billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Sønderborg Lufthavn

Hjem > England > Lejebil Sønderborg Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Sønderborg Lufthavn. Biludlejning i Sønderborg Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Sønderborg Lufthavn guide

Lejebil Sønderborg Lufthavn
Biludlejning Sønderborg Lufthavn

Sønderborg Lufthavn (IATA Kode: SGD) er en lille lufthavn ligger i det sydlige Danmark tæt ved den tyske grænse. Lufthavnen har en landingsbane og lille terminal, der leverer tjenesteydelser til primært regionale destinationer. Lufthavnen giver begrænsede tjenester til regelmæssigt planlagte luftfartsselskaber.

Flyselskaber og destinationer

På dette tidspunkt, er Alsie Express det eneste luftfartsselskab, der leverer en regelmæssig destination rute til København. Luftfartsselskabet giver ugentlige ruteflyvninger til og fra København, men ikke hver dag i ugen.Rejsende rådes til at få adgang lufthavnen eller lufthavnens hjemmeside for aktuelle fartplaner.

Lufthavn Faciliteter

Tjenester og faciliteter i lufthavnen er fokuseret på passagerbefordring. En lille selvbetjening kaffebar er en placeret i terminalen og giver dig adgang til en række kolde og varme drikke. Gratis trådløs internetadgang er også tilgængelig. Yderligere tjenester, herunder hotelophold, spisemuligheder og biludlejning kan findes i nærliggende Sønderborg. Transport til og fra lufthavnen lettes ved taxi og shuttle service. Biludlejning i lufthavnen omfatter dem, som Europcar og Avis.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler