billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Makedonien

 

Hjem > Makedonien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Makedonien. Biludlejning i Makedonien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Ohrid Lufthavn

Skopje Lufthavn

 

Makedonien guide

Lejebil Makedonien
Biludlejning Makedonien

Indledning

Makedonien, et sydøst europæisk land, er en af ​​de nye stater i det tidligere Jugoslavien. Det erklærede sin uafhængighed i 1991. Denne indlandsstat er omgivet af Albanien mod vest, Kosovo mod nordvest, Serbien mod nord, Bulgarien mod øst og Grækenland mod syd.Dens samlede areal er 9.928 kvadrat miles (25.713 sq km).

Befolkning og sprog

Skønsmæssigt 2 millioner mennesker bor i Makedonien.Den største etniske gruppe er makedonere (ca. 64%), efterfulgt af albanere (ca. 25%), især i den nordvestlige del af landet. Det anslås, at 4% af befolkningen er tyrkisk, 3% Rom (sigøjnere), og 2% serber. Makedonsk, det officielle sprog, ligner bulgarske og deler nogle ligheder med serbisk. Albansk tales også af mange beboere. De fleste af landets indbyggere er muslimer eller ortodokse kristne.

Større byer og turistmål

Hovedstaden er Skopje med ca 507.000 indbyggere.Dette gør det langt den største by i Makedonien. Med en historie strækker sig tilbage mere end 2.500 år har denne indbydende by blevet ændret af en bred vifte af kulturer, i dag fremgår af byens varierede arkitektur, der spænder fra romersk til byzantinsk, fra osmannisk til jugoslaviske. Ud over sin smukke historiske seværdigheder, tilbyder Skopje en overflod af moderne bekvemmeligheder. Den næststørste by, Bitola, har kun 75.000 indbyggere. Det er kendt som en grand gamle bydel, sjov for turister at udforske. Ohrid, en sublim lakeside by, byder gamle ruiner fra tidligere kongeriger bebo Makedonien, hvilket gør det til et populært turistmål.
Landet er bedre kendt for sin smukke natur, end for sine travle byer. Det barske terræn er dannet af de mange floder og bjerge i hele landet. Det har mere end 50 søer og 15 bjerge. De naturskønne bjerge er beliggende i to områder: Den Sar bjerge og Osogovo-Belasica eller Rhodope rækkevidde.Der er tre store søer (Lake Ohrid, Lake Prespa og Dojransøen) langs den sydlige grænse, og tre nationalparker i landet: Mavrovo, Galicica og Pelister. Der er 9 kurbyer eller resorts (kendt som Banja) placeret overalt Makedonien.

Klima

Klimaet Makedonien spænder fra kontinentale til Middelhavet. Somrene er tørre og varme, mens vintrene er moderat kold. Gennemsnitlig årlig nedbør varierer fra 66,9 inches (170cm) i de vestlige bjerge til 19,7 inches (50cm) mod øst. De bjergrige regioner er kendt for lange, snerige vintre og korte, kølige somre. I mellemtiden, Middelhavsregionen se sommertemperaturer på over 104 ° F (40 ° C).

Økonomi

Makedonien har gennemgået en betydelig økonomisk reform, siden de erhvervede sin uafhængighed fra Jugoslavien. Alligevel er arbejdsløsheden fortsat er høj, og landet har stadig en af ​​de laveste per capita-bruttonationalprodukt i Europa. BNP skønnes til 21,6 milliarder dollars USD, igennem Makedonien har en stor uformel sektor og grå marked, der ikke er afspejlet i dette nummer. Årlige eksport værdiansættes til $ 4,4 milliarder USD, mens importen er værdiansat til 6,8 mia $ USD. Vigtige industrier omfatter tjenesteydelser, landbrug (især vin og grøntsager), tekstiler, jern og stål.

Transport

Der er internationale lufthavne i Skopje og Ohrid .Et internationalt tog forbinder Makedonien Slovenien og Grækenland, og en række buslinjer også forbinde Makedonien nabolandene.Offentlige busser indenfor Makedonien tendens til at være højt og ikke meget behageligt, og har længe været genstand for vandrehistorier og vittigheder. Rejser via biludlejning er en mere behagelig oplevelse, og mere bekvemt især for turister, der ønsker at udforske det varierede terræn i landskabet. Den internationale motorvej E-75 løber nord-syd gennem landet, og er den mest almindelige vej til gennemkører landet.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler