billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Lyon Lufthavn

Hjem > Frankrig > Lejebil Lyon Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Lyon Lufthavn. Biludlejning i Lyon Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Lyon Lufthavn guide

Lejebil Lyon Lufthavn
Biludlejning Lyon Lufthavn

Lyon Lufthavn (IATA Kode: LYS) er også kendt som Lyon-Saint Exupéry lufthavnen og ligger i Rhône-Alpes-regionen i det sydøstlige Frankrig. Lufthavnen har to landingsbaner og tre terminaler, der behandler ca 8,5 millioner passagerer om året. Lufthavnen er en af ​​de mest populær for sin adgang til vinter destinationer og skisportssteder i regionen. Lufthavnen betjener talrige nationale og internationale flyselskaber og tjener som et knudepunkt for Air France.

Flyselskaber og destinationer

Lyon Lufthavn leverer tjenesteydelser gennem talrige regionale og internationale luftfartsselskaber. Internationale luftfartsselskaber omfatter, men er ikke begrænset til Aegean Airlines, British Airways, Lufthansa, KLM og Swiss International Airlines. Populære internationale destinationer omfatter Istanbul, Lissabon, Zürich, Düsseldorf, München, London og Athen .Air France flyver til Paris, Toulouse og Nice- .Seasonal chartre leveres af en lang række flyselskaber og omfatter destinationer som Istanbul, Palma de Mallorca, Marrakesh og Athen.

Lufthavn Faciliteter

Snesevis af shopping og service muligheder er tilgængelige for passagerer, der passerer gennem terminalerne i Lyon Lufthavn. Næsten to dusin restauranter og barer tilbyder en bred vifte af spisemuligheder herunder dem giver ved O'picnic, OL Brasserie og Pizza Hut. Ekstra lufthavn tjenester omfatter en tværreligiøs kapel, hæveautomater, valutaveksling og adgang til lægehjælp. Ikke mindre end fire hoteller er placeret i umiddelbar nærhed af lufthavnen. Transport til og fra lufthavnen er tilgængelig med sporvogn udtrykke, rumfærger, taxaer og busser. Biludlejning placeret i lufthavnen omfatter Avis, Hertz, Europcar, National / Citer og seks.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler