billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Indien

 

Hjem > Indien

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Indien. Biludlejning i Indien inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

New Delhi Lufthavn

 

 

Indien guide

Lejebil Indien
Biludlejning Indien

Indledning:

Indien, også kaldet Bharat, er en halvø i det Indiske Ocean. Det er omkranset af Pakistan på den nordvestlige, Kina, Nepal og Bhutan i nord, Bangladesh og Burma (Myanmar), i øst, og Sri Lanka i syd.Det er kendt for sine tigre, sanskrit, elefanter og historiske kastesystem.

Befolkning og sprog:

Befolkningen i Indien er tæt på 1,2 milliarder mennesker. Hinduisme praktiseres af 81% af befolkningen. Islam (13%), kristendom (2%), sikhisme (2%), og buddhisme (1%) er også store religioner.
Hindi er det officielle sprog, men det er kun tales af 41% af befolkningen. Der er tretten andre store sprog og 300 mindre virksomheder. Af de store sprog, er Bengali (8%), Tetugu (7%), Marathi (7%), Tamil (6%), og urdu (5%) er den mest talt. På grund af den britiske kolonisering, er Indiens sekundært officielt sprog engelsk, og de fleste indianere taler det. Der er mere end 200 anerkendte stammer inden Indien.

Større byer og turistmål:

Delhi - Hovedstaden har en befolkning på 22 millioner om.Den britiske byggede New Delhi i 1930'erne, men den gamle by har eksisteret siden det 6. århundrede f.Kr..Opbygning af Red Fort tog ni år, og det var sæde for Mughal magten i sin tid. Et besøg på Nationalmuseet vil tillade dig at se kunst og artefakter spænder de sidste 5.000 år. Purana Qila er et fort, som er den ældste struktur i hele Dehli.

Kolkata (Calcutta) - Med en befolkning på 15,3 mio om, indeholder Kolkata Indiens ældste fungerende port.I byen finder du den victorianske Memorial, som en hyldest til dronning Victoria. Den indiske Museum, grundlagt i 1814, er den ældste og største museum i Indien. Vær sikker på at besøge Mother House, organisationen grundlagt af Mother Teresa, hvor hendes krop forbliver simpelthen begravet i dag.

Harappa og Mohenjo-Daro - Disse ældgamle indiske ruiner blev efterladt af en af de første indianske civilisationer.De er placeret i Indus River Valley.

Mumbai (Bombay) - Mumbai har en befolkning på 19,7 mio ​​ca.Det er stedet for Gateway of Indien, der oprindeligt var den hilsen punkt rejsende til Indien. The National Gallery of Modern Art ikke blot indeholder kunstværker, men også er imponerende som en bygning.

Chennai - Denne by, befolkning omkring 7,5 millioner, er, hvor du vil finde Fort St. George, en britisk højborg.Du kan også se, Egmore, som oprindeligt var en landsby erhvervet af East Indien Company, men nu fungerer som et museum kompleks. Gå en tur langs marinaen til både historiske og naturskønne udsigt.

Jodhpur - Jodhpur har en befolkning på 1,2 millioner ca.Tour de Umaid Bhavan Palace Museum eller lade overnatte der. Den Mehrangarh Fort er en defensiv drøm. Du kan gå syd for byen for at besøge de Marwar Craft Villages.

The Taj Mahal - Intet besøg i Indien er komplet uden at se den smukke grav Shah Jahan byggede til sin kone, Mumtaz Mahal.

Jaipur - I Jaipur, befolkning 6,7 millioner, kan du udforske Albert Hall Museum, som ikke kun viser artefakter, men er også kendt for at afsløre livet af en folkehelt - Pabuji.Den Jantar Mantar ligner en kæmpe moderne kunstudstilling, men det er virkelig en himmel observatorium bygget i 1700-tallet. Syd for byen, kan du se huset udformet som en by: Jawahar Kala Kendra.

Klima:

Klimaet i Indien er tropisk monsun til tropisk tørre, selv de nordlige regioner oplever tempererede og alpine klimaer. Summers sidste fra april til juli og den spænder fra 32 ° C -40 ° C. Den kølige vintre fra december til januar, generelt 10 ° C-15 ° C i nord og 20 ° C-25 ° C i syd. Monsunen sæson varer fra juni til september. Der er 47 inches af nedbør i gennemsnit om året.

Økonomi:

Den GPD i Indien er 4500 milliarder (USD), og Indien bruger rupee som valuta. Størstedelen af ​​befolkningen i Indien er landbruget baseret (58%), men informationsteknologi og industrier, såsom smykker, hvilket gør er også stærk. Indien eksporterer olieprodukter, lædervarer, kemikalier, smykker, tekstiler, software, tekniske produkter og import råolie, maskiner, gødning, kemikalier og ædelstene.

Transport:

De fire store lufthavne i Indien er Delhi International Lufthavn, Mumbai International Lufthavn, Koljata International Lufthavn, og Chennai Internationale Lufthavn.Taxier er berygtet for overopladning kunder eller ikke give dem med forandringer. De formodes at have en sats kort til rådighed på alle tidspunkter. Bede om at se det, før at komme ind i kabinen i tilfælde af måleren "brudt."
I Indien er det kun lyntog pålidelige. De er også de eneste tog med aircondition biler, men disse biler vil koste mere. Når ombord på et tog eller kontrollere toget tidsplanen, se på både navn og nummer på den. Tog ofte deler navne, som kan være en kilde til forvirring for rejsende. Avancerede forbehold på togene altid krævet, og kvinder bliver nødt til at ride i separate biler fra mænd.
Ankommer tidligt ved busstoppesteder og være parat til at skubbe og puffe for at komme på dem. Bussystemet i byerne er normalt godt forbundet, men busserne er ikke behageligt at ride. Hvis bussen er fuld, vil det passere stop selvom de også er fulde. Buschauffører har en tendens til at køre dårligt.
Motorveje og større veje i Indien er godt vedligeholdt. Hvis du føler dig utilpas kørsel, men du ønsker komfort i at have din egen bil, kan du leje drivere til en lav pris. Hvis du kører, og du får tabt, folk er generelt hjælpsomme.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler