billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Riga Lufthavn

Hjem > Letland > Lejebil Riga Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Riga Lufthavn. Biludlejning i Riga Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Riga Lufthavn guide

Lejebil Riga Lufthavn
Biludlejning Riga Lufthavn

Riga Lufthavn (IATA Kode: RIX) er en regional lufthavn placeret langs kysten af ​​Rigabugten i den centrale-vestlige del af landet. Lufthavnen er en af ​​de største i regionen og giver transport til mere end 30 lande med 80 destinationer, der omfatter de transatlantiske fly til New York City. En enkelt landingsbane og tre terminaler håndterer ca dykke million passagerer om året. Terminaler behandle non-Schengen og Schengen afgange. Terminal C behandler ikke-Schengen ankomster.

Flyselskaber og destinationer

Riga lufthavn leverer tjenesteydelser af indenlandske og internationale luftfartsselskaber. Regional Air Baltic giver destinationer, der omfatter Budapest, Kanaus, Istanbul, Prag, Turku, Warszawa og Minsk.Aeroflot giver en regelmæssig destination rute til Moskva, og LOT Polish Airlines flyver til Warszawa.Ryanair giver destinationer London, Oslo, Glasgow, Bruxelles og Stockholm .Pakistan Airways giver en regelmæssig rute til New York, mens Turkish Airlines tilbyder en rute til Istanbul .

Lufthavn Faciliteter

Riga lufthavn tilbyder en bred vifte af tjenester for rejsende. Toldfri shopping ligger i afgangshal. Besøgende kan købe lettiske souvenirs og gaver på BTV lokale butik eller snacks og drinks i Narvesen. Adskillige buffet stil og fastfood giver grab-and-go spisemuligheder. Vælg mellem Laima eller Pascucci Café for lys billetpris, snacks og drikkevarer.Passagerer bør være opmærksomme på, at de fleste af de caféer og forretninger åbner en time før afgående flyvninger. Yderligere faciliteter i lufthavnen omfatter en VIP-center og adgang til valutaveksling og banktjenester. Biludlejning tjenester leveres af Auto 5, Avis, Budget, Europcar og Sixt.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler