billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Bordeaux Lufthavn

Hjem > Frankrig > Lejebil Bordeaux Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Bordeaux Lufthavn. Biludlejning i Bordeaux Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Bordeaux Lufthavn guide

Lejebil Bordeaux Lufthavn
Biludlejning Bordeaux Lufthavn

Bordeaux Lufthavn (IATA Kode: BOD) er kendt af de lokale som Aéroport de Bordeaux-Merignac og serverer Aquitaine-regionen på den sydvestlige grænse af landet. Lufthavnen er udstyret med to landingsbaner og to vigtigste terminaler, der tjener over fire millioner passagerer om året. Lufthavnen er kategoriseret som den sjette travleste i Frankrig og giver en bred vifte af regelmæssige og sæsonbetonede fly til interkontinentale destinationer.

Flyselskaber og destinationer

Bordeaux Lufthavn fungerer som et knudepunkt for talrige nationale og interkontinentale luftfartsselskaber, der omfatter Air Algeriet med ruter til Algier. Air France giver ruter til Marseille og Paris .British Airways, Air France, EasyJet, KLM, Air Berlin, Ryanair og Volotea give mange indenlandske og internationale destinationer. Populære indenlandske destinationer omfatter Ostia, Strassburg, Lyon og Nantes .Populære internationale ruter omfatter Stockholm, Casablanca, Marrakech, Edinburgh, Rom, Barcelona, Dublin og London .

Lufthavn Faciliteter

Bordeaux Lufthavn giver en række faciliteter og services for passagerer, der omfatter adgang til over to dusin indkøbsmuligheder placeret overalt i lufthavnen i boarding områder og offentlige områder, der omfatter Aelia Duty Free og Baillardran slik. Adgang til en bred vifte af mad og drikkevarer samt sit-down spisning er tilgængelig i begge terminaler og omfatter Destination Café og Quest.Bar.Biludlejning er placeret i de forbinder vingerne mellem Halls A og B i det offentlige område og give næsten en halv snes muligheder hos udbydere, der omfatter Enterprise, Firefly, Avis, Europcar, Budget og Hertz.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler