billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Irland

 

Hjem > Irland

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Irland. Biludlejning i Irland inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Dublin Lufthavn

fra kr.108,-

per dag

 

Cork Lufthavn

fra kr.82,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Cork Lufthavn
Dublin Lufthavn

Galway Lufthavn
Kerry Lufthavn

Knock Lufthavn

Shannon Lufthavn

Irland guide

Lejebil Irland
Biludlejning Irland

Indledning:

Irland ligger i det nordøstlige Atlanterhav. Den deler en pensionær med Nordirland ( Det Forenede Kongerige ) i nord.Fastlandet i Det Forenede Kongerige er over havet mod øst. Direkte syd over en stor flade af havet er Spanien .Irland er kendt for St. Patrick, Guinness, Blarney Stone, og Waterford krystal.

Befolkning og sprog:

Irland har en befolkning på omkring 6 millioner mennesker. De klamrer sig til deres religion og 92% er romersk-katolske. Kun 3% tilhører den Church of England. Gælisk (irsk) er det officielle sprog, men engelsk bruges primært. Den eneste større etniske gruppe er den irske (87%).

Større byer og turistmål:

Dublin - Hovedstaden i Irland har en befolkning på omkring 530.000.Dens tidligste omtale findes i Ptolemæus 'skrifter i 140 annonce.Den Book of Kells på Trinity College er et must see for alle, der besøger byen.Der er også flere store museer: National Museum, National Gallery of Irland, Dublin Writer Museum og National History Museum. St. Patricks Cathedral er den største kirke i Dublin, General Post Office er stedet, hvor Irland erklærede sin første uafhængighed og Dublin Castle var sæde for britiske herredømme over Irland. Nu har den irske regering benytter slottet. Castletown hus er vest for Dublin og har et smukt interiør. Glendalough, på den anden side, er mod syd og er resterne af en tidlig kloster site.

Cork - Nogle gange kaldet "den anden kapital" denne by har en befolkning på omkring 120.000.Cork Vision Center giver en historie af byen. Forcere tårnet på St. Annes Kirke og få en chance for at ringe med klokkerne, eller tjek 3000 orgel på St. Fin Barre-katedralen. Cork City Gaol leveres komplet med voksfigur indsatte, og mod syd, i Kinsale, Kinsale Museum, der dækker forliset af Lusitania er.

Galway - Galway er en af de større byer i Irland med en befolkning på 75.000.Du kan besøge Lynch Slot et eksempel på en befæstet hus fra 1500-tallet, eller St. Nicholas 'Collegiate Church Galway, en middelalderkirke med fremragende arkitektoniske detaljer. For en historie af byen, se Galway City Museum, der ligger nær den spanske Arch.

The Ring of Kerry - Dette er en af de bedste naturskønne ruter i hele Europa.Ringen starter og slutter i Killarney og omfatter Iveragh halvø.

Tullynally Castle and Gardens - Den største slot i Irland med Pakenham familie stadig i bopæl. Du kan tour inde og derefter gå de omkringliggende haver.

Limerick - Limerick, befolkning omkring 60.000, er stedet for Kong Johns Slot, vendte en Norman slot museum og Georgian House and Garden, et godt eksempel på en række hus fra 1700-tallet.Du kan også lave en hurtig tur til Adare mod sydvest for byen og besøge Desmond Slot og de maleriske stråtækte huse.

Kylemore Abbey - Oprindeligt var dette et privat hjem, men nu huser nonner og en piges kostskole.Du kan tage en tur i den smukke have og se historien om huset i klosteret.

Klima:

Irlands klima er tempereret maritime med kølige somre fra juni til september, der spænder fra 9 ° C-20 ° C og milde vintre fra november til marts, der generelt er 2 ° C-9 ° C. Dage er normalt overskyet og det regner flere dage end ikke i vest. Den gennemsnitlige nedbør i øst er mellem 30 og 40 inches. I vest er det mellem 40 og 50 inches. I bjergene, kan Irland få op til 120 inches om året. December og januar er de mest regnfulde måneder af året.

Økonomi:

Irland bruger euroen (€), og det har et BNP på 220 mia $ (USD). Landet importerer kemikalier, databehandlere, olie, tekstiler og beklædning, og maskiner, og eksporten kemikalier, øl, animalske produkter og husdyr, maskiner, computere og lægemidler.

Transport:

De fire internationale lufthavne er placeret i Dublin, Cork, Shannon og Knock .
Selv om Irland har arbejdet på at udvikle en bedre bus og tog, har nedskæringer nu reduceret deres bus-og jernbaneforbindelser. Normalt kan du finde en bus, der vil rejse udtrykkelig til alle de større byer en gang om dagen. Der er også den lange vidtløftige busser, der vil stoppe ved hver by, men disse tager et stykke tid at komme derhen, hvor du skal hen. Bussen system bliver yderst begrænset i off-season. Også, hvis bussen er fuld, bliver du nødt til at vente, selvom du har en reserveret billet. Få der tidligt at undgå dette problem.
Vejene er ganske god i Irland og leje en bil giver dig mulighed for at se landskabet uden at stoppe ved hver eneste landsby langs vejen. Tegnene er både gælisk og engelsk, bortset fra et par i det vestlige Irland. Hvis du planlægger at rejse til Dingle, for eksempel, kan du ønsker at finde sin gæliske navn online først. Benzin er normalt billigere i Irland end i resten af ​​Europa, men shoppe rundt, fordi priserne varierer. Der er ingen checkpoints mellem Irland og Nordirland, men hvis du planlægger at gå der fra Irland, så sørg for din leje forsikring vil dække bilen.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler