billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Holland

 

Hjem > Holland

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Holland. Biludlejning i Holland inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Amsterdam Schiphol Lufthavn

fra kr.127,-

per dag

 

Eindhoven Lufthavn

fra kr.135,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Amsterdam Schiphol Lufthavn
Eindhoven Lufthavn

Groningen Lufthavn
Maastricht Lufthavn

Rotterdam Lufthavn

Holland guide

Lejebil Holland
Biludlejning Holland

Indledning

Holland, der ligger i Nordvesteuropa, er også nævnt som Holland, selvom Nord og Syd Holland omfatter kun to af de tolv provinser i landet. De mennesker, sprog og kultur er benævnt "Dutch". Holland grænser Belgien mod syd og Tyskland mod øst.Over Nordsøen danner som landets grænse mod nord og vest, løgn Belgien, Tyskland og Storbritannien .Holland er et tætbefolket land kendt for sin liberale mentalitet. Levealder her er høje, og den hollandske har også de højeste gennemsnitlige højder i verden.

Befolkning og sprog

Befolkningen i Nederlandene anslås 16,7 millioner mennesker.Det er en af ​​de tættest befolkede lande i verden. Ca. 80% er etnisk hollandsk, de mest almindelige minoriteter omfatter beboere, der er Indonesisk, tysk, tyrkisk, surinamsk og marokkansk.
Det officielle sprog er hollandsk. Frisisk, et andet officielt sprog, der tales i den nordlige provins Friesland. Nogle områder i Nederlandene har yderligere regionale officielle sprog, selv om langt de fleste af indbyggerne taler også hollandsk. Mange hollændere taler også engelsk, tysk eller fransk, med en lang tradition for at lære fremmedsprog, mens i skolen.
Holland er et af Vesteuropas mest sekulære lande mindre end 40% af befolkningen er religiøst tilknyttet. Katolicisme er den største religion, med 24% af den hollandske befolkning, efterfulgt af den protestantiske kirke i Holland, på 16%. Skønsmæssigt 5% af den samlede hollandske befolkning er muslimer.

Større byer og turistmål

Selvom Holland er geografisk lille, er det meget varieret, med mange kulturelle og sproglige forskelle mellem de 12 provinser.
Randstad er landets største storbyområder, som ligger i den vestlige Holland. Den indeholder de fire største byer i landet: Amsterdam (790.000 indbyggere), Rotterdam (626.000 indbyggere), Haag (501.000 indbyggere) og Utrecht (316.000 indbyggere).Tilsammen med områderne omkring hver by, dets befolkning er omkring 7 millioner, hvilket gør det til det 6. største byområde i Europa. Haag er landets officielle hovedstad. For de fleste mennesker, ville et besøg i Holland ikke være komplet uden et stop i Amsterdam, berømt for sine kanaler, museer, arkitektur og liberale holdninger, især med hensyn cannabis.
Den nordlige Nederlandene, tyndest befolkede region, er ikke almindeligt besøgt af udenlandske turister, selvom det frisiske søer og Vestfrisiske øerne er smukke destinationer inden for området. Eastern Holland er hjemsted for Hogue Veluwe National Park og en række middelalderlige byer langs Ijssel-floden. De sydlige Holland region er kendt for sin katolske historie og øl-centreret kultur.

Klima

Klimaet er tempereret med kølige somre og sind vintre. Forvent nogle regn til at falde hver måned i året. Sommeren og efteråret har en tendens til at opleve mere nedbør end andre måneder, selvom det har en tendens til at komme i korte, intense byger snarere end konstant støvregn. Vintermånederne bringer muligheden for sne, især i de højere stigninger. De fleste besøgende finde maj-sep at tilbyde ideelle vejr, med daglige temperaturer fra 64 ° F til 73 ° F (18 ° C til 23 ° C).April og oktober også en tendens til at tilbyde behageligt vejr. Temperaturer over 86 ° F (30 ° C) er sjældent set i Holland. Områder langs kysten tendens til at være varmere end inde i landet.

Økonomi

Den hollandske økonomi er stort og stabilt. Større industrier omfatter højt industrialiseret landbrug og forarbejdning af fødevarer, olieraffinering, kemikalier og elektriske maskiner. BNP er 701 milliarder dollar USD, mens eksporten er værdiansat ved 550 milliarder dollars USD og import ved 492 milliarder dollars USD. Da Nederlandene er en del af Den Europæiske Union, valuta er euroen.

Transport

Fra europæiske nabolande, er det let at komme ind i Holland via bil eller tog.Schiphol Lufthavn, der ligger i nærheden af ​​Amsterdam, er den tredje største lufthavn i Europa, der tilbyder mange internationale flyvninger. Der er mindre internationale lufthavne i hele landet, herunder Eindhoven Lufthavn, Maastricht-Aachen Lufthavn, Rotterdam-Haag Lufthavn og Groningen-Eelde lufthavn .
Holland har et omfattende jernbanenet, især fra by til by, hvilket gør toget den hurtigste og billigste måde at komme rundt i Holland. Der er et par buslinjer, selvom skemaer tendens til at være begrænset, når man sammenligner med togforbindelse. Landet har en omfattende, velholdt vejbane netværk. Veje i byerne tendens til at være smalle og overbelastede. Men biler er den bedste måde at udforske naturen, især steder, der ikke er forbundet med jernbanelinjer.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler