billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Luxembourg

 

Hjem > Luxembourg

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Luxembourg. Biludlejning i Luxembourg inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Luxembourg Lufthavn

 

 

Luxembourg guide

Lejebil Luxembourg
Biludlejning Luxembourg

Indledning

Luxembourg, officielt storhertugdømmet Luxembourg er en lille indlandsstat i Vesteuropa.Det er omkranset af Belgien mod vest og syd, Frankrig mod syd, og Tyskland mod øst.Grænsen deles med Tyskland er dannet af tre floder: Mosel, Sauer, og Vor.Luxembourg har to forskellige regioner: Oesling i den nordlige, der indgår i Ardennerne bjergene og den Gutland ("godt land"), mod syd.Det samlede areal er cirka 998 kvadrat miles (2.586 kvadratkilometer), og landet måler 51 miles (82 km) lang og 35 miles (57 km) bred, hvilket gør det mindre end staten Rhode Island.

Befolkning og sprog

Luxembourg har cirka 524.000 indbyggere. Dette nummer svulmer på hverdage som "frontaliers", der bor i nabolandene pendler ind Luxembourg for arbejde.
Befolkningen i Luxembourg kaldes luxembourgere, mere end en tredjedel er født uden for landet, primært i Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien eller Portugal .Landets kultur indeholder en blanding af romantik og germanske traditioner. Det har tre officielle sprog: luxembourgsk, tysk og fransk. De fleste indbyggere taler mindst to af disse. Luxembourgsk bruges generelt, når man taler til hinanden, mens de fleste officielle virksomhed drives på fransk og tysk bruges i skoler, kirker og medier.Mange luxembourgere taler også engelsk. Det anslås 87% af landets befolkning er romersk-katolske, skønt Luxembourg er officielt en sekulær stat.

Større byer og turistmål

Den største by er Luxembourg, der også fungerer som hovedstad og har ca 90.000 indbyggere.Selve byen er på UNESCO World Heritage List i erkendelse af den historiske betydning af sine fæstningsværker. Der er også flere bemærkelsesværdige museer her.
Den nordlige region (Oesling) er tyndt befolket, kun byen Wiltz har en befolkning på mere end 4.000 mennesker. Andre store byer, der ligger i den sydlige del (Gutland), omfatter Esch-sur-Alzette, Dudelange og Differdange. The National Museum of Military History i Diekirch er kendt for sin udstilling af Ardenneroffensiven, og er en populær turistattraktion. Echternach, en lille og livlig by, er den ældste by i landet, og et godt sted at begynde at udforske den smukke region kendt som "Lille Schweiz" eller Mullerthal. En anden populær destination er Mondorf-les-Bains, en spa-by ligger på grænsen til Frankrig. Den romantiske landsby Vianden, kendt for sin fantastiske slot, er en turist favorit i Vor ådalen.

Klima

Klimaet er kontinentalt. Der er stor nedbør, især mod slutningen af ​​sommeren. Summers kan få varmen, men temperaturen sjældent op over 85 ° F (30 ° C). Vintrene er milde, selvom januar og februar kan være koldt, med temperaturer falder så lavt som 5 ° F (-15 ° C).
Terrænet er hovedsageligt blidt bølgende bakker med brede, lavvandede dale. Lidt bjergrigt mod nord, og en stejl skråning ned til Mosel flodsletten i sydøst.

Økonomi

Luxembourg, en af ​​verdens mest udviklede lande, har verdens højeste BNP per indbygger. BNP skønnes at 41.450 millioner $ USD, med en eksport til en værdi af 19.220 millioner $ USD og import værdiansættes til 26.500 millioner $ USD. Som en del af Den Europæiske Union, er dens valuta euroen. Luxembourgske Euros er blandt de sjældneste af de euro, og selv inden for landet, vil de fleste af dine ændringer være i andre landes euromønter.
Den industrielle sektor var primært baseret på stål indtil 1960'erne, men har siden diversificeret, og omfatter nu gummi, kemikalier og andre produkter. Den finansielle sektor er vokset betydeligt i de seneste årtier, med bank-og finansielle tjenester nu den øverste industri i Luxembourg. Landet har også et ry for sin højteknologiske industrier. Mere end 60% af landets arbejdsstyrke bor uden for Luxembourgs grænser, pendling ind i landet for at arbejde hver dag.

Transport

Luxembourg har en betydelig netværk af veje og jernbaner. Der er en high-speed togforbindelse til Paris; både Paris og Bruxelles kan nås på under 3 timer.Der er en bus-netværk, selvom service kan være sporadisk, især væk fra hovedstaden. Flere beboere har biler her i Luxembourg end i næsten alle andre steder i Europa. Fordi landet har sådan en veludviklet vejnet, billeje er en anbefalet måde at rejse i hele landet. Luxembourg-Findel International Lufthavn (LUX) ligger i nærheden af byen Luxembourg og tilbyder fly til mange europæiske lande.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler