billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Grækenland

 

Hjem > Grækenland

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Grækenland. Biludlejning i Grækenland inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Athen Lufthavn

fra kr.108,-

per dag

 

Kreta Lufthavn Heraklion

fra kr.81,-

per dag

         

Rhodos Lufthavn

fra kr.117,-

per dag

 

Thessaloniki Lufthavn

fra kr.81,-

per dag

         

Korfu Lufthavn

fra kr.90,-

per dag

 

Santorini Lufthavn

fra kr.108,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Alexandroupolis Lufthavn
Araxos Patras Lufthavn
Athen Lufthavn
Chios Lufthavn
Ioannina Lufthavn
Kalamata Lufthavn

Karpathos Lufthavn
Kavala Lufthavn
Kefalonia Lufthavn

Kithira Lufthavn

Korfu Lufthavn
Kreta Lufthavn Chania
Kreta Lufthavn Heraklion
Kos Lufthavn
Lemnos Island Myrina Lufthavn
Lesvos Lufthavn
Mykonos Lufthavn
Naxos Lufthavn

Paros Lufthavn
Preveza Lufthavn
Rhodos Lufthavn
Samos Lufthavn
Santorini Lufthavn
Skiathos Lufthavn
Thessaloniki Lufthavn
Volos Lufthavn

Zakynthos Lufthavn

Grækenland guide

Lejebil Grækenland
Biludlejning Grækenland

Indledning:

Grækenland er en halvø i Middelhavet. Det er beliggende i den østlige del af Italien, syd for Albanien, Bulgarien og Den Republik Makedonien, vest for Tyrkiets og nord for Libyen.Det er berømt som fødestedet for filosofi, demokrati og OL. Sokrates, Platon, Aristoteles, Homer og Virgil alle kaldet Grækenland deres hjem. Landbrugsmæssigt, er det kendt for sin fetaost og oliven.

Befolkning og sprog:

Grækenland har en befolkning på 11 millioner næsten. Ikke overraskende, 98% af dens indbyggere er græsk-ortodokse, og 1% er muslimer.Det officielle sprog er græsk.
Befolkningen består hovedsageligt af grækerne (94%), men har en lomme af tyrkere i Thrakien, mens østeuropæerne, og albanere udgør 4% af befolkningen.Andre bemærkelsesværdige etniske minoriteter er bulgarerne og Rumænere .
I Grækenland er det acceptabelt at sunbath i nøgen, men du bør ikke fjerne dit tøj foran andre. Når du besøger religiøse steder, vil du blive forventes at klæde sig ærbart.

Større byer og turistmål:

Athen - Hovedstaden i Grækenland, grundlagt omkring 7000 år siden, har en befolkning på omkring 3 millioner.Akropolis er en af ​​de første stop på mange besøgendes rejseplaner, men sørg for du beder om en tosproget guide, når du besøger. De vil ikke udlevere dem, medmindre du laver en anmodning om en.Når du har set den berømte citadel, besøge National Arkæologiske Museum, hvor du vil finde alle de antikke skulpturer og malerier af Grækenland. På Syntagma (forfatningen) pladsen, kan du se de skiftende af Erzone Guard ved graven for Den Ukendte Soldats.

Thessaloniki - Thessaloniki har en befolkning på omkring 800.000.Det Hvide Tårn og tilknyttet Museum for Byzantinsk Kultur giver en indvendig visning i byens historie. Den Eptapyrghion er en fæstning, der blev brugt som fængsel indtil 1980. Du kan tjekke museet og ruinerne. Forum Romanum blev opført i 2 annonce og indeholder et amfiteater og en agora (eller markedsplads).

Delphi - Befolkningen i kommunen er omkring 32.000.Delphi blev gjort berømt for sine orakel. Det gamle Delfi er et arkæologisk område øst for byen indeholder ruinerne af Apollon-templet, der engang husede oraklet. Der er også Athenatemplet og en on-site museum, der forklarer betydningen af ​​det religiøse område.

Piraeus - Befolkningstallet i Piræus er omkring 200.000 og indeholder de største havn i Grækenland.Dele af Themistoclean Walls og Eetioneia er stadig synlige rundt omkring i byen, og du kan se de Bronze statuer afsløret i 1959, som er synlige på det arkæologiske museum i Piræus. Den græske Søfartsmuseum sporer rødderne af Grækenlands nautiske tradition gennem tiderne.

Rhodes - Med en befolkning på 120.000, er Rhodes berømt for the Colossus, der stod ved indgangen til havnen.Den gamle vidunder blev solgt som skrot i 654 annonce, men du kan tour Palads Grand Masters, som husede Knights of St. John.Den Thermes Kallitheas (bade fyldt med smukke mosaikker), og det arkæologiske museum (i Sygehus Knights) er andre interessante steder at udforske i Rhodos.

Heraklion - Heraklion, befolkning på næsten 200.000, er hjemsted for det berømte minoiske rige.Dens Archaeological Museum huse artefakter afsløret på hvert af de minoiske sites, mens Koules er en massiv fæstning bygget af venetianerne i 1500-tallet. Du kan besøge Palace of Knossis til den sydøstlige del af byen.

Klima:

Grækenland har et typisk middelhavsklima med varme, tørre somre fra juni til september, der spænder fra 23 ° C-33 ° C og milde, kølige vintre fra november til marts, der normalt er 7 ° C-13 ° C. Det regner kun omkring 15 inches om året.

Økonomi:

Grækenlands GPD er 300 milliarder (USD), og det bruger euroen (€) for valuta. Dets økonomi er primært baseret på service (79%), men bruger også fremstillingsvirksomhed (10%), konstruktioner (5%) og landbrug (3%). Grækenland eksporterer olieprodukter, fødevarer, tekstiler, forarbejdede varer og kemikalier og import transportudstyr, kemikalier, brændstoffer, og maskiner. Den nationale gæld i Grækenland har mere end overskredet sin BNP, og som følge heraf, er det land i finanskrisen. Dette har dog ikke syntes at påvirke sin turistindustri.

Transport:

De store lufthavne i Grækenland er Athens International Lufthavn (Eleftherios Veniselos), Heraklion International Lufthavn (Nikos Kazantzakis), Kerkyra (Korfu) International Lufthavn (Ioannis Kapodistrias), Rhodes International Lufthavn (Diagoras) og Thessaloniki International Lufthavn (Makedonia) .
Busser i Grækenland er hit eller miss. Nogle er luksuriøse, og nogle falder fra hinanden. Selv hvis du har en reserveret plads, bliver du nødt til at ankomme tidligt, fordi forbeholdene ikke garantere din plads.
Veje i Grækenland er gode, og tankstationer er bredt tilgængelige. Biludlejning giver mere fleksibilitet i sightseeing. Det er også meget lettere for folk at rejse med bagage og fotoudstyr.
Togene er notorisk langsomme i Grækenland. Vær sikker på at du planlægger ekstra tid, når du rejser på denne måde.
Taxier har ofte manipulerede målere, så bede om at se en sats-kort, hvis man ikke er på skærmen. Der er tungere gebyrer for rejse om natten eller uden for byen. Fire mennesker kan passe på én taxa. Hvis din taxa ikke er fuld, kan chaufføren stoppe og afhente andre mennesker til at fylde bilen. Der er yderligere gebyrer for tung bagage.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler