billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Finland

 

Hjem > Finland

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Finland. Biludlejning i Finland inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Populære lufthavne

Helsinki Lufthavn

fra kr.180,-

per dag

 

Oulu Lufthavn

fra kr.162,-

per dag

         

Tampere Lufthavn

fra kr.171,-

per dag

 

Rovaniemi Lufthavn

fra kr.190,-

per dag

 

Alle lufthavne

 

Enontekiö Lufthavn

Helsinki Lufthavn

Hyvinkää Lufthavn
Ivalo Lufthavn
Joensuu Lufthavn
Jyväskylä Lufthavn
Kajaani Lufthavn
Kemi Tornio Lufthavn

Kittilä Lufthavn

Kokkola Lufthavn

Kuusamo Lufthavn
Lappeenranta Lufthavn
Maarianhamina Lufthavn
Mikkeli Lufthavn
Oulu Lufthavn

Pori Lufthavn

Rovaniemi Lufthavn
Savolinna Lufthavn
Seinäjoki Lufthavn
Tampere Lufthavn
Turku Lufthavn
Vaasa Lufthavn

Varakaus Lufthavn

Finland guide

Lejebil Finland
Biludlejning Finland

Indledning:

Finland afgrænses mod vest og syd af Østersøen.Sverige er vest for det, og nogle af Norges kurver rundt over den nordlige del af landet.Rusland er mod øst, og Estland er mod syd.Det er kendt for sin rensdyr, nordlys (aurora borealis), saunaer, og dens design påvirkninger.

Befolkning og sprog:

Befolkningen i Finland er omkring 5,5 millioner. Selvom 84% af befolkningen er evangelisk-lutherske, 14% hævder ingen religion. Både finske og svenske er de officielle sprog, men engelsk undervises regelmæssigt i skolerne. På grund af den unikke kulturelle baggrund, taler nogle af befolkningen Russisk eller Sami.
Finnerne udgør 93% af den etniske befolkning, men svenskerne er det største mindretal på 6%. Samerne er hjemmehørende rensdyrhyrder i nord, der klamrer sig til deres traditioner. Russere, Esterne, og sigøjnere (romaer) er de øvrige store etniske minoriteter.

Større byer og turistmål:

Helsinki - Hovedstaden har en befolkning på omkring 600.000.I 1550 ad, blev Helsinki grundlagt som en handelsby. Besøg Soumenlinna (Finland Slot), som er en tidligere vandborg. Også Bemærk Ateneum kunstmuseum med en enorm samling af klassiske kunst i Designmuseo fyldt med finske design, Helsinki lutherske katedralen bygges som en hyldest til storhertugen af ​​Finland og National Museum of Finland med dets fremragende udstillinger om finsk historie.

Hame Castle - Det er borg lavet af mursten er blevet restaureret til sin oprindelige pragt.Beliggende i Hämeenlinna, slottet engang fungerede som et fængsel.

Espoo - Espoo har en befolkning på omkring 250.000.Interessante attraktioner er Espoo Museum of Modern Art, der har til huse i et gammelt trykkeri, Museum of Urmagervarer (tid), og Espoon Kartano (en herregård med strukturer fra 1700-tallet).

Fiskars Village - Home af de berømte saks og et museum spore industrier i landsbyen, Fiskars har smuk natur kombineret med dens industrielle historie. Besøg Bianco Blu for at lære første hånd, hvordan glas er oprettet eller udforske Bassi palæ.

Ålandsøerne - disse øer hus mange kirker, herunder kirken St. Olaf bygget i 1200-tallet og Geta kirke fra 1400-tallet.

Olavinlinna Slot - bygget i 1400-tallet blev dette slot oprindeligt bygget på russisk jord for at beskytte Sverige fra russerne.

Vantaa - Vantaa er en by med en befolkning på omkring 200.000.Besøg Viherpaja Japanske og Cactus Gardens og se de interessante visning på kødædende planter.Derudover er det finske Aviation Museum placeret her.

Turku - Denne by har en befolkning på around180, 000.Turku Slot er de mest berømte vartegn med historiske udstillinger inde i sin 13. 16. århundrede strukturer. Turku Domkirke er en anden bygning, der har overlevet fra antikken. Hvis du er interesseret i, hvordan tingene er lavet, kan du besøge Loustarinmaki Handicrafts Museum.

Tampere - Tampere har en befolkning på 220.000.Den Amurin Tyolaiskorttelimuseo eller Museum of Workers Boliger giver indblik i, hvordan arbejderne boede 1880-1970. Opdage, hvor den verdensberømte møde mellem Lenin og Stalin fandt sted i Lenin Museo. Også at bemærke er Sarkanniemen Huvikeskus, et fritidshjem med et observationstårn, zoo, og kunstcenter.

Klima:

Klimaet i Finland er tempereret i syd og arktiske i nord. Summers løber fra maj til september og har temperaturer fra 13 ° C-22 ° C. I vinteren (november til april), forventer snevejr med temperaturer i intervallet -3 ° C--9 ° C. I nord kan vintertemperaturer gå så lavt som -45 ° C i løbet af dagen, men sommertemperaturer kan få op til en varm 25 ° C. Hvert år, Finland får et gennemsnit på 27 inches af nedbør.

Økonomi:

Den GPD Finlands er tæt på 200 milliarder (USD) om året. Som medlem af EU, anvender Finland euroen (€) som sin valuta. Dets økonomi er baseret ud af fremstillingen, tømmer, minedrift, service og teknologi. Finland eksporterer transportkøretøjer, tømmer og træprodukter, kemikalier, elektronik og komponenter, papir og papirmasse, metal, maskiner og udstyr. Transportudstyr, kemikalier, fødevarer, korn, stål, maskiner og råolie er blandt de emner, mest importerede.

Transport:

Den Helsinki-Vantaa International Lufthavn er den største lufthavn i Finland.Der er også lufthavne i Turku, Mariehamn, Tampere og Savolinna .
Mennesker, der vælger at leje deres bil vil nyde ledig kapacitet i veje, som de rejser omkring i landet. Tankstationer i Helsinki og større veje er åbne 24 timer i døgnet.
Taxier er ekstremt dyrt og vil basere deres satser på, hvor mange passagerer der rejser.
Hvis du planlægger at rejse med bus, skal du løbende kontrollere tidsplaner, fordi de ændrer ofte. Nogle landdistrikter har kun én bus om ugen. Lokale busser kører et reduceret trafikprogram på lørdage, helligdage og somre.
Toget netværk er dårligt udviklet i Finland og ikke findes i den nordlige del af landet.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler