billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Kroatien

 

Hjem > Kroatien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Kroatien. Biludlejning i Kroatien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Dubrovnik Lufthavn

fra kr.82,-

per dag

 

Split Lufthavn

fra kr.108,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Dubrovnik Lufthavn
Pula Lufthavn

Rijeka Lufthavn

Split Lufthavn

Zadar Lufthavn

Zagreb Lufthavn

Kroatien guide

Lejebil Kroatien
Biludlejning Kroatien

Indledning

Kroatien er et gammelt land, og siden det syvende århundrede har været kendt som delstaten Thousand Lakes. Gennem århundreder, og godt ind i det 20. århundrede, var Kroatien et land hærget af fattigdom, ufred og krig, men i dag har en meget lys fremtid. Kroatien har opnået et velfortjent ry som en førende destination for medicinsk rejsende, på grund af sin high-tech og velanskrevne medicinske pleje. Besøgende rejser til Kroatien også nyde smukke strande, forrevne bjergkæder, og gamle byer.
I hovedstaden er Zagreb, besøgende finde en unik kombination af moderne teknologi og gammel historie.Byen byder besøgende og Old World følelse af sted, foret med brostensbelagte gader og fyldt med middelalderlige stil arkitektur.
Kroatien plejede at være en del af det østrig-ungarske kejserrige, og formet som en baglæns C, er omkranset af Slovenien til sin nordvest, Ungarn sin nordøst, og Bosnien-Hercegovina på de sydlige grænser.Kroatiens vestlige kystlinje er beliggende langs Adriaterhavet

Befolkning og sprog

De vigtigste sprog, der tales i Kroatien er Kroatien, selv om indbyggerne i hele landet også taler serbisk, tjekkisk, slovakisk, italiensk og tysk sprog og dialekter. Etniske grupper i Kroatien omfatter kroater, på næsten 90% af befolkningen, samt serbere og andre etniske grupper, herunder Tjekkerne, ungarsk, bosniske og Rom folk.

Religion

Den mest almindelige religion praktiseres i Kroatien er romersk-katolske, efterfulgt af ortodokse og derefter kristne trosretninger. En meget lille procentdel af kroaterne er muslimer.

Større byer og turistmål

Zagreb er hovedstaden i Kroatien, med en befolkning på ca 685.000 individer.Byen Zagreb, på grund af sin historie, vil holde gæsterne travlt beskæftiget i timevis visning landemærker, museer og gamle arkitektur. Mens der i Zagreb, besøge Zagreb Cathedral, Maksimir, St. Markus Kirke og Sabor, det kroatiske parlament bygningen.
Mens der i Kroatien, kan du besøge Plitvice Lakes National Park, hjem til 16 søer og vandfald, og nogle af de smukkeste udsigter og steder i verden. Kornati National Park, en øgruppe bestående af næsten 90 øer, tilbyder en unik rejse oplevelse for besøgende. Dem, der gerne vandre og udendørs vil nyde Velebit bjergkæde, og hjem til to nationalparker. Byen Dubrovnik er en af de ældste byer i Østeuropa og Franciscan Monastery og Maritime Museum er must-sees for historie buffs.
Andre interessante steder og ting at gøre i Kroatien i kode, men er ikke begrænset til:

  • Diocletians Palads næsten 2.000 år gammel (en UNESCO Heritage Site)
  • Cathedral of St. James i Šibenik
  • Tilbringe en dag touring den gamle by i Dubrovnik
  • Kontrol ud vandfald på Krka National Park
  • Besøger de romerske ruiner af Pula Amphitheater

Klima

Klimaet i Kroatien varierer afhængig af geografisk placering, men somrene er generelt varm og tør, alle vintrene er fugtig og snedækket. Om sommeren temperaturer gennemsnit 23 ° C, og om vinteren, temperaturer gennemsnitligt 2 ° C.

Økonomi

Den vigtigste valuta i Kroatien er det Kuna. Kroatien stadig ved at komme fra den ødelæggelse af krigen, som rystede landet i begyndelsen af ​​1990'erne, men i dag har en stabil vækst i hendes BNP, takket være turismen. Den cirka BNP Kroatien er lige under USD 80 mia.kr. samt landet stærkt afhængig erhvervsgrene, såsom kemikalier og plast, stål, byggematerialer, og tekstiler. Landbruget fokuserer primært på hvede, byg og majs afgrøder, samt grøntsager og frugter, og nogle husdyr-og mejeriprodukter. Kroatien eksporterer ca US 13 milliarder dollar om året primært i tekstiler, maskiner og transportudstyr. Landet importerer ca US $ 23 milliarder om året, primært i brændstof, fødevarer, maskiner og transport-og elektrisk udstyr

Transport

Kroatien er et smukt land, og se det ordentligt, er biludlejning anbefales, hvilket giver rejsende mulighed for at tage deres tid, hvor sightseeing og rejser mellem de større byer. Kroatien giver også en lang række lufthavne og knap 3.000 kilometer jernbaner.Store lufthavne i Kroatien omfatter Dubrovnik Lufthavn i Dubrovnik, er Zagreb Lufthavn i Zagreb, og Pula Lufthavn i Pula .

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler