billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Rhodos Lufthavn

Hjem > Grækenland > Lejebil Rhodos Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Rhodos Lufthavn. Biludlejning i Rhodos Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Rhodos Lufthavn guide

Lejebil Rhodos Lufthavn
Biludlejning Rhodos Lufthavn

Rhodos Lufthavn (IATA Kode: RHO) er også kendt som Rhodes International Lufthavn eller Diagoras internationale lufthavn. Lufthavnen ligger på en af ​​de mest berømte af græske øer Rhodos i den sydøstlige del af Det Ægæiske Hav tæt på den tyrkiske grænse. Lufthavnen er klassificeret som den fjerde travleste i hele landet og fungerer som et knudepunkt for Olympic Air og Aegean Airlines. Lufthavnens enkelt bane og terminal håndterer omkring 4 millioner passagerer om året med lige under 35.000 flyvninger.

Flyselskaber og destinationer

Rhodos Lufthavn leverer tjenesteydelser af over to dusin luftfartsselskaber tilbyder regelmæssig, sæsonbestemte og charterflyvninger. Populære luftfartsselskaber servicering lufthavn omfatter Aegean Airlines, Air Berlin, Condor Cyprus Airways, Olympic Air, Ryanair Thomas Cook Airlines, Thomson Airways og TUIfly.Regelmæssige ruter til Thessaloniki, Heraklion, Kalymnos, Kásos og Sitia leveres af indenlandske luftfartsselskaber.Populære internationale destinationer omfatter Salzburg, Napoli, London, Zürich, Berlin, Rom, Budapest, Barcelona og Spanien.

Lufthavn Faciliteter

Som en af de større og mere populære lufthavne i Grækenland, giver Rhodos Lufthavn en bred vifte af tjenester og faciliteter for de rejsende.Terminalfaciliteter omfatter, men er ikke begrænset til en bar, en restaurant og en café, der serverer en række menupunkter. En lille toldfrie butik og en kiosk der sælger snacks og drikkevarer og trykte materialer er også placeret i terminalen.Passagerer kan finde valutaveksling, bank og ATM-tjenester er der så godt. Biludlejningsfirmaer i lufthavnen omfatter dem, som Avis, Europcar, Budget, Hertz og Sixt.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler