billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Japan

 

Hjem > Japan

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Japan. Biludlejning i Japan inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Tokyo Lufthavn Haneda

fra kr.153,-

per dag

 

Tokyo Lufthavn Chibanarita

fra kr.153,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Aomori Lufthavn
Hiroshima Lufthavn
Kobe Lufthavn
Kochi Lufthavn
Nagasaki Lufthavn

Nagoya Komaki Afb Lufthavn
Okayama Lufthavn
Okinawa Lufthavn (Naha Lufthavn)
Osaka Lufthavn Domestic
Osaka Kansai Lufthavn

Sapporo Chitose Lufthavn
Tokyo Lufthavn Chibanarita
Tokyo Lufthavn Haneda
Yamagata Lufthavn

Japan guide

Lejebil Japan
Biludlejning Japan

Indledning

Japan er en kæde af øer i Østasien. Dette land er beliggende i Stillehavet, øst for Nordkorea, Sydkorea, Kina og Rusland .Den "Land of the Rising Sun" består af i alt 6.852 øer, tilsammen kendt som den japanske øhav. De fire største er kendt som Shikoku, Syushu, Hokkaido og Honshu, og sammen udgør mere end 95% af Japans landmasse. Sammenlagt Japan dækker 377.915 kvadratkilometer, et område lidt mindre end staten Californien.

Befolkning og sprog

Japan er et af verdens tættest befolkede lande i verden. Størstedelen af ​​befolkningen ligger i byer i de kystnære områder i Honshu. Med mere end 127 millioner indbyggere, er Japan hjem til verdens tiendestørste største befolkning. Tokyo, hovedstaden, er det største byområde i verden, med mere end 30 millioner indbyggere.
Befolkningen består af 98,5% etniske japansk. Mere end 99% taler japansk som deres første sprog. Karaoke blev opfundet her, og kan findes i stort set hver eneste by i hele landet. Japan har to dominerende religioner, Shinto og buddhisme, med de fleste japanere affilierede med én eller begge dele. Landet har den længste levetid i ethvert land i verden, i øjeblikket 83,5 år.

Større byer og turistmål

Den største by, Tokyo, er hjemsted for mere end 30 millioner mennesker.Dette moderne metropol er landets største finansielle centrum. Andre store byer er Yokohama, Osaka og Nagoya, som alle har mere end 2 millioner indbyggere.
Populære turistmål bl.a. Hiroshima og Nagasaki, begge slemt beskadiget af atombomber ved afslutningen af ​​Anden Verdenskrig. Historiske byer i Japan omfatter Kyoto, Kanzawa og Nara. Hver er hjemsted for buddhistiske templer, haver, historiske bygninger, og andre attraktioner.Sapporo er berømt for sin sne festival, mens Sendai er kendt som "byen af skovene."Mount Fuji, en sne-toppede vulkan, er det højeste punkt i Japan. Landet har seksten steder på UNESCO World Heritage List.

Klima

Øerne i Japan er inden for en vulkansk zone i Pacific Ring of Fire, og der er mere end 100 aktive vulkaner i landet.Destruktive jordskælv, ofte forårsager en tsunami, forekomme flere gange hvert århundrede. Terrænet tendens til at være bjergrigt og robust.
Klimaet er tropisk i den sydlige øer, og køligt, tempereret i nord. Rejsende tendens til at foretrække at besøge Japan i forår eller efterår.I marts eller april, trækker de berømte cherry blossom festivaler mange turister til landet. Sommer tendens til at være ubehageligt varmt og fugtigt. Vinteren har tendens til at være alt for koldt, især da mange japanske bygninger mangler centralvarme.Samlet er den gennemsnitlige vinter temperatur er 5,1 ° C (41,2 ° F), og den gennemsnitlige sommer temperatur er 25,2 ° C (77,4 ° F).

Økonomi

Japan er en stor økonomisk magt, med verdens tredjestørste BNP, som i øjeblikket skønnes at være 5800 milliarder dollar USD. Landets valuta er Yen (¥). Nogle af de største selskaber i Japan bl.a. Toyota, Honda, Nintendo, Canon, Sony, Panasonic, Toshiba og Sharp. Japan er en førende nation for videnskabelig forskning, især i realm af teknologi, maskiner og biomedicinsk forskning.

Transport

De fleste internationale flyvninger afgår fra enten Narita Lufthavn (NRT) i nærheden af Tokyo eller Kansai Lufthavn (KIX) nær Osaka.Andre internationale lufthavne er Chubu International Lufthavn (NGO) og Haneda Lufthavn (HND) .Landet har 1,2 millioner kilometer asfalterede veje, herunder et omfattende netværk af betalingsveje motorveje. Højhastighedstog omfatter også størstedelen af ​​landet. Selv om den offentlige transport er fremragende inden de større byer, kan mange landdistrikter kun virkelig blive udforsket med din egen transport, biludlejning gør en fremragende mulighed for rejser Japans landskabet.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler