billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Egypten

 

Hjem > Egypten

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Egypten. Biludlejning i Egypten inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

 

Lufthavne

 

Cairo Lufthavn

Hurghada Lufthavn

Sharm El Sheikh Lufthavn

Egypten guide

Lejebil Egypten
Biludlejning Egypten

Indledning:

Egypten ligger i Nordafrika ved Middelhavet. Israel, Jordan, Saudi-Arabien og Det Røde Hav er mod øst af landet, Sudan mod syd, Libyen mod vest, og Tyrkiet er på tværs af Middelhavet mod nord.Det er kendt for de store pyramider, mumier, og Suezkanalen.

Befolkning og sprog:

I 2006 var befolkningen i Egypten omkring 76 mio. Landets officielle sprog er arabisk, men koptisk, engelsk og fransk tales også. Omkring 90% af befolkningen er muslimer, og 9% er koptisk. Dens kultur er overvejende arabisk. Faktisk gør arabere udgør 99% af befolkningen. Andre bemærkelsesværdige minoriteter er Nubierne og beduiner.
Beskedenhed er vigtigt i Egypten. Skuldre, knæ og alt mellem bør være omfattet på et minimum. Desuden er åbne skærme af hengivenhed ikke godt accepteret.

Større byer og turistmål:

Cairo - Hovedstaden har en befolkning på 9 millioner om.Det blev grundlagt i 969 annonce, og har været hovedstad i Egypten siden korsfarerne rykke ind i landet i 1168 annonce. Vær sikker på at besøge Egyptian Antiquities Museum, fordi det indeholder flere artefakter fra det gamle Ægypten end nogen anden museum i verden. En anden vigtig attraktion er Citadel, som var sæde for egyptiske strøm fra tidspunktet for dens oprettelse indtil det 19. århundrede. For et interessant kig ind Egyptens mærke af kristendommen, er den koptiske museum fyldt med en enorm samling af koptiske kunst og Hængende Kirke har smukt malede skærme og en marmor prædikestol.

Giza - Befolkningen i denne by er omkring 2,7 mio.Det er berømt for sine store pyramider og sfinksen, som er de eneste vidundere i den antikke verden forladt stående i dag. Kun 300 billetter er distribueret til disse attraktioner hver dag, så ankomme tidligt.

Alexandria - Denne by, med en befolkning på 4 millioner, var centrum for kultur, når Grækenland regerede Egypten.Den Bibliotheca Alexandrina er en moderne erstatning for den berømte Biblioteket på Alexandria. Også interessant er, at Fort Qayt Bay blev bygget over ruinerne af den berømte Pharos Lighthouse, den anden gamle underligt, at Egypten afholdt.

Aswan - Aswan har en befolkning på omkring 51.000 og er stedet for det berømte dæmning som forårsagede flere monumenter skal flyttes på grund af oversvømmelser det skabte.Nubian Museum på østbredden søger at bevare den nubiske kultur, der blomstrede i Syd. På vestbredden, er Saint Simeons Monastery et stort, veltilrettelagt, koptisk Kloster.

Karnak templerne - Disse templer er placeret i nærheden Luxor.Selv om de er kendt som det største antikke religiøse site i verden i dag, de også give flotte fotos ved solnedgang.

Suez - Dette er stedet for den berømte kanalen og har en befolkning på omkring 500.000.At besøge, bliver du nødt til at tage en vejafgift tunnel under kanalerne. Når arrangere din campingvogn på turistkontoret, huske på, at tunnelen lukker natten. Efter at have besøgt kanalerne, kan du se Port Sa'id Nationalmuseet, som dækker omfattende historie i Egypten. Du kan også gøre et stop på klostrene St. Anthony og St. Paul. Begge er placeret på halvøen, men du kan kun besøge dem, hvis du har lejet en bil.

Siwa-oasen og White Desert - Der er flere oaser og ørkener i Egypten.Den Siwa Oasis er unik, fordi du er i stand til at købe autentiske Berber varer her. Den hvide ørken, også i den vestlige egyptiske ørken, er et fantastisk sted at udforske de interessante kridt formationer og se ørkenen til at blomstre ved solnedgang.

Klima:

Egypten har en ørken klima. Der er kun to sæsoner - sommer, hvilket er varmt og varer fra maj til oktober og vinteren, som varer fra november til april og er mild og cool. Den 7 "af årlige nedbør kun forekommer i vintermånederne.
Da Øvre Egypten er tættere på ækvator er det varmere. Temperaturer i Aswan (i syd) gennemsnit 34 ° C om sommeren og 17 ° C om vinteren. Til sammenligning. Alexandria (i nord) gennemsnit 26 ° C om sommeren og 15 ° C om vinteren
Egypten oplever støvstorme (khamaseen) fra marts til maj. Være forberedt til dem, hvis du rejser i løbet af denne tid.

Økonomi:

BNP i Egypten var omkring 230 milliarder (USD) i 2011. Den nationale valuta er den egyptiske pund. Service, især turisme, tegner sig for 49% af økonomien. Fremstilling, minedrift og landbrug er også vigtige til Egypten. Hvert år, Egypten importerer raffineret olie, telefoner, biler og dele, turbo jets, og jernskrot. Selskabet eksporterer bomuld, mad, uraffineret olie og olieprodukter, og metal.

Transport:

Cairo International Lufthavn er den vigtigste internationale lufthavn.Andre større lufthavne er Sharm El-Sheikh International Lufthavn, Luxor International Lufthavn, og Hurghada .
Det eneste intracity Metro / Underground i landet er i Kairo, men det er ikke omfattende. Der er også en intercity tog, der kører fra Aswan til Alexandria, men du nødt til at købe billetter til det på forhånd for din rejse. Turister kan blive tvunget til at købe førsteklasses billetter på enhver tog.
Vejene i Egypten er godt brolagt, og tegn er på både arabisk og engelsk. Tankstationer og rastepladser er rigeligt. Rejser med bil mellem byer vil give dig en unik mulighed for at rejse med konvoj. Du kan nemt arrangere til at gøre dette på det lokale turistkontor.
Taxi satser variere baseret på farven på taxa og hvor godt du er i stand til at tinge med driveren.
Private busser er farlige. Du bør ikke bruge disse. Lokale offentlige busser har den ubehagelige oplevelse af at være aircondition til punktet af frysning, have højt video spiller i baggrunden, og / eller har dårlige bilister ved rattet.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler