billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Frankrig

 

Hjem > Frankrig

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Frankrig. Biludlejning i Frankrig inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Paris Charles de Gaulle

fra kr.144,-

per dag

 

Paris Orly Lufthavn

fra kr.144,-

per dag

         

Nice Lufthavn

fra kr.135,-

per dag

 

Lyon Lufthavn

fra kr.153,-

per dag

         

Marseille Lufthavn

fra kr.153,-

per dag

 

Toulouse Lufthavn

fra kr.162,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Ajaccio Corsica Lufthavn
Angers Lufthavn
Angoulème Lufthavn
Aurillac Lufthavn
Avignon Lufthavn
Bastia Corsica Lufthavn
Beauvais Lufthavn
Bergerac Lufthavn
Béziers Lufthavn
Biarritz Lufthavn
Bordeaux Lufthavn
Brest Lufthavn
Brive Lufthavn
Caen Lufthavn
Calvi Corsica Lufthavn
Cannes Lufthavn
Carcassonne Lufthavn
Castres Lufthavn
Chambéry Aix Lufthavn
Cherbourg Lufthavn

Clermont Ferrand Lufthavn

Colmar Lufthavn
Dijon Lufthavn
Epinal Lufthavn
Figari P. Vecchio Lufthavn Corsica
Genève Lufthavn
Grenoble Lufthavn
Lannion Brittany Lufthavn
La Rochelle Lufthavn
Le Havre Lufthavn
Lille Lufthavn
Limoges Lufthavn
Lorient Lufthavn
Lourdes Tarbes Lufthavn
Louvigny Lufthavn
Lyon Lufthavn
Marseille Lufthavn
Metz Nancy Lufthavn
Montpellier Lufthavn
Mulhouse Lufthavn

Nantes Lufthavn Brittany

Nice Lufthavn
Nîmes Lufthavn
Paris Cdg Lufthavn
Paris Le Bourget Lufthavn
Paris Orly Lufthavn
Pau Lufthavn
Perpignan Lufthavn
Poitiers Lufthavn
Quimper Lufthavn
Rennes Lufthavn
Rodez Marcillac Lufthavn
Rouen Boos Lufthavn
Saint Brieuc Lufthavn
Saint Etienne Lufthavn
Saint Malo Pleurtuit Dinard
Saint Tropez Lufthavn
Strasbourg Lufthavn
Toulon Lufthavn
Toulouse Lufthavn

Tours Lufthavn

Frankrig guide

Lejebil Frankrig
Biludlejning Frankrig

Indledning:

Frankrig ligger syd for den Forenede Kongerige og er omgivet af Den Engelske Kanal.Mod vest i Frankrig er i Atlanterhavet, og mod syd er Spanien og Middelhavet.På den østlige, deler den en grænse med Belgien, Luxemburg, Tyskland, Schweiz og Italien .Frankrig er mest kendt for Tour de Frankrig, Eiffeltårnet, baguettes, parfume, madlavning og selvfølgelig vin.

Befolkning og sprog:

Befolkningen i Frankrig er omkring 65 millioner euro. Katolicismen var oprindelig statsreligion, så 82% af befolkningen er mindst nominelt romersk-katolske, sammenlignet med 7%, der er muslimer. Det officielle sprog er fransk. I modsætning til andre lande, som er oprettet en smeltedigel af kulturer, forventer Frankrig udlændinge i overensstemmelse ind i kulturen. Faktisk har de et råd, der afgør, hvilke ord er tilladt i sproget. Udlændinge skal forsøge at tale fransk, hvis du kæmper generelt det franske folk vil med glæde hjælpe dig til at lære deres sprog, hvis du gør en indsats. Også, det er høfligt at være den første til at sige "Bonjour" til kasserere og andre personer, du nærmer for erhvervsmæssige formål.

Større byer og turistmål:

Paris - Med en befolkning på 11 millioner, det er ikke kun den største by i Frankrig, men 25. største i verden.Paris blev oprindeligt grundlagt i 4200 bc.Kirken Notre Dame er berømt for sin arkitektur og musik. Victor Hugo lagde sin Klokkeren fra Notre Dame i denne katedral.En anden ikoniske websted i Paris er Eiffeltårnet.Tag en tur til toppen af ​​elevatoren eller klatre op ad trappen til første observation niveau. Du skal også være sikker på at tage en tur gennem den kongsgerning palads-turned-art-museum på Louvre, og gå under byen til katakomberne med deres kunstnerisk arrangeret oprettede knogler, når kirkegårde i jordhøjde blev for fuld.

Marseille - Denne by har en befolkning på omkring 850.000.Lige ud for kysten, vil du finde det fængsel af Chateau d'If, der holdt den fiktive grev de Monte Cristo. Også note er Centre de la Vieille Charité, som indeholder to museer inde og forterne af St. Nicholas og St. Jean, som blev bygget af Louis XIV, men bemærk kanonerne vende mod Marseille.

Domkirken på Reims - Det er det sted, hvor de franske konger af de forløbne år blev alle kronet.Dens smukke arkitektoniske værker er ærefrygtindgydende.

Huler i Lascaux - Siden opdagelsen har disse huler med deres fantastiske forhistoriske malerier været en turistmagnet.For at bevare de originale malerier, en anden replika grotte (Lascaux II) blev rejst, der tillader folk at turnere stedet uden at ødelægge originalen. Det er en af ​​de mere populære steder i Frankrig, så gå tidligt på dagen eller du kan ikke få en billet.

Chenoceau - Det er 16. århundrede slot, der spænder over en flod, som er placeret i Loire-dalen.I sommeren, undertiden slottene i Loire har specielle lyd-og lyseffekter. Chenoceau er kendt for at have en af ​​de flotteste skærme.

Mont Ste. Michel - Oprindeligt kunne man kun nå slottet, når havet boede.Nu er der en dæmning for turister at passere sikkert til tilbagetog uden at bekymre sig om tidevand eller kviksand. Klosteret blev påbegyndt i 1144 e.Kr.. Swing af strandene i det nordlige Normandiet, når du er færdig her for at se det sted, hvor Hitler blev skubbet tilbage i D-dag invasioner.

Chateau de Comtal - Denne slot nær Carcassonne blev bygget i 1100-tallet.Under inkvisitionen, marcherede Crusaders på slottet på flugt katharerne. It og væggen af ​​middelalderlige Cité i Carcassonne er stadig meget, som de var hundreder af år siden.

Abbey de Cluny - Dette kloster var engang den største og mest magtfulde i hele Europa.Dens biskop hævdede effekt svarende den, paven. Nu er det kun i ruiner, et monument over, hvor langt de store kan falde.

Bordeaux - Beliggende i vin land, denne by hævder omkring 850.000 indbyggere.Besøg Grand Theatre, men først stoppe på turistkontoret for at lære mere information om ture i 1773 bygningen. Place du Parlement har storslåede eksempler på det 18. århundredes arkitektur. Hvis din interesse er i vinen i regionen, lige uden for byen, Mouton-Rothschild er den eneste vingård konsekvent åbne for offentligheden.

Dejlig - Byen indeholder omkring 350.000 mennesker.Det har mange kunstmuseer og Palais Lascaris, en 1648 palads med interessante flamske gobeliner.

Chateau de Versailles - Louis XIV forsøg på at bygge sin egen hovedstad fra bunden er spektakulære.Beliggende i nærheden af ​​Paris, blev slottet påbegyndt i 1660'erne. I dag er det stadig bevarer et par af sine statslige opgaver, samt at det er et populært rejsemål.

Chateau d'Usse - Bygget i 1400-tallet, er det berømt for at være den oprindelige Torneroses slot.

Oradour sur Glane-Den 10. juni 1944 nazisternes gik ind i denne landsby og systematisk dræbte hele byen (mere end 600 mænd, kvinder og børn).Mange af soldaterne blev derefter dræbt i slaget om Normandiet. Når de af de overlevende soldater blev bragt for retten, blev de ikke straffet hårdt. Som et resultat, forlod byen den raserede landsbyen som det var og flyttede lidt vest, hvor det nu har en befolkning på omkring 2.000. Landsbyen og et mindesmærke museum står fortælle dem, der besøger på "Husk", så det vil ikke ske igen.

Klima:

Frankrig har et tempereret klima for det meste, men det skifter til et middelhavsklima i syd og en alpeklima i bjergene.The Atlantic tempererede zone har regnfulde vintre uden megen sne og milde somre. Den middelhavsklima i syd har tørre, varme somre og våde kolde vintre. I bjergene, får det koldere med elevation og regn mere.
Somrene sidste fra juni til september, der kan få så varmt som 25 ° C og milde kølige vintre fra november til marts, der kan fryse i bjergene, men generelt er ° C. Det regner de fleste måneder og har et gennemsnit på 24 inches om året ..

Økonomi:

Frankrigs økonomi er stærkt på service og produktion. Landet er utroligt selvforsynende med fødevarer produktion og eksport mad, vin, champagne, og nogle industrivarer. Frankrig gør import olieprodukter og råolie samt andre industrivarer. De har et BNP på 2,25 billioner dollar (USD) om året. Frankrig er en del af EU, og bruger euroen (€) som sin valuta.

Transport:

De tre vigtigste internationale lufthavne for Frankrig ligger alle omkring Paris: Charles de Gaulle, Orly og de ​​mindre Beauvais.Lufthavne er også placeret i de større byer, herunder Nantes, Lyon, Lourdes, Marseille, Bordeaux, Toulouse og Nice- .
Taxachauffører tror ikke du kom til Frankrig at gå et sted.I stedet, de tror, ​​du hyret dem til en rundvisning. Forvent at tage den lange vej med dem sinker på store attraktioner.
Bus service er omfattende, men ikke altid sikkert i nogle kvarterer. Det er heller ikke let at bære mere end et stykke bagage på dem. Buschauffører kan ikke lide at tilbringe lange perioder venter for turister at indlæse ting. De er også tilbøjelige til at køre ud med dine varer, hvis du ikke har informeret dem på forhånd, hvad du gør. Naturligvis har de næsten altid kører til tiden.
Når du bruger toget, skal du validere din billet før boarding. Vær sikker på at ankomme tidligt, hvis du tager TGV. Dette tog er ikke kun høj hastighed på sporene, vil det kun stoppe og åbne dørene for 30 sekunder. Det betyder, at alle må komme af og på i løbet af denne tid. Det er bedst at lade alle komme ud, inden du forsøger at komme om bord. Den regelmæssige togsystem er langsom og mindre moderne.
Leje en bil er den dejligste måde at se landet med sine mange små slotte og land fæstning hjem. Vejbaner er omfattende og af høj kvalitet. For at spare penge, købe benzin på hypermarches før du får på motortrafikveje.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler