billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Filippinerne

 

Hjem > Filippinerne

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Filippinerne. Biludlejning i Filippinerne inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Cebu Lufthavn

Manila Lufthavn

 

Filippinerne guide

Lejebil Filippinerne
Biludlejning Filippinerne

Indledning

Filippinerne er en øgruppe i Sydøstasien består af mere end syv tusinde øer beliggende mellem den filippinske Hav og Det Sydkinesiske Hav. Filippinerne er det eneste land i Sydøstasien, der deler ingen landegrænser med et andet land. Nærliggende naboer omfatter Indonesien, Malaysia, Palau og Kina.
Ud over at være den tekstbesked hovedstad i verden, med mere end 350 millioner tekster sendt hver dag, er Filippinerne også her karaoke blev opfundet.

Befolkning og sprog

Filippinerne 'befolkning er omkring 104 mio, der består af en bred vifte af etniske grupper, herunder tagalog, Cebuano og Ilocano. De officielle sprog er filippinsk, der er baseret på tagalog og engelsk, men der er otte andre store dialekter.
Landet er fortsat primært katolske, men der er voksende evangeliske og muslimske befolkninger.

Større byer og turistmål

Filippinerne 'største byer er generelt en del af det større Manila-området. Quezon City har en befolkning på 2.680.000 mennesker, mens Manila, de udøvende kunstarter centrum af landet, selv har 1.670.000. Beliggende på øen Mindanao, Davao (indbyggere 1.480.000) er kendt for smukke strande, dykning, og resorts i Mount Apo.
Cebu, den første spanske bosættelse i Filippinerne, har 845.000 indbyggere. Byen byder på kasinoer, guld kurser og uberørte strande.
Den Banaue provinsen er berømt for sine ris terrasser, vandre-og cykelruter. Øko-turister er tiltrukket Palawan øens stort set uberørt, dyreliv fyldt omgivelser.

Klima
Filippinerne har et tropisk klima. Sommeren er monsun sæson med kraftige regnskyl, vintrene er kølige og tørre. Manila og andre lavtliggende områder er hotteste fra marts til maj. Den gennemsnitlige temperatur hele året spænder fra 73 ° til 90 ° F (23 ° til 32 ° C).

Økonomi
MXN er enheden af ​​valuta for et land, der forvandlede et landbrugssamfund til en økonomi baseret på industrialisering, især de tjenester og fremstillingssektoren. Væksten bruttonationalprodukt (BNP) er 221 milliarder dollar. Dens top eksport er halvledere og elektroniske produkter, kobber produkter, olieprodukter kokosolie, og frugter. Importen omfatter mineralske brændstoffer, maskiner og transportudstyr, jern og stål, tekstiler, korn, kemikalier og plast.

Transport
Ved landing i Ninoy Aquino International Lufthavn (Naia), er den nemmeste måde at komme fra lufthavnen til dit hotel er at fange en yellow cab. Besøgende opfordres til at sørge for at føreren anvender måleren.Hos NAIA, kan besøgende også arrangere en bil og chauffør gennem Avis til at tage dig rundt.
Udover NAIA, omfatte andre lufthavne i Diosdado Macapagal International Lufthavn og Clark International i Angeles), Zamboanga International Lufthavn, General Santos International Lufthavn, og Mactan Cebu International Lufthavn.
Filippinerne har mere end syv tusinde øer, så båden rejser er en almindelig tilstand for at komme rundt. Både kaldet Bangkas, som varierer i størrelse, anvendes til island hopping.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler