billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Israel

 

Hjem > Israel

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Israel. Biludlejning i Israel inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Eilat Ovda Lufthavn

Tel Aviv Lufthavn Ben Gurion

 

Israel guide

Lejebil Israel
Biludlejning Israel

Indledning:

Israel er omgivet af Middelhavet og Egypten mod øst, Libanons mod nord, Syrien og Jordan mod vest, og den Mexicanske Aqaba (Red Sea) mod syd.Det er kendt for at indeholde religiøse og historiske steder til de jødiske, kristne og muslimske religioner. Desuden var det slagmarker for de mange gamle krige, korstogene, og senest skabelsen af ​​jødiske og palæstinensiske stater. Israel er også berømt for sine elektronik og citrusfrugter samt Det Døde Hav.

Befolkning og sprog:

Befolkningen i Israel er 7 mio. Af disse mennesker, er 76% jøder, 20% er muslimer, og 2% er kristne. De officielle sprog i Israel er moderne hebraisk og arabisk. Engelsk er dog et krav, undervises i alle statslige skoler.
De etniske grupper i Israel er delt langs religiøse linjer med 76% hebraisk / jødisk, 20% arabisk, og 4% anden. Inden den jødiske flertal, er der tre store etniske grupper, Ashkenazim fra Rusland og Østeuropa, sefardiske fra Spanien og Portugal, samt Mizrahim fra det nordlige Afrika og Mellemøsten.Nogle nomadiske beduiner er inkluderet i den arabiske etniske gruppe.
Kvinder, især bør klæde sig ærbart med dækket skuldre, høje halsudskæringer og lange nederdele (som en sidste udvej lange bukser arbejde så godt). Beskedenhed er især vigtigt, når de søger at få adgang til religiøse steder. Nogle kan kræve et sjal.

Større byer og turistmål:

Jerusalem - Hovedstaden har en befolkning på omkring omkring 800.000 og blev grundlagt 5000 år siden.Gåture Via Dolorosa til Kirken af ​​Den Hellige Grav, bede ved Grædemuren af ​​templet komplekse, og besøger Klippemoskeen (du skal være muslim for at komme ind i helligdommen, og du kan ikke tage en bibel med dig) er en måde at se de mest hellige steder for tre forskellige religioner, som kappes om kontrollen over byen.

Caesarea - Disse ruiner har betydning som en gammel romersk havneby, en Crusader fæstning og en byzantinske hovedstad.Det er ikke helt en spøgelsesby, og har en befolkning på 4.550.

Negev-ørkenen - Besøg Timna Park for en smag af Negev. Du kan finde ture med kamel eller jeep.Sørg for at bringe masser af vand og fylde din tank med benzin før de går.

Tel Aviv - Denne by har en befolkning på omkring 400.000.Besøg den gamle bydel i nærliggende Jaffa til en stikprøve af indfødte arkitektur, Tel Aviv Museum of Art indeholder internationale og nationale kunstværker og Eretz Israel-museet giver en historie af Israel som en helhed.

Flyde i Det Døde Hav - Den høje koncentration af mineraler i Det Døde Hav gør alle yderst indbringende.Bær strand sko til at beskytte dine fødder fra de hårde, krystalliseret mineraler.

Haifa - Denne by med en befolkning på omkring 270.000 er nær Elias 'Hule, stedet blev Elias rapporteret at have skjult under regeringstid af kong Akab.Haifa indeholder også en interessant tyske koloni sektion, der er blevet restaureret. The National Maritime Museum rummer omkring 5.000 års søfartshistorie under sit tag.

Masada - Denne fascinerende palads ruiner blev bygget af Herodes og anvendt af jøderne i deres sidste kamp mod romerne (70 ad).

Akko - Akko hævder en befolkning på omkring 50.000, og det var engang en Crusader højborg.Du er i stand til at se Crusader Vaults, haller, og Ildfaste. Også at bemærke er den tyrkiske Bathhouse, som er et museum-ikke en fungerende badehus, og Museum of Underground fanger.

Gamla Nature Reserve - Det er et smukt naturreservat med ruinerne af en blodig kamp fra 67 ad.

Klima:

Klimaet i Israel er Middelhavet, og der er varme, tørre somre fra juni til september med temperaturer mellem 22 ° C - 33 ° C. De milde, kølige vintre fra november til marts, er generelt mellem 6 ° C-15 ° C. Det regner alt fra 1 inch i syd til 35 inches i nord året. Regn forekommer kun i vintermånederne. Israel er modtagelige for tørke, flash oversvømmelser og sandstorme.

Økonomi:

Israels GPD er næsten 240 mia (USD), og den nye Shekalim (shekel) er dens valuta. Israels økonomi er meget afhængig service, herunder de job baseret på turisme, sundhed, uddannelse og økonomi. Selskabet eksporterer software, edb-systemer, og elektronik, kemikalier, medicinsk udstyr og farmaceutiske produkter, frugt, militære teknologier og diamanter hvert år, og primært importerer råvarer, militært udstyr, og fossile brændstoffer.

Transport:

The Ben Gurion International Lufthavn i nærheden af Tel Aviv er en af de store lufthavne.Andre bemærkelsesværdige lufthavne omfatter Sole Dov lufthavn, Eilat Lufthavn, og Ovda lufthavn .
Som i endnu, er togene i Israel ikke et effektivt middel til rejse. Bussystemet dækker en anstændig netværk, men kvinder skal sidde i tilbage i Jerusalem. Desuden er busser overfyldt på søndag, så forventer massive linjer og fyldte stopper. Ingen offentlig transport kører på eventuelle jødiske helligdage, herunder sabbatten fra solnedgang fredag ​​til solnedgang lørdag i hver uge.
Hvis du har planer om at leje en bil, motorveje er moderne med tegn på både hebraisk og engelsk. På trods af deres undertiden bister ydre, vil bilisterne gøre, hvad de kan for at hjælpe dig med et smil, hvis du bliver tabt eller erfaring bil problemer. Benzinstationer er overalt, men det er altid anbefales at fylde op, før du besøger Negev-ørkenen. Nogle bil leje steder ikke tillader deres biler til at gå til Vestbredden, så du bør spørge før leje, hvis du planlægger at rejse dertil.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler