billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Lebanon

 

Hjem > Lebanon

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Lebanon. Biludlejning i Lebanon inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Beirut

 

 

Lebanon guide

Lejebil Libanon
Biludlejning Lebanon

Indledning

Libanon, som ligger i den østlige ende af Middelhavet, er omkranset af Israel mod syd og Syrien mod nord.Overfladeareal 4.036 kvadrat miles (10.452 km sq) gør det mindre end staten Connecticut.Den moderne land Libanon blev etableret efter første verdenskrig, at få sin uafhængighed fra Frankrig i 1941. Gennem de seneste årtier har flere væbnede konflikter har især en borgerkrig der varede fra 1975 til 1990, er beskadiget landet.

Befolkning og sprog

Libanon har mere end 4,1 millioner indbyggere. Mens primært etnisk araber, er Libanon et mangfoldigt land med en befolkning bestående af en lang række tæt forbundne kulturer. Mange kristne libanesiske folk betragter sig fønikerne snarere end arabere. Den mest religiøst mangfoldigt land i regionen, skønnes det at være 59% muslimer og 41% kristne. Den Shia samfund er anslået til at være 27% af den samlede befolkning, der ligger primært i det sydlige Libanon og den sunnimuslimske samfund en anslået 27%, som ligger primært mod nord.Landet har mere end 460.000 flygtninge, primært fra Palæstina, Irak og Syrien. Arabisk er det officielle nationale sprog, og fransk tales også udbredt her.

Større byer og turistmål

Hovedstaden og den største by er Beirut, med en anslået 2 millioner mennesker.Beirut er bedst kendt for sin urbane natteliv. Andre store byer er Tripoli (210.000 indbyggere) og Sidon (150.000 indbyggere).Landets øverste turistmål omfatter historiske ruiner såsom Anjar, Baalbeck, Byblos, og Deir El Qamar.

Klima

Libanon har fire forskellige regioner: kystslette, Libanon bjergkæde løber parallelt til Middelhavets kyst, den frugtbare Beqaa dalen, og Anti-Libanon bjergkæde. Landet har et moderat middelhavsklima med vejret som varierer efter region. De kystnære områder har kølige, regnfulde vintre og varme, fugtige somre. I bjergene er temperaturerne meget koldere, med tunge sne i vintermånederne. Nordøstlige Libanon tendens til at være mere tørt på grund af regnen skyggen skabt af bjergene.

Økonomi

Efter den libanesiske borgerkrig (1975-1990), har der været en betydelig indsats for at genoplive økonomien og genopbygge landets infrastruktur. På trods af den globale recession, har den libanesiske økonomi oplevede markant seneste vækst. BNP skønnes at 41.500 millioner $ USD, eksport til $ 5,3 mia USD, og ​​importen på 19.300 millioner $ USD. Større industrier omfatter landbrug, turisme, smykker produktion, olie og bankvirksomhed. Den monetære enhed er den libanesiske pund.

Transport

Der er fem lufthavne i landet.Internationale flyvninger afgår fra Libanons større lufthavn, Beiruts internationale lufthavn i Beirut .Fordi jernbanerne var stærkt beskadiget af borgerkrigen, motorveje er de mest almindelige måder at komme rundt i Libanon. Biludlejning er den mest anbefalede måde for turister at rejse i Libanon.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler