billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Italien

 

Hjem > Italien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Italien. Biludlejning i Italien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Rom Lufthavn Fiumicino

fra kr.72,-

per dag

 

Napoli Lufthavn Capodichino

fra kr.72,-

per dag

         

Milano Lufthavn Linate

fra kr.81,-

per dag

 

Milano Lufthavn Malpensa

fra kr.81,-

per dag

         

Venedig Marco Polo Lufthavn

fra kr.90,-

per dag

 

Bergamo Lufthavn

fra kr.81,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Ancona Lufthavn
Bari Lufthavn
Bergamo Lufthavn
Bologna Lufthavn
Bolzano Lufthavn
Brescia Lufthavn
Brindisi Lufthavn
Crotone Lufthavn
Firenze Lufthavn
Foggia Lufthavn
Forli Lufthavn
Genoa Lufthavn

Lamezia Terme Lufthavn

Levaldigi Lufthavn
Milano Lufthavn Linate
Milano Lufthavn Malpensa
Napoli Lufthavn Capodichino
Parma Lufthavn
Perugia Lufthavn
Pescara Lufthavn
Pisa Lufthavn Galileo Galilei
Reggio Calabria Lufthavn
Rimini Lufthavn
Rom Lufthavn Ciampino

Rom Lufthavn Fiumicino
Sardinien Alghero Lufthavn

Sardinien Cagliari Lufthavn
Sardinien Olbia Lufthavn
Sicilien Catania Lufthavn
Sicilien Palermo Lufthavn
Sicilien Trapani Lufthavn
Treviso Lufthavn
Torino Lufthavn

Trieste Lufthavn
Venedig Marco Polo Lufthavn
Verona Lufthavn

Vicenza Lufthavn

Italien guide

Lejebil Italien
Biludlejning Italien

Indledning

Italien, officielt kendt som Den Italienske Republik, er et sydeuropæisk land, der grænser Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien mod nord, med en kant dannet af Alperne.Landet består af boot-formede italienske halvø, sammen med Sicilien og Sardinien - De to største øer i Middelhavet - og snesevis af mindre øer.Inden Italien ligger to uafhængige stater - San Marino og Vatikanstaten. Samlet, er det område overs mere end 116.000 kvadrat miles, hvilket gør det lidt større end staten Arizona.

Befolkning og sprog

Mere end 61 millioner mennesker bor her, gør det til det femte mest folkerige land i Europa. Befolkningen er ujævnt fordelt, med storbyområder omkring Rom og Napoli hjem til de fleste af landets indbyggere. Katolicismen er langt den mest udbredte religion i landet; Italien er hjemsted for det største antal af romerske katolske kirker per indbygger. Mere end 90% af italienerne identificerer sig som kristen. Italienerne udgør den største etniske gruppe, med en anslået 92% af den samlede befolkning. Det officielle sprog er italiensk.
Landet er kendt for sin rige historie af kunst, kultur og litteratur. Bemærkelsesværdige italienske kunstnere bl.a. Leonardo da Vinci, Raphael og Bernini, og Italien er kendt for at være fødestedet for opera.Landet er også kendt for sit køkken, ost, tomater, pasta, vin og kaffe spiller en central rolle i italienske måltider.

Større byer og turistmål

Større byer i Italien omfatter Rom, Milano, Napoli og Torino .Rom, Italiens hovedstad, var hovedstad i det romerske imperium, og i mange århundreder har været en politisk og religiøst centrum for den vestlige civilisation.Italien er hjemsted for 47 UNESCO World Heritage Sites, såsom det skæve tårn i Pisa .Firenze, en af de mest populære turistmål i Italien, er bedst kendt for renæssancen arkitektur og museer fyldt med berømte malerier og skulpturer.Vatikanet, mens betragtes som en uafhængig stat, er et populært turistmål i Italien.

Klima

Italiens tempereret årstidens klima er indbydende til turister. Middelhavsklimaet tendens til at være fugtigt og varmt, mens de højere luftlag mod nord tendens til at være koldere og sne. Gennemsnitlige vintertemperaturer varierer fra 0 ° C (32 ° F) til 12 ° C (54 ° F) og gennemsnitlig sommer temperaturer spænder fra 20 ° C (68 ° F) til over 30 ° C (86 ° F).

Økonomi

Italienerne har en høj levestandard. Italien var et stiftende medlem af Den Europæiske Union, og har den tiende-højeste BNP i verden, i øjeblikket skønnes at være 2160 milliarder dollar USD. I årene efter Anden Verdenskrig, hurtigt Italien forvandlet fra en økonomi baseret i landbruget til et af verdens mest industrialiserede nationer. Verdens største vinproducent, Italien er også kendt for bil-, apparat-, industri-og modedesign. Siden tiltrædelsen af ​​EU, har valutaen inden for Italien været euroen.

Transport

Italien har et omfattende jernbanenet forbinder med destinationer i andre europæiske lande. Dens vejnet er lige så omfattende. Rejsende ofte finder billeje at være en bekvem måde at rejse blandt populære italienske turistmål. Landet er hjemsted for mere end 20 større lufthavne og 40 større havne, gør internationale rejser let. De største lufthavne i landet omfatter Leonardo da Vinci-Fiumicino (Rom), Malpensa Lufthavn (Milan), Linate Lufthavn (Milano) og Venedig Marco Polo Lufthavn (Venedig).

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler