos, tamales, enchiladas. Chokolade er også fra Mexico.

Befolkning og sprog

Skønsmæssigt 115 millioner mennesker bor i Mexico, hvilket gør den til den mest folkerige spansk-talende nation og blandt de øverste dusin mest befolkede lande i verden.Ca. 82% er katolikker, mens yderligere 10% at identificere sig med andre kristne trosretninger.
60% eller mere af befolkningen har en blandet indfødt og spansk afstamning. Ca. 10-15% af befolkningen i Mexico er oprindelige folk, koncentreret i de mindre udviklede centrale og sydlige stater.Størstedelen af ​​Mexicos oprindelige samfund er placeret i landdistrikterne. Ud over spansk, oprindelige sprog som Nahuatl, Yukatek Maya, Mixtec og Zapotec tales af en anslået 5% af befolkningen. Den kultur af dette etnisk forskelligartet land er en fusion af indfødte og europæiske skikke.
Mexico udgør den største kilde til immigration til USA, omkring 28 millioner amerikanere liste deres forfædre som mexicanske. I mellemtiden, Mexico er hjemsted for det største antal amerikanske borgere, der bor i udlandet, der anslås til mere end 1 million. Der er også høje antal mennesker fra Argentina, Libanon og Mellemamerika.

Større byer og turistmål

Mexico er en føderation af 31 stater og et Federal District. Den Federal District indeholder Mexico City, som er hovedstad og største by, og har en anslået 8,8 millioner indbyggere.Mexico modtager mere end 20 millioner internationale turister hvert år, primært fra USA og Canada .Mange byer i hele landet er populære turistmål. Fordi landet er så stort, klimaet, kultur og historiske attraktioner varierer meget fra den ene region til den anden.

Klima

Fordi det er så stort, er Mexicos klima helt varierede fra region til region.Landet er opdelt i tempererede og tropiske zoner af Tropic of Cancer. Den nordlige halvdel af landet oplever køligere temperaturer om vinteren. Syd for fireogtyvende parallel, temperaturerne er konsekvent varmt året rundt, varierende med elevation. Kysten er sårbar over for alvorlige orkaner i løbet af sommeren og efteråret måneder. Året rundt temperaturer er typisk mindst 60 ° F (18 ° C) i de fleste områder. På nogle områder, såsom Sonoran Desert, kan temperaturen nå 122 ° F (50 ° C) eller højere.

Økonomi

Med en af ​​verdens største økonomier, er Mexico en betydelig regional magt. Denne hurtigt industrialisering nation har den trettende største BNP i verden, anslået til 1667 milliarder $ USD. Årlige eksport værdiansættes til 350 milliarder dollar USD, og importen på 351 milliarder $ USD. Større industrier omfatter bilproduktion, sølv minedrift, frugt, grøntsager, kaffe, tobak, tekstiler og beklædning, olie og olieprodukter, og turisme.Inden Mexico, er rigdom ulige fordelt, med en anslået 35-46% af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen. Gennemsnitlige indkomster er meget højere i byområder end i landområder i Mexico. Valutaen er peso.

Transport

Der er snesevis af store lufthavne i hele Mexico, hvoraf de største er bl.a. Mexico City International Lufthavn, Cancun International Lufthavn, Guadalajara International Lufthavn, General Mariano Escobedo International Lufthavn, og Tijuana International Lufthavn .Landet er også gennemskåret af et omfattende netværk af veje, hvilket gør biler og busser er den foretrukne måde at rejse i hele landet. Rejsende ofte vælger billeje, en nem og sikker måde at udforske en region Mexico .

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler