billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Malta

 

Hjem > Malta

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Malta. Biludlejning i Malta inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Malta Lufthavn

 

 

Malta guide

Lejebil Malta
Biludlejning Malta

Indledning

Malta er et sydeuropæisk øgruppe i det centrale Middelhav. Det er cirka 50 miles (80 km) syd for den italienske ø Sicilien over Malta Channel.Landet er også 207 miles (333 km) nord for Libyen og 176 miles (284 km) øst for Tunesien .Dens samlede areal er cirka 122 kvadrat miles (316 sq km), hvilket gør det til et af de mindste lande i verden. Der er flere dusin øer her, men kun de tre største er beboet.
Det menes, at landet først var beboet mere end 7.000 år siden. Gennem historien har sin placering givet det strategisk betydning, og det har været styret af en række fremmede magter, herunder fønikerne, grækere, romere, Habsburg Spanien, Knights of St. John, fransk og britisk.Det opnåede uafhængighed fra Storbritannien i 1964.

Befolkning og sprog

Den samlede befolkning i Malta skønnes at være 410.000.Kun de tre største øer (Malta, Gozo og Comino) er beboede. Malta er et af de mest tætbefolkede lande i verden. Indfødte maltesiske folk udgør et flertal af befolkningen. Der er en betydelig minoritet af briter, hvoraf mange trak sig tilbage til øen.
Malta har to officielle sprog: maltesisk og engelsk. Det maltesiske sprog har forskellige dialekter og kan variere betydeligt fra den ene ø til en anden. Italiensk tales også af mange beboere. Landet har en lang kristen historie. Ifølge Bibelen Apostlenes Gerninger var St. Paul skibbrud på øen "Melite", som mange lærde identificere sig med Malta. Katolicismen er den officielle religion i Malta.

Større byer og turistmål

Hovedstaden i Malta er Valletta med lige knap 200.000 indbyggere.Den vigtigste ø har mange separate byer, der tilsammen danner et storbyområde med en befolkning på mere end 368.000, hvilket er over tre fjerdedele af landets samlede befolkning. Ud over de tre beboede øer, er der flere dusin ubeboede øer her, giver mange rekreative steder. Malta er også hjemsted for mange historiske monumenter, hvoraf ni er UNESCO World Heritage Sites. De stenaldertempler, nogle af de ældste strukturer i verden, er et populært turistmål. Turister finder, at Malta tilbyder historie, arkitektur og smukke strande koncentreret i et meget lille område. I de senere år har Malta blive en medicinsk turisme destination, især for britiske turister.

Klima

Det subtropiske-middelhavsklima er varm, med milde vintre og varme somre.Sommeren er normalt tørt, med de fleste af regnen forekommer i vintermånederne. Januar, typisk den koldeste måned, varierer fra 45 ° F (7 ° C) natten til 68 ° F (20 ° C) i løbet af dagen. Den varmeste måned, august, varierer fra 66 ° F (19 ° C) natten til 93 ° F (34 ° C) i løbet af dagen. Store udsving i temperatur er sjældne, og vandet er varmt, hvilket gør dette til en populær ø destination for turister, der søger varmt vejr. Sommersæsonen er lang, der varede fra midten af ​​april til november.

Økonomi

Indtil 1800, afhang landet på tobak og bomuld eksport og dets skibsværfter. De 1869 åbningen af ​​Suezkanalen gav Maltas økonomi en saltvandsindsprøjtning, da skibe stoppet der til brændstofpåfyldning. I dag, dets havne stadig spille en vigtig rolle i landets økonomi, som gør sine kalksten ressourcer. Bank og finans, fly og skibe registreringen, og gaming virksomheder også spille en vigtig rolle i økonomien i Malta. Filmproduktion er en voksende industri her, med big-budget film tiltrukket af øens solrige vejr. Men Malta har begrænset ferskvand, ingen energikilder og producerer kun omkring 20% ​​af sine behov for fødevarer, der forlader det afhængige af udenlandsk handel og turisme. BNP er 10800 millioner dollars USD, mens eksporten er værdiansat til 3,6 milliarder $ USD og import til 4,9 mia $ USD. Som en del af Den Europæiske Union, er dens valuta euroen.

Transport

Bilejere i Malta er overraskende høj. Landet har 1225 miles (1972 km) af asfalterede veje. Der er et omfattende bus netværk med en flåde af nyligt indkøbte busser Efter omfattende reform af tjenesten bus i 2011. For besøgende, der ikke rejser med biler, kan enten busser eller billeje kan bruges til at udforske landet.
Talrige bugter langs kysten giver gode havne. De tre største omfatter Grand Harbour (nær hovedstaden Valletta), Marsamxett Havn og Marsaxlokk Harbour (Malta Freeport). Disse tjener som vigtige skibsfart centre og tilbyder også færgefart. Malta International Lufthavn er den eneste lufthavn betjener øerne.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler