billeje logo      
     
 

Lejebil | Kundeservice | Billeje tips | Om os

 
     
 
 

Nyhedsbrev

Få de bedste tilbud ved at abonnere på vores nyhedsbrev

>> Tilmeld

 

App til din iPhone

Download app’en til din iPhone eller iPad

>> Download app

 

 

 

 

 

Biludlejning Randers Lufthavn

Hjem > England > Lejebil Randers Lufthavn

Sammenlign alle de større biludlejningsfirmaer, herunder Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og find de bedste priser for billeje i Randers Lufthavn. Biludlejning i Randers Lufthavn inkluderer tyveriforsikring, ansvarsforsikring og kaskoforsikring, samt fri kilometer når du lejer lejebil hos os.

Nyd fordelene ved at leje gennem os:

 

Spar op til 50% sammenlignet med, at booke direkte ved en udbyder

 
  Alle de nødvendige forsikringer er altid inkluderet i prisen
  Moms og lufthavnsafgift er inkluderet
  Ingen skjulte afgifter eller kreditkort gebyrer
  Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig 24/7/365

Randers Lufthavn guide

Lejebil Randers Lufthavn
Biludlejning Randers Lufthavn

Randers Lufthavn (IATA Kode: ZBQ) er placeret i det centrale Danmark. Lufthavnen er regionale og leverer hovedsageligt indenlandske og internationale luft charter og charterfly tjenester. Lufthavnen er udstyret med en lille landingsbane og terminal, der tjener som et hjem til en lokal flyveklub. Lufthavnen anlægget er også udnyttes af både generel luftfart og små kommercielle trafik.

Flyselskaber og destinationer

Randers lufthavn giver ikke regelmæssigt planlagte flyvninger eller tjenester fra indenlandske eller internationale luftfartsselskaber. Anlægget leverer tjenester til regional almindelig luftfart og civile trafik og nogle kommercielle og internationale charterfly og tjenester.

Lufthavn Faciliteter

Den lille terminal på Randers Lufthavn har meget få bekvemmeligheder for passagerer. Fordi lufthavnen er designet til små fly, og er ikke tilgængelige for store antal passagerer, der faciliteter begrænset til salgsautomater med snacks og drikkevarer. Rejsende til lufthavnen vil finde yderligere faciliteter og tjenester, der omfatter bank, hotelophold, og biludlejning i nærliggende Randers.

 

 

     
 

Billeje

Kundeservice

Information

Seneste artikler