billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Split Lufthavn

Hjem > Kroatien > Lejebil Split Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Split Lufthavn. Biludlejning i Split Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Split Lufthavn guide

Lejebil Split Lufthavn
Biludlejning Split Lufthavn

Split lufthavn er også kendt som Resnik International Lufthavn (IATA kode: SPU) og er den tredjestørste lufthavn i Kroatien, kun overgået Zagreb og Dubrovnik .Lufthavnen primært betjener sæsonbetonede flyselskaber, og er operationelt det meste i løbet af sommeren.

Flyselskaber og destinationer

Split lufthavn services én større luftfartsselskab - Kroatien Airlines. Luftfartsselskabet services både indenlandske og internationale destinationer. Yderligere Airlines fra europæiske placeringer flyver til byen lufthavnen samt og omfatter Austrian Airlines, Scandinavian Airlines, EasyJet og Germanwings. Seasonal ruter fra en række flyselskaber, der får adgang til lufthavnen, omfatter, men er ikke begrænset til Munich, Stockholm, Beograd, Moskva, Zürich, Warszawa, Amsterdam, Wien og Leipzig .

Lufthavn Faciliteter

Grundlæggende airport faciliteter er tilgængelige i lufthavnen og omfatter adgang til en række butikker, caféer, spisemuligheder, samt snacks og drikkevarer. Udlejningsbiler er tilgængelige i lufthavnen og omfatter dem, som Hertz, Budget, Europcar og Avis. Flere hoteller er placeret i nærheden af lufthavnen ejendom, mange af dem mindre end en kilometer fra lufthavnen selv.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler