billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Korfu Lufthavn

Hjem > Grækenland > Lejebil Korfu Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Korfu Lufthavn. Biludlejning i Korfu Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Korfu Lufthavn guide

Lejebil Korfu Lufthavn
Biludlejning Korfu Lufthavn

Korfu International Lufthavn (IATA Kode: CFU) er også kendt som Loannis Kapodistrias lufthavnen og er placeret langs den nordvestlige del af landet, på den smukke ø Korfu. Lufthavnen tilbyder en række regelmæssige planlagte destination ruter samt charterflyvninger til og fra de omkringliggende europæiske byer. Den fælles landingsbane og hovedterminal håndterer omkring 2 millioner passagerer om året med lidt over 15.000 flyvninger. Lufthavnen fungerer som et vigtigt knudepunkt for indenlandske transportvirksomheder Aegean Airlines og Olympic Air. Charterfly og årstidens flyrejser er de mest populære i lufthavnen under ferie sæsoner.

Flyselskaber og destinationer

Korfu International Lufthavn er hjemsted for over to dusin indenlandske og internationale luftfartsselskaber betjener Ægæerhavet, Middelhavet og europæiske destinationer. Aegean Airlines giver sæsonflyvninger og chartre til steder, der omfatter London, Rom, Moskva, Budapest, Marseille og Warszawa .Air Berlin giver sæsonbetonede ruter til Hamburg, Frankfurt, Dresden, Düsseldorf og Berlin . Indenlandske Astra Airlines giver en regelmæssig rute til Thessaloniki og Holidays Czech Airlines tilbyder en sæsonbestemt rute til Prag .Yderligere bærere der omfatter Ryanair Thomas Cook Airlines, Thomson Airlines og Travel Service tilbyder sæsonbetonede-og charterfly til andre populære destinationer som omfatter København, Amsterdam, Venedig og Dublin .

Lufthavn Faciliteter

Faciliteter på Korfu Lufthavn er begrænset til simple tjenester. En bank, vekselbørs kiosk og en ATM er placeret i terminalen. Shopping og en toldfri butik og en Pop Art Gallery giver muligheder for at købe gaver og souvenirs. En medicinsk kontor er også placeret i den vigtigste terminal. En lufthavn café bar serverer lette retter, snacks og drinks og giver muligheder for grab-and-go stil spisning. Biludlejning tjenester i lufthavnen omfatter tjenester ved Avis, Hertz, Europcar og Sixt.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler