billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Malaysia

 

Hjem > Malaysia

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Malaysia. Biludlejning i Malaysia inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Kuala Lumpur

 

 

Malaysia guide

Lejebil Malaysia
Biludlejning Malaysia

Indledning

Malaysia er et sydøstlige Stillehavsområdet land, der deler sine grænser med Thailand, Brunei, og Indonesien.Malaysia består af 13 stater og flere føderale territorier beliggende i det Sydkinesiske Hav. Hendes hovedstad, Kuala Lumpur, er en af de mest populære turistdestinationer i det sydøstlige Asien.Den samlede landmasse Malaysia spænder næsten 330000 km ², og er hjemsted for over 28 millioner mennesker.
Malaysia er geografisk opdelt i det vestlige Malaysia og østlige Malaysia. Østlige Malaysia er omgivet af Det Sydkinesiske Hav, Suluhavet og Celebes Hav i det nordlige Indonesien. Vestlige Malaysia afgrænses mod øst af Det Sydkinesiske Hav, mod vest af Malaccastrædet og mod nord af Thailand. Vestlige Malaysia er knyttet til Singapore med en bro og dæmning.

Befolkning og sprog

Det officielle sprog i landet er malaysiske, men engelsk er også udbredt og betragtes som landets andet sprog. Etniske grupper i landet omfatter Malay og kinesiske etniske grupper. Andre sprog, der tales i hele landet omfatter Bornean Philippine, Aslian og kreolsk.
Malaysia er klassificeret som multikulturelt og multietnisk land, med et stort antal kinesiske såvel som andre sydøstlige Asien indvandrere.Landet har en befolkning på omkring 30 millioner dollars med befolkningen groft inddeles i både den vestlige og østlige dele af landet. Landet er klassificeret som den 42. mest befolkede i verden. Omkring 91%) af landets befolkning er klassificeret som malaysiske borgere.

Religion

Langt størstedelen af ​​malaysiere praktisere Islam told, ikke kun i religion, men i kultur. Dem, der praktiserer islam troen rækkevidde i den 60. percentil, mens den næstmest populære religioner praktiseres i landet er buddhismen, efterfulgt af kristendom, hinduisme, og derefter hovedsageligt kinesiske religioner, såsom taoisme. Det er interessant at bemærke, at de etniske malaysiere er klassificeret som muslimer ved lov i deres forfatning.

Større byer og destinationer Turist

Malaysia er hjemsted for storslåede byer og arkitektoniske vidundere. Petronas Towers ligger i business-distriktet i Kuala Lumpur er blandt de højeste i verden.Landet tilbyder en bred vifte af forlystelser, arkitektoniske vidundere, historiske steder, og smukke sceneri. Mens besøger Malaysia, så tjek den Batu Caves ligger nord for Kuala Lumpur.Gunung Mulu National Park er en fascinerende World Heritage Site og er kendt for at være den tidligere "trampet grunde" af en bred vifte af headhunting stammer.Kuala Gula Bird Sanctuary er hjemsted for over 150 fuglearter, men at virkelig komme væk fra det hele, kan du besøge Langkawi Island, komplet med koralrev, varme strande, masser af shopping og andre faciliteter.

Klima

Klimaet i Malaysia er tempereret det meste af året, men fra oktober til februar, monsoon type vejr er almindelig i de nordøstlige egne af landet.Fra april til oktober kan besøgende i sydvest opleve den samme type monsoon vejr. For det meste dog, klimaet er tropisk, varm og fugtigt.

Økonomi

Malaysia har en forholdsvis stabil økonomi med et BNP på ca 522 milliarder dollar årligt. Valuta i Malaysia er den Ringget eller RM. International handel driver økonomien i Malaysia, især i sin handel med natur-og landbrugsressourcer samt petroleum.Malaysia eksporterer store mængder af palmeolie, men dens vigtigste økonomiske boosts kommer fra turisme. Det er også en af ​​verdens største eksportører af elektroniske apparater, IT kommunikationsudstyr og produkter og satellit konstruktion.

Transport

Kom omkring Malaysia er nemt med en bred vifte af transportformer at vælge imellem. Busser og sporvogne er almindelige. Vejene i de fleste dele af Malaysia er godt vedligeholdt, og personlige køretøjer og udlejningsbiler er rigeligt.Husk at køre i højre side af vejen, ligesom du ville gøre i Storbritannien eller Australien, og se ud for det store antal af motorcykler og knallerter på vejen. Malaysia også udnytter økonomiske tog-og jernbaneforbindelser. Dem, der søger efter kort udflugt rundt i byen kan nyde en cykel rickshaw ride. Flyver ind og ud af Malaysia er nemt, når du ankommer eller afgår fra Kuala Lumpur International Lufthavn. Andre regionale lufthavne omfatter Penang International Lufthavn, Malacca International Lufthavn, Miri International Lufthavn og Kuching International Lufthavn, og hver giver adgang til en lang række områder i Malaysia.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler