billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Indonesien

 

Hjem > Indonesien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Indonesien. Biludlejning i Indonesien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Denpasar Bali Lufthavn

fra kr.127,-

per dag

 

Yogyakarta Lufthavn

fra kr.135,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Banda Aceh Lufthavn
Bandung Lufthavn
Denpasar Bali Lufthavn

Jakarta Soekarno Hatta Lufthavn
Medan Polonia Lufthavn
Pekanbaru Lufthavn

Semarang Ahmad Yani Lufthavn
Surabaya Juanda Lufthavn

Yogyakarta Adisucipto Lufthavn

Indonesien guide

Lejebil Indonesien
Biludlejning Indonesien

Indledning:

Indonesien ligger mellem Stillehavet og det Indiske Ocean.Malaysia, Cambodja, Vietnam, Filippinerne og Kina er placeret nord for landet.Papua Ny Guinea og Timor er mod øst, og Australien er i syd.
Indonesien er kendt for sin biologiske mangfoldighed, dens historiske betydning som en handel rute, muskatnød, gummi produktion og batik.

Befolkning og sprog:

Indonesien indeholder omkring 243 mio mennesker. Befolkningen er overvejende muslimske (86%) med 9% kristne. Det officielle sprog i Indonesien er Bahasa Indonesien, som er en modificeret udgave af Malay. Lokalt javanesisk og andre sprog tales, samt de sekundære sprog i engelsk og hollandsk.
Der er mange forskellige etniske grupper, men Javanese (40%) og Sundanesisk (15%) er de to øverste.
Du bør aldrig videregive noget til en person med din venstre hånd. Elders bør gives respekt og hilste først i sociale situationer, som når du touring landsbyer. Beskedenhed, selv på stranden, er vigtig og de fleste indonesere rynke panden på offentlig fremvisning af hengivenhed.

Større byer og turistmål:

Jakarta - Hovedstaden har en befolkning på 10 millioner om. Grundlagt i 1522 ad af den portugisiske, punkter af interesse omfatter Fine Arts Museum fyldt med moderne kunstværker, er Gereja Dion, som blev bygget i 1695 og er den ældste kirke i Indonesien, og Nationalmuseet har til huse i en bygning fra 1862.

Pulau Nias - Pulau Nias er en ø med en befolkning på omkring 800.000.Her kan du se de udskårne sten monumenter på Tetegewois, Tundrumbaho ​​og Lolofitu Moi, eller besøge landsbyen Boro Nadu, hvor Nias tror de stammer fra. Hvis du nyde museer, Gunung Sitoli tilbyder Pusaka Nias Museum.

Tenganan - Denne traditionelle Landsbyen ligger i East Bali og er let for besøgende til tour.Du bliver nødt til at gøre en donation ved ankomsten til landsbyen, og det er høfligt at tippe din guide godt, når du afslutter.

West Sumatra - Denne region er kendt for sin unikke huse.Den Pagaruyung Palace er et museum med historiske artefakter i det, men det er stadig under genopbygning efter en brand ødelagde det i 2007.

Denpasar - Denpasar, befolkning omkring 800.000, er, hvor du vil finde museet Negeri Propinsi Bali, som indeholder balinesisk kunst og kulturgenstande.Monument for Struggle for balinesiske People er et andet vigtigt kulturelt stop og fortæller historien om Bali folk.

Komodo National Park - opkaldt efter den berømte drager, de fylder parken.Du vil få en guide til en kort turné, men du skal betale ekstra, hvis du ønsker at tage en længere gåtur. Alle besøgende skal bruge guider for deres beskyttelse, har komodovaraner været kendt for at angribe og endda dræbe mennesker.

Kota Ternate - Kota Ternate har en befolkning på omkring 100.000.Her finder du en sultans palads (Keraton / Istana Kesultan) med et interessant museum inde i det. Der er også flere forter at udforske: Benteng Oranye, Benteng Tolukko og Benteng Kalamata.

Pontianak - Med en befolkning på omkring 550.000, er Pontianak hjemsted for Istana Kadriyah, som blev bygget i 1771 og rummer et museum for kongelige relikvier.I Museum Negeri Pontianak, vil du finde artefakter fra kinesiske, Malay og Dayak kulturer. Pontianak også er stedet for ækvator monument og Dayak og Saham langhuse.

Makassar (Ujung Padang) - På Makassar, befolkning på 1 million omkring, kan man besøge Fort Rotterdam, en velbevaret hollandsk fort, Old Gowa, den indfødte afvikling og Museum Balla Lompoa med australske aboriginer artefakter.

Medan - Med en befolkning på 2 millioner, har Medan mange koloniale og kulturelle attraktioner.Stop ved Maimoon Palace for at se tronsalen og Tjong A Fie Mansion, en kinesisk købmænd ophold, som blev forvandlet til et museum.Bukit Barisan Military Museum detaljer WWII, Sumatra oprør og uafhængighedskrig.

Aceh - Der er omkring 4 millioner mennesker i Aceh. Du skal turnere Gunongan, et palads bygget af Sultan Iskandar Muda i 1600-tallet for sin kone.Andre attraktioner i note er Museum Negeri Banda Aceh, som indeholder artefakter fra Aceh folk og den nyoprettede Tsunami Museum, der rammende fordobler som en tsunami husly.

Klima:

Klimaet er en tropisk kystklima. Det er varmt og modtager 70-125 inches af regn i gennemsnit i lavlandet hele året. Med op til 240 inches af regn om året i de bjergrige områder, er regn gear nødvendig. På grund af sin ækvatoriale placering, er der lille temperaturvariation og temperaturer spænder fra 26 ° C-30 ° C året rundt. Juni til september tendens til at være mere tørt, men du kan stadig forvente nogle regn om eftermiddagen.Når det regner december til marts himlen vil dumpe spande med vand på dig.

Økonomi:

Den indonesiske GPD er 700 milliarder (USD), og landet bruger rupiah for valuta. Dets økonomi er baseret på turisme, fiskeri, landbrug og gødning. Hvert år importerer det maskiner, udstyr, kemikalier, fødevarer og kemikalier, og eksporten gummi, tobak, krydderier, olie, te, naturgas, tin, krydsfiner, kaffe og tekstiler.

Transport:

Der er flere store internationale lufthavne, der tjener Indonesien.Den Soekarno-Hatta International Lufthavn i Jakarta, er Juanda International Lufthavn i Surabaya, Polonia International Lufthavn i Medan, er Sepinggan International Lufthavn i Balikpapan, Sultan Hasanuddin International Lufthavn i Makassar, Lombok International Lufthavn i Mataram og Ngurah Rai International Lufthavn i Denpasar er et par.Der er også mere end 200 mindre lufthavne, spredt over hele øer.
Java og Sumatra er de eneste øer med togforbindelse, men denne service er begrænset. Busser er bedre forbundet, men de forlader, når de er fulde. Dette betyder, at de kan vente på et stop indtil de er pakket. Forvent en varm, ru ride og skjule dine værdigenstande. Der er en luksus bus tilbydes i nogle områder, men du skal foretage reservationer på forhånd og kan ikke bringe for megen bagage. Desuden er disse ikke så godt forbundet som de lokale busser.
Der er flere alternative lokale transportmidler: hestetrukne vogn, taxa, motorcykel, og 3-hjulede motoriserede og ikke-motoriserede køretøjer. Når dyr er involveret, forventer dem at blive behandlet dårligt. Sørg for at du beslutter om billetprisen, før du kommer ind i ethvert køretøj og også sørge for billetprisen aftalt ikke per person.
Selvom vejene er ru, hvis du leje en 4WD bil, bør du ikke have nogen problemer, selv i det indre af nogle øer. Du kan styre klimaanlægget med din egen lejet bil, og du behøver ikke at være bekymret over at nogen tager dine ejendele. Hvis du er ubehageligt at køre selv, er det relativt billigt at leje en driver, når du lejer bilen.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler