billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Cancun Lufthavn

Hjem > Mexico > Lejebil Cancun Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Cancun Lufthavn. Biludlejning i Cancun Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Cancun Lufthavn guide

Lejebil Cancun Lufthavn
Biludlejning Cancun Lufthavn

Cancun Lufthavn (IATA Kode: CUN) er en anden populær ferie og resort destination for indenlandske og internationale rejsende. Lufthavnen ligger på den caribiske kyst af Yucatan-halvøen i det nordøstlige Mexico, hvor Caribien og den Mexicanske Golf mødes. Lufthavnen betjener den mexicanske delstat Quintana Roo og er klassificeret som den anden travleste lufthavn i Mexico. Dens to landingsbaner og tre terminaler håndterer over 15 millioner passagerer om året med over tre dusin luftfartsselskaber og rute muligheder. Lufthavnen har for nylig gennemgået en større udvidelse med henblik på at lette øget passager-og flytrafik.

Flyselskaber og destinationer

Cancun lufthavn fungerer som et knudepunkt for Aeromexico, VivaAerobus og over to dusin yderligere indenlandske og internationale luftfartsselskaber. Popular, der flyver ind og ud af Cancun Lufthavn omfatter Aeroflot, Aerolineas Argentinas, Air Berlin, Air Canada, American Airlines, British Airways, Delta Airlines og Thomas Cook Airlines. De travleste ruter serviceres af Cancun inkluderer Mexico By, Monterrey, Atlanta, New York, Miami, Toronto og Montréal .Talrige veje til London, Madrid, Panama City, og Calgary er også populære.

Lufthavn Faciliteter

Faciliteter og tjenester på Cancun lufthavn giver rigelige muligheder for rejsende. Terminal 2 og 3 giver alt fra grab-and-go mad til pizzaer, snackbarer, og sit-down restauranter ligesom Johnny Rockets og Guacamole Grill. Shopping i terminalerne er nemt med valg som Sr Froggs, Hard Rock Café, Ocean Blue og Joyeria Sofia. Business lounges er placeret i Terminal 2 og 3 samt. Leje bil tjenester er placeret på lufthavnsområdet og omfatter dem, som Dollar, Thrifty, Hertz og Budget.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler