billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Helsinki Lufthavn

Hjem > Finland > Lejebil Helsinki Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Helsinki Lufthavn. Biludlejning i Helsinki Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Helsinki Lufthavn guide

Lejebil Helsinki Lufthavn
Biludlejning Helsinki Lufthavn

Helsinki lufthavn er også kendt som Helsinki-Vantaan Lufthavn (IATA kode: HDL) og er den vigtigste internationale lufthavn i det land, Finland .Det er placeret på den meget sydlige spids af landet langs Den Finske Bugt kystlinje. Lufthavnen er klassificeret som den fjerde største i Skandinavien. Det tjener omkring 15 millioner passagerer fra sine tre landingsbaner og to terminaler. Lufthavnen giver en række faste og charterflyvninger og har modtaget anerkendelse som en af ​​de bedste lufthavne i verden mest kendt for sin punktlighed.

Flyselskaber og destinationer

Helsinki lufthavn fungerer som et vigtigt knudepunkt for mange luftfartsselskaber, der omfatter Finnair, blå One, nordiske Global Airlines, Norwegian Air Shuttle og Tulfly Nordic. Talrige internationale og indenlandske flyselskaber tjener som lufthavnen, herunder Aeroflot, American Airlines (sæsonbestemte fly til Chicago ), British Airways ( London ), Japan Airlines ( Tokyo ) og tyrkisk Airlines ( Istanbul ).Finnair giver indenlandske og internationale ruter til Budapest, Stockholm, Oslo, Genève, Wien, Zürich, Prag, og mange andre destinationer.Sæsonflyvninger er også til steder som Dubrovnik, Izmir, Dublin og Visby.

Lufthavn Faciliteter

Helsinki lufthavn giver et stort udvalg af faciliteter og services for rejsende, der omfatter cafeer og restauranter. Prøv Café Picnic eller Richie s Gourmet Hot Dogs til hurtig, sjov billetpris. Lufthavnen giver tax-free og toldfri lufthavnens muligheder, såsom Stockmann eller Alko. Et legerum for børn holder de små besat. Lounges, adgang til internet og WiFi giver muligheder for forretningsrejsende. Et apotek, kontantautomater og rygeområder er også placeret i de vigtigste terminal. Transport til og fra lufthavnen er fremmes gennem lokale bus-og taxikørsel. Biludlejningsfirmaer er repræsenteret ved Avis, Budget, Hertz, Europcar og Sixt.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler