billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Nice Lufthavn

Hjem > Frankrig > Lejebil Nice Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Nice Lufthavn. Biludlejning i Nice Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Nice Lufthavn guide

Lejebil Nice Lufthavn
Biludlejning Nice Lufthavn

Nice International Lufthavn er også kendt som Nice Côte d'Azur Lufthavn (IATA Kode: NCE) og er beliggende i Provence-Alpes-Côte d'Azur-regionen i det sydlige Frankrig .De sydlige grænser provinsen deler en del af Middelhavets kystlinje. Lufthavnen er udstyret med to landingsbaner og to terminaler, der leverer ydelser til næsten ti millioner passagerer om året. Lufthavnen er et knudepunkt for EasyJet og Air France luftfartsselskaber.

Flyselskaber og destinationer

Nice Lufthavn leverer tjenesteydelser fra snesevis af indenlandske og internationale luftfartsselskaber. Større internationale luftfartsselskaber omfatter Aeroflot, Air France, British Airways, Emirates, Lufthansa og Scandinavian Airlines. Populære destinationer omfatter København, Casablanca, Berlin, Dubai, Wien, Paris og Moskva . EasyJet luftfartsselskab giver indenlandske destinationer, der omfatter Lyon, Paris, Bordeaux og Nantes .Populære sæsonbestemte destinationer omfatter Cork, Montréal, London, New York, Belfast, og Helsinki .

Lufthavn Faciliteter

Nice lufthavn tilbyder en bred vifte af tjenester for passagererne. En lempelse område giver en tværkirkelig sted for tilbedelse. Intersnet og WiFi-adgang er til rådighed til casual-og forretningsrejsende. En service, mødelokaler og klub saloner tilgængelige for forretningsrejsende. Indkøbsmuligheder omfatter smykker til mode og regionale produkter. En bred vifte af barer og restauranter giver alt fra snacks til siddende spisemuligheder og omfatter Le Riviera og Le Badiane. Transport til og fra lufthavnen lettes gennem bus, shuttle, og taxikørsel. Biludlejning tjenester, som giver en lang række luftfartsselskaber er også tilgængelige i lufthavnen.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler