billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Jordan

 

Hjem > Jordan

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Jordan. Biludlejning i Jordan inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Queen Alia Lufthavn

 

 

Jordan guide

Lejebil Jordan
Biludlejning Jordan

Indledning

Jordan, kendt officielt som Hashemitiske Kongerige Jordan, er en arabisk kongedømme i Mellemøsten. Beliggende på den østlige bred af floden Jordan, grænser det Saudi-Arabien, Irak, Syrien og Israel, og deler styrer af Det Døde Hav med Israel og Syrien.Dens samlede areal er 34.495 kvadrat miles (89.342 sq km), hvilket gør det sammenlignes i størrelse til staten Indiana. Denne ørken rige opstod efter Første Verdenskrig, og blev en uafhængig suveræn stat efter Anden Verdenskrig. Religion og tradition spiller en vigtig rolle i det moderne jordanske samfund.

Befolkning og sprog

Skønsmæssigt 6,5 millioner mennesker bor i Jordan. 98% er arabisk.Jordan har en af ​​de højeste procenter af indvandrere i verden, med en anslået 40% af sine indbyggere, der er født i et andet land. Mange af landets beboere er fra Palæstina, Irak, Egypten, Syrien og Libyen.Vandrende arbejdstagere menes at tegne sig for mere end 30% af arbejdsstyrken i Jordan. Det officielle sprog er arabisk. Engelsk er udbredt her, især blandt midten og overklasse jordanere.Islam er den officielle religion og omkring 90% af befolkningen er sunni-muslimske, mens 8% er kristne.

Større byer og turistmål

Hovedstaden, Amman, er hjemsted for mere end 2 millioner mennesker.Andre store byer er as-salt i vest, Jerash og Irbid i nordvest, Aqaba sydvest, og Azraq i øst. Disse byer kan prale mange 4 - og 5-stjernede hoteller og tilbyder moderne urbane underholdning såsom natklubber og barer. Økonomien afhænger i høj grad af turisme, og der blev 8 millioner besøgende til Jordan i 2010. Jordan er hjemsted for Petra, et arkæologisk by, anerkendt som en af ​​de nye syv vidundere i verden. Dens andre historiske og kulturelle lokaliteter omfatter den antikke by Jerash og Bethabara, hvor Johannes Døberen menes at have udført sit ministerium. Der er også en række af vand parker populære med turister, samt flere naturreservater såsom Shaumari Wildlife Reserve, Dana Biosphere Reserve, og Azraq Wetland Reserve.

Klima

Mere end halvdelen af ​​landet, især mod øst, er omfattet af den arabiske ørken. Den vestlige region af landet er en del af Frugtbare Halvmåne, og har skov og marker, og har en regntid varer fra november til april. Jordan har varme, tørre somre og kølige, fugtige vintre. Gennemsnitlig temperaturer spænder fra 30 ° C (86 ° F) i sommeren til 13 ° C (55 ° F) om vinteren.

Økonomi

I modsætning til de omkringliggende lande, har Jordan ingen olieressourcer.Imidlertid har fosfatminer i syd lavet Jordan en af ​​verdens største producenter og eksportører af dette mineral. Større industrier omfatter software og hardware IT, turisme og landbrug. Jordan, en vigtig allieret for USA, er klassificeret som en øvre middelklasse indkomst land og dets økonomi anses for at være en af ​​de mest udviklede i regionen. BNP er 37300 millioner dollars USD med en eksport anslået til 8 milliarder $ USD og import til en værdi 14 milliarder $ USD. Jordans valutaen er den jordanske dinar, 1 amerikanske dollar er lig med 0.709 dinar.

Transport

Jordan har et omfattende vejsystem. Rejsende finde Biludlejningsfirmaer at være den mest bekvemme måde at udforske landet. Landets eneste havn er på sit sydvestlige spids ved Akaba-bugten. Der er tre kommercielle lufthavne, to beliggende i Amman og en i byen Aqaba. Den største, Queen Alia International Lufthavn i Amman tilbyder hyppige internationale flyvninger.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler