billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Estland

 

Hjem > Estland

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Estland. Biludlejning i Estland inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Kuressaare Lufthavn

Tallinn Lufthavn

 

Estland guide

Lejebil Estland
Biludlejning Estland

Indledning:

Østersøen ombrydes omkring Estlands nordlige og vestlige grænse. Estland syd for Finland, nord for Letlands, og vest for Rusland .Det er kendt for sine smukke øer, musikfestivaler, og træprodukter.

Befolkning og sprog:

Estland har omkring 1,3 millioner mennesker, der bor i det. Den største religion i Estland er sekularismen. Faktisk mener kun 29% af befolkningen sig religiøse.Af disse identificerer 14% med det estiske evangelisk-lutherske kirke og 13% er en del af den russiske ortodokse kirke.
Det officielle sprog i Estland er estisk, men russisk og finsk er også talt. Engelsk er populær i områder, hvor der er en stor mængde af turisme, og du kan også finde indfødte, der taler tysk og fransk.
Kulturelt, 69% af befolkningen er etniske estere med finsk-ugriske baggrund. Russerne komponere 25% af befolkningen. De er resterne af de dage, hvor Rusland regerede nationen. Du kan også finde finner, hviderussere og ukrainere.

Større byer og turistmål:

Tallinn - Hovedstaden har en befolkning på omkring 400.000.Det er den ældste hovedstad i Europa, og er grundlagt omkring 5000 år siden. Besøg Toompea Slot, som var den første træ borg, se arkitekturen i den gamle bydel, og udforske moderne og nutidig kunst af Kumu Art Museum.

Tartu - Tartu har en befolkning på omkring 100.000.Her finder du den estiske Nationalmuseet, der har over en million estiske artefakter og giver et samlet overblik over estiske historie. KGB Cells Museum har til huse i KGB gamle hovedkvarter, og vil give dig detaljeret indsigt i Russisk efterretningstjeneste.Den Tartu Art Museum tilbyder ikke kun kunsten fra berømte estere, men også bygningen læner til siden, hvilket gør det et vidunder i sig selv.

Narva - Der er en befolkning på omkring 60.000 i Narva.Du kan besøge den middelalderlige, danske, Hermann slot eller rejser på tværs af floden til den rekonstruerede, russisk, Ivangorod Fæstning. For en anden slags dynasti symbol, se Kreenholm Manufacturing Company, som var den største bomuld fabrik i Europa i løbet af sin tid.

Den Moniste Open Air Museum - Dette museum giver mulighed for at lære historien gennem eksempel.Her kan du lave reb, spin-garn, og rul linned. Hvis du nogensinde spekuleret på, hvor svært det var at starte en brand stenalderen stil, kan du lære på første hånd her.

Parnu - Denne ferieby har en befolkning på omkring 44.000.For arkitektoniske skønhed, besøge St. Catherine-katedralen, en barokstil kirke, Ammende Villa, bygget i stil med Art Nouveau i 1905, og Tallinn Gate (Gustav Gate), som er den sidste tilbageværende eksempel på, hvad byens mure ville have set ud som da de blev stadig stående.

Saaremaa Island - Du kan nå denne ø ved først tager færgen til Muhu og derefter krydse dæmning.Vilsandi National Park er her såvel som Kihelkonna kirken, Mihkli Farm Museum, og Anglá Windmills.

Piusa Sand Caves - Disse huler er placeret langs Piusa floden nord for Obinitsa.Over fem arter af vilde flagermus er beskyttet i disse gamle silica miner.

Klima:

Estland har et tempereret klima, men Østersøen regulerer temperaturen langs kysten mere end det gør temperaturerne inde i landet. Sommer (juni til august) varierer fra 11 ° C-22 ° C med et gennemsnit på 3 inches af regn om måneden, og vinter (december til marts) spænder fra -2 ° C--11 ° C. Fordi landet modtager et gennemsnit på 2 inches eller mere nedbør om måneden og har mere end 100 regnvejrsdage om året, er det vigtigt altid at bære en paraply, når du besøger.

Økonomi:

Estland er en del af Den Europæiske Union og bruger euroen (€) for valuta. BNP er omkring 27 milliarder (USD). Engineering og elektronik, informationsteknologi, træ og træprodukter, og serviceindustrien alle drev økonomien. Estland import maskiner og udstyr, tekstiler, mad og transport udstyr. Selskabet eksporterer træ, træprodukter og papir, mad, møbler, tekstiler, metaller og kemiske produkter.

Transport:

Den Lennart Meri Tallinn Lufthavn og Tartu-Ulenurme Lufthavn er de store internationale lufthavne i Estland.Parnu, Kuressaare og Kardla har mindre lufthavne.
Toget i Estland er blevet skåret tilbage meget. Service er begrænset, og der er ingen rabat passerer rådighed. Forvent ikke tidsplaner, der skal opdateres, og de ​​kan ikke udskrives på alle.
Busser er dyrere end tog, men tidsplaner er mere regelmæssige. Hvis du har bagage at stuve, vil det koste ekstra. Det er altid en god idé at få dine billetter på forhånd, hvis du rejser mellem byerne.
Rejser med bil er den nemmeste og hurtigste metode til at få rundt inde Estland. Forlygter skal være på på alle tidspunkter, og du skal fylde op, inden de forlader hver by.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler