billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Island

 

Hjem > Island

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Island. Biludlejning i Island inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Keflavik Lufthavn

fra kr.153,-

per dag

 

Reykjavik Lufthavn

fra kr.171,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Akureyri Lufthavn
Egilsstadir Lufthavn
Hornafjordur Lufthavn

Isafjordur Lufthavn
Keflavik Lufthavn
Reykjavik Lufthavn

Saudarkrokur Lufthavn

Vestmannaeyjar Lufthavn

Island guide

Lejebil Island
Biludlejning Island

Indledning:

Island er en ø beliggende i det nordlige Atlanterhav.Norge er beliggende i den østlige del af øen, og Grønland er mod vest. Island er kendt for sin geotermiske aktivitet og udnytte denne magt.Det er også fejret for sit fiskeri, og dets stærke Viking arv.

Befolkning og sprog:

Island har en befolkning på 320.000. Lutherske er den officielle statsreligion og 93% af de mennesker fra Island anser sig lutherske. Dens officielle sprog er islandsk, som siges at ligne Viking tættere end nogen anden moderne nordiske sprog. Selvom det islandske folk gør deres bedste for at bevare renheden i deres sprog er dansk og engelsk også undervises i skolerne, og begge er normalt forstås på en bred skala. Kulturelt, 92% af befolkningen er islandsk med norrøne / Celtic rødder, og 3% er polsk.

Større byer og turistmål:

Reykjavik - Hovedstaden i Island, grundlagt omkring 870 annonce, har en befolkning på omkring 120.000.The Parliament House Garden har fastholdt den samme design siden dens oprindelige skabelse. Hvis du besøger Reykjavik Museum of Photography, placeret over City Library, vil du have adgang til stort set alle foto, du kunne vil, og personalet vil behandle det for dig. Du bør også forsøge at se Perlan for den smukke udsigt over byen, Reykjavik Art Museum og Viking Søfartsmuseum.

Den Blå Lagune - Denne turistattraktion lige uden for Reykjavik blev skabt af en kombination af menneskeskabte og naturlige midler.Om vinteren kan du holde din krop varm i vandet, mens du ser nordlys.

Höfn - Hofn har en befolkning på omkring 1.600.Den Gamlabud Folk Museum har folkekunst, herunder ornamentale sadler og hovedtøj en film, og demonstrationer af traditionelle landbrugs-og fiskeri teknikker. Når du besøger Glacier Exhibition vil du opdage videnskaben bag gletscheren. Det er en stor stop før vandreture, skiløb, eller snescooter over gletsjeren.

Akureyri - Med en befolkning på omkring 20.000, er Akureyri det næststørste byområde i Island.Botanisk Have har en bemærkelsesværdig udendørs udvalg af planter, mens Industry Museum fremhæver de fleste af de virksomheder, der har eksisteret i Akureyri. Forfattere Jon Sveinsson og David Stefansson har begge hus museer her.

Husavik - Husavik, befolkning omkring 2.000, er den bedste by at planlægge et møde i hvalsafari.I nærheden finder du den storslåede vandfald Dettifoss, Hafragilsfoss og Selfoss. Derudover har Husavik Museum en dejlig visning af islandsk historie.

Isafjordur - Befolkningen i denne by er kun 2.500, men du skal være sikker på at se Sudureyri - en fiskerby, er Dynjandi vandfaldet, og Vestfjordene Søfartsmuseum.

Helka center - For de modige på hjerte, besøge denne aktive vulkan, som bryder i gennemsnit en gang et årti.Den besøgende Center giver oplysninger om historie af vulkanen, og du kan endda se velbevarede rester af en viking langhus, der var i sin eruption sti. For ekstremt eventyrlystne, finde en guide til at hjælpe dig vandre til toppen.

Klima:

Klimaet er fugtigt og blæsende året rundt, så det er bedst at medbringe en regnfrakke og en sweater. I sommeren (maj til september), solen er over horisonten det meste af dagen. Dage kan være overskyet og overskyet, og den gennemsnitlige temperatur er 6 ° C-14 ° C. Om vinteren (november til april), nætterne er lange. Sne og voldsomme storme er så almindelige, at der er lagerførte, orange overlevelse hytter langs alle de store motorveje for bilister sidder fast i snestorme. Forvent temperaturer i gennemsnit mellem -6 ° C-1 ° C.

Økonomi:

Island anvender den svenske krone for valuta og har en GPD på 12 milliarder (USD). Dets økonomi er baseret på el, fiskeri og turisme. Det eksporterer gødning, cement, marine produkter, pimpsten, algin (fra tang), stål, salt og aluminium. Jern, bauxit, maskiner og andet udstyr, olieprodukter, silicium, mad, silicium og tekstiler er blandt de top import.

Transport:

Den Keflavik International Lufthavn er den vigtigste lufthavn for flyvninger til landet og Reykjavik Lufthavn er den største lufthavn for flyvninger inden Island .Der er også lufthavne i de fleste andre større byer, herunder Höfn, Akureyri og Isafjordur .Der er ingen jernbaneforbindelse i Island.
Busser link fællesskaber, men der er ingen lokale tjenester. De fleste busser kun stoppe på en tankstation i hver by. Nogle ruter lukker eller sporadisk serveres i løbet af lavsæsonen. Busser kan være ganske dyrt, og endda koste mere end en flybillet til samme destination.
Vejene er normalt gode og klare undtagen i vinteren. Den vejvæsen har opdateringer hver time på motorvej betingelser, som du kan modtage via deres hjemmeside eller hotline. Highway 1 gør en komplet ring omkring øen og tilbyder en afslappende måde at se landet. Altid fylde op, når du kommer til tankstationer.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler