billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Kina

 

Hjem > Kina

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Kina. Biludlejning i Kina inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Beijing Lufthavn

Hong Kong Lufthavn

Shanghai Lufthavn

Kina guide

Lejebil Kina
Biludlejning Kina

Indledning

Kina er et af de største østasiatiske lande i verden, der spænder over næsten ti millioner kvadratkilometer, med kanter nå fra bredden af det Gule Hav, Østkinesiske Hav og Det Sydkinesiske Hav på østkysten på grænserne til Afghanistan, Kasakhstan, Pakistan og Indien mod vest og sydvest.
Kina er et gammelt land, der går tilbage over 5.000 år, og oprindelsen af ​​mange moderne opfindelser og teknologier, herunder krudt, fyrværkeri, akupunktur, samt nogle af de smukkeste seværdigheder og historiske steder i verden. Kina er det land af Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By, og nogle af de venligste mennesker i verden.

Befolkning og sprog

Den anslåede befolkning i Kina spænder over en milliard. Talrige etniske grupper bor i alle provinser i Kina, herunder Han, Mongol, Manchu, tibetansk og Hui, bare for at nævne et par stykker. På det kinesiske fastland, er Mandarin den mest talte dialekt, mens Hong Kong, kantonesisk eller Yue tales.I Shanghai er Wu eller Shanghainese talt. Den mongolske dialekt er den officielle dialekt provinser i det nordlige Kina, der grænser Mongoliet, mens tibetansk er den officielle dialekt af Tibet.
Religion i Kina er så forskellige som de sproglige dialekter og etniciteter. De mest udbredte praktiseres religioner i Kina omfatter Daoist eller taoistiske praksis, buddhisme. En meget lille andel af kinesisk tilhører kristne eller muslimer trosretninger.
På grund af sine mange etniciteter, er kulturel mangfoldighed i Kina i live og godt, som det er "venlig" konkurrence, og sammenligninger mellem etniske grupper. Kineserne selv differentiere sig mellem "Northern Chinese" og "Southern kinesisk". Stereotyper er udbredt i Kina. Southern kinesisk tendens til at spise mere ris-baserede fødevarer i modsætning til den nordlige kineserne, der spiser flere hvede-baserede fødevarer. Northern Chinese tendens til at tale Mandarin dialekter, mens den sydlige kinesiske tale mere kantonesisk, Wu og Hakka dialekter.

Større byer og turistmål

Kina er et land med massive byområder samt landdistrikterne sletter, landbrugsjord, og bjergområder med spredte populationer i mindre byer.Beijing, hovedstaden i Kina, er hjemsted for over 12 millioner kinesiske borgere, mens Shanghai, der er klassificeret som en af de mest moderne og højteknologiske byer i Kina, er hjemsted for over 16 millioner kinesere.
Andre større byer i Kina omfatter Chongqing, Shenzhen og Guangzhou. Besøgende til Kina bør stoppe og se:

  • The Great Wall (Beijing)
  • Den Forbudte By (Beijing)
  • Tiananmen-pladsen (Beijing)
  • Den Xi'an (Terracotta hær i Xi'an)
  • Victoria Peak ( Hong Kong )

Klima

Klimaet i Kina i vinter og sommer afviger med regionen. Bjergområder som Tibet er naturligvis køligere hele året og derefter ørkener eller sletter i Mongoliet eller centrale Kina. Sydlige regioner og provinser i Kina, såsom Guangzhou er tropisk i naturen, mens nær den nordlige grænser såsom Liaoning-provinsen, temperaturen er tæt på subarktisk i vintertid.

Økonomi

Den vigtigste valuta i Kina er Yuan.Kina er stærkt afhængig naturressourcer i sin økonomiske velstand, samt et hurtigt voksende byggebranchen kæmper for at holde trit med de behov, vores befolkning. Naturressourcer i Kina, omfatter, men er ikke begrænset til kulminer, og udvinding af bly, zink, jernmalm samt sjældne elementer som uran. Kina er nu den næststørste økonomi, tæt bag USA, og industrien og landbrugsproduktionen har overskredet den, De Forenede Stater.BNP i Kina er ca US 11 bilioner dollar. Kina eksporterer mere end US 1000 milliarder dollar hvert år, primært i elektrisk og databehandlingsudstyr, medicinsk udstyr, tekstiler og beklædning. Kina importerer ca US 1000 milliarder dollars, primært råvarer, herunder maskiner, plast, mineraler og olie brændstoffer samt optisk og medicinsk udstyr.

Transport

Transportsystem i Kina er omfattende, og tilbyder rejsende mange muligheder, herunder flyrejser, tog, taxaer og personlige køretøjer. Når du er i Kina, anbefales det, at rejsende favor biludlejning, som rejser med taxa kan være nervepirrende for dem uvant til kinesiske kørevaner. Store lufthavne i Kina omfatter Beijing Capital Lufthavn, Guangzhou Baiyun International Lufthavn, Shanghai Hongqiao International Lufthavn, den Dongying Shengli Lufthavn (i Shandong-provinsen) og Shenyang Taoxian International Lufthavn i Liaoning-provinsen.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler