billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Fiji

 

Hjem > Fiji

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Fiji. Biludlejning i Fiji inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Nadi Lufthavn

 

 

Fiji guide

Lejebil Fiji
Biludlejning Fiji

Indledning:

Fiji ligger i den sydvestlige del af Stillehavet. Du kan finde denne ø nation nord for New Zealand, øst for Australien og Indonesien, syd for Tuvalu, Futuna og Wallis, og vest for Tonga og Samoa.Det er berømt for sine strande og historie kannibalisme. Det er også en førende eksportør i flaske vand.
Da briterne regerede landet, de har importeret folk fra Indien til at arbejde som indentured tjenere i felterne. Til denne dag, bebor indianere øerne, men de har ikke de rettigheder, en indfødt fijianske.

Befolkning og sprog:

Befolkningen i Fiji er omkring 950.000, og engelsk er det officielle sprog. Men Fijis sprog, hindi og urdu også udbredt. Når det kommer til religion, 65% af nationen er kristne, 30% er hindu, og der er et lille mindretal (6%) af muslimer.
Etnisk er nationen primært sammensat af disse indfødte til Fiji (57%), men den importerede indere udgør 38%. Banabans blev transplanteret til Fiji og bebo deres egen ø (Rabi). Deres oprindelige ø, Banaba eller Ocean Island, blev købt ud fra under dem, og de brugte pengene til at købe deres nuværende fristed. Blandt andet minoritetsgrupper, vil du finde Rotumans på Rotuma samt kinesisk og europæere.
Mænd og kvinder besøger Fiji skal klæde sig ærbart. Badetøj er påkrævet. Når touring nationen, er det vigtigt at stille flere mennesker, når du har et spørgsmål. Sommetider fijianere vil svare med, hvad de tror, ​​du ønsker at høre i stedet for hvad der er korrekt.

Større byer og turistmål:

Suva - Hovedstaden har en befolkning på omkring 90.000.Som en kommune, indeholder det en tredjedel af hele befolkningen i Fiji. Oprindeligt en indfødt landsby, det blev hovedstad i Fiji i 1877 annonce. Den Fiji Museum ligger i Suva og er den ældste museum i det sydlige Stillehav. Hvis du er interesseret i valuta, kan du besøge den valuta udstilling udstillet på Reserve Bank of Fiji, eller hvis du foretrækker blomster, Thurston Botanisk Have har en bred vifte af tropiske blomster, eller hvis du foretrækker gravsten, Suva Kirkegård er meget farverige . Universitetet i det sydlige stillehav er også værd at bemærke. Den indeholder både den traditionelle Vale i Bose hytte og Oceanien Center for Kunst og Kultur.

Lautoka Sugar Mill - Denne mølle ligger i Lautoka (befolkning omkring 50.000).Det er den største sukker mølle i den sydlige halvkugle. Selvom du ikke kan tour møllen, kan du se det meste af handlingen fra porten.

Sigatoka - Denne by, med en befolkning på omkring 10.000, ligger i nærheden af Sigatoka-milen.Klitterne hyppigt skift og afdække menneskelige rester, og de har også en mahogni skov for at forhindre deres ekspansion. Du vil også finde Tavuni Hill Fort i Sigatoka. Fortet blev skabt af indfødte i 1700-tallet og ødelagt af briterne i 1876.

Have den sovende gigant - Nord for Nadi (befolkning 40.000) blev denne orchid garden oprettet af skuespilleren Richard Burr og indeholder mere end 2.000 sorter af blomsten.

Viseisei Village - Selv om denne landsby noget har moderniseret, er det relativt nemt at finde nogen til at vise dig rundt (en traditionel nødvendighed).Medbring en billig kilo kava til at give som gave til chefen og fjerne din hat og solbriller før indtastning. Besøg kirken og notere, at chefen stol er højere end alteret.

Nausori - Nausori har en befolkning på omkring 50.000.Den indeholder den længste bro i Fiji - de Rewa River Bridge. Du kan også finde Syrien Monument, mindes vraget af Syrien.

Savusavu - Med en befolkning på omkring 3.000, Savusavu er hjemsted for Håndværk Center (hvor du kan se native folkekunst) Copra Shed Marina (en turist-hub med et lille historisk display) og Waisali Rainforest Reserve (som beskytter sidste af Fijis indfødte regnskov).

Levuka - Denne by var engang hovedstad i Fiji med en befolkning på 1.300.Den Marist Convent School er placeret bag kirken af ​​Sacred Heart og blev bygget i 1882. Den Levuka Community Center har mange elementer på skærmen, herunder en chance for at løse mysteriet om den Joyita.

Labasa - Labasa har en befolkning på 30.000.De vigtigste steder at besøge er syd for byen, hvor du vil finde en indisk firewalking templet og en Hanging Bridge.

Klima:

Fijis Klimaet er en tropisk kystklima. Året rundt er det varmt og modtager 120 inches af regn i gennemsnit. Sommeren er fugtigt og varer fra oktober til marts med temperaturer i gennemsnit omkring 31 ° C. Vinter tendens til at være mere tør end sommer med temperaturer, der er sædvanligvis mellem 21 ° C-29 ° C.
Fiji har en orkansæson fra november til april og modtager omkring to orkaner hvert år. Se vejret, hvis du rejser i løbet af denne tid.

Økonomi:

I første omgang den britiske byggede økonomien i Fiji om eksport af sukkerrør. Selv om dette er stadig en betydelig del af økonomien, har turisme, fiskeri og guldminedrift steget i betydning.
Fiji har en GPD på 3,5 milliarder (USD). Fijis dollar (F $) er dens monetære valuta. Importen af ​​Fiji er vant til at fremme sin turisme service, såsom mad, fremstillede varer, maskiner, olieprodukter og brændstoffer, og transport af udstyr. Selskabet eksporterer uraffineret guld, aftappet vand, sukker, klæder og fiskekonserves. For nylig har Fiji forsøgt at tiltrække et stigende antal producenter til øen for at øge sin økonomiske betydning.

Transport:

Den vigtigste internationale lufthavn ligger i Suva. Der er også lufthavne i Nadi, Levuka, Lebasa og Savusavu.Færger (som bærer biler) og vandflyvere er tilgængelige til at tage dig til og fra mere fjerntliggende øer.
Der er mere end 3.000 miles (4800 km) af veje. Selvom tankstationer tæt på søndage, vil en 4WD kan du se selv de indre af øernes skønhed.
Fiji har ikke et tog system på dette tidspunkt. Busserne kører mellem byerne, men der er ikke tilføjet nogen gange. Den udtrykkelige bussen gør par stop, så sørg for at det vil lade dig ud, hvor du ønsker at gå, før de køber en billet. Via Highway stopper overalt. Forvent det til at tage lang tid at få dig, hvor du skal hen. Ingen af ​​busserne har aircondition, og du kan ikke foretage en reservation. Til tider, kan de få en smule overfyldt.
Hvis du vælger at tage en taxa, sørg føreren vender måler på, når du kommer i. Taxachauffører vil ikke altid tænde deres air condition, selv hvis de bliver bedt om at gøre det. Du er nødt til at se, om mængden af ​​musik er tolerabel før indtastning bilen, fordi det er en anden indstilling, de kan ikke gøre. Også forventer dem til at lægge pres på dig for at gentage business.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler