billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Dublin Lufthavn

Hjem > Irland > Lejebil Dublin Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Dublin Lufthavn. Biludlejning i Dublin Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Dublin Lufthavn guide

Lejebil Dublin Lufthavn
Biludlejning Dublin Lufthavn

Dublin Lufthavn (IATA Kode: DUB) er klassificeret som en international lufthavn. Det er en af flere store lufthavne i Irland og giver et stort udvalg af flyselskaber og ruter for indenlandske og internationale rejsende. Den Dublin Lufthavn er kendt af de lokale som den Aerfort Bhaile Atha Cliath og er placeret på den centrale østlige kyst i Irland. Lufthavnen fungerer som en hub til flere indenlandske transportvirksomheder. Dens to landingsbaner og to terminaler behandler cirka 20 millioner passagerer om året med lidt over 150.000 flyvninger.

Flyselskaber og destinationer

Dublin Lufthavn fungerer som et knudepunkt for en række regionale og nationale luftfartsselskaber, der omfatter Aer Lingus, Aer Lingus Regional, City Jet og Air Contractors. Yderligere beflyver lufthavnen omfatter Air Frankrig, American Airlines, British Airways, Delta Airlines, Emirates, Ryanair og Scandinavian Airlines. De mest populære internationale ruter ud af lufthavnen omfatter London, Paris, Manchester, Birmingham og New York .Et stort antal af den sæsonbetingede og sæsonbestemte charterfly er også tilgængelige fra lufthavnen og omfatter destinationer som Athens, Korfu, Helsinki, Tel Aviv, Dubrovnik og Salzburg .

Lufthavn Faciliteter

Dublin Lufthavn har et stort antal af tjenester og faciliteter for komfort af indenlandske og internationale rejsende. Butikker og restauranter er til rådighed for passagerer bekvemmelighed og er placeret i begge terminaler. I klemme One, prøv lys billetpris og snacks på Angel 'Share eller post-passagerernes sikkerhed Caviar House for fine spisemuligheder. Shopping muligheder er næsten ubegrænsede og omfatter muligheder ved Pandora, Dixons, og Calvin Klein. Executive lounges er placeret i begge terminaler. Transport til og fra lufthavnen er tilgængelig med bus, taxa eller tog. Biludlejning er placeret i begge terminaler af virksomheder som Dooley, Avis, Budget, Hertz og Europcar.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler